Palaa kohteeseen Ikämiehet

Ikämiehet 2019

M35 -joukkue pelasi sarjan alalohkossa kaudella 2019

Vasemmalta oikealle

Takana: Mikko Maijanen, Juha Jokinen, Jari Hovinmäki, Jussi Liikanen, Matti Viinamäki, Harri Heikkilä

Edessä: Veli-Pekka Ylönen, Karo Lehtonen, Timo Stolpe, Juha Stigell, Teemu Kurtti, Mika Poutanen

Kuvasta puuttuvat: Aleksi Mäkeläinen, Juha Virtanen, Hans Tolppa (ja vierailevat tähdet Timo Vuorinen, Petri Marjamäki, Tatu Mäentaka, Kari-Matti Kantola)

M45 8v8 -joukkue 2019

Takana: Kimmo Saarinen, Veli-Pekka Ylönen, Mika Poutanen, Risto Manninen, Petri Mäkinen

Edessä: Timo Vuorinen, Kalle Laitinen, Teijo Kankare, Teemu Kurtti

Kuvasta puuttuvat: Hans Tolppa, Elias Oikarinen, Ari Paasio, Petri Marjamäki

Palkitut

Kauden M35 -pelaaja: Juha Stigell

Kauden M45 -pelaaja: Veli-Pekka Ylönen

Fair Play -pelaaja: Mikko Maijanen

M35- ja M45-joukkueiden mennyt kausi

Kauden 2018 päätyttyä molempien JKKI-ikäluokkien joukkueet harjoittelivat peruskunnon ylläpitämiseksi kerran viikossa pelaamalla sählyä Auranlaakson koulun liikuntasalissa.

M35 -joukkuetta (11v11) johtivat Mikko Maijanen ja Juha Stigell. Mika Poutanen toimi edelleen vahvasti joukkueen mukana, mutta nyt enemmän taustatukena uusille joukkueen vetäjille.

M45 -joukkueen (8v8) joukkueenjohtajana toimi Teijo Kankare apunaan Mika Poutanen.

Joukkueiden taustahenkilöinä toimivat Mika Poutanen ja Teijo Kankare.

M35

Alalohkossa pelattiin yhdentoista joukkueen kaksinkertainen sarja, jossa peliaika oli 2*30 min. Pelikenttä on normaali kenttäkoko. Vaihto-oikeus sarjassa oli vapaa edestakainen. Kaksi parasta nousee seuraavaksi kaudeksi ylälohkoon.

Niin kevään kuin syksyn otteluissa joukkue pysytteli sarjassaan puolivälin alapuolella, jonne joukkue myös sijoittui sarjan päätyttyä.
Kevätkaudella joukkue saavutti kolme voittoa, yhden tasapelin ja kuusi tappiota (yht. 10 pistettä).
Syksyn saldo oli hieman parempi eli kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota (yht. 13 pistettä).

Joukkueen lopullinen sijoitus 20 ottelun sarjassa oli yhdeksäs 23 pisteellä (6 voittoa, 5 tasapeliä, 9 tappiota). Maalisuhde oli tappiollinen 29-48. Lohkon voitti Ponteva ja toisen nousijan paikan saavutti FC Inter. Ponteva ei tosin lunastanut lopulta paikkaansa ylälohkoon vuodelle 2020.

M45

Pelattiin 10 joukkueen kaksinkertainen sarja. Vaihto-oikeus tässäkin sarjassa oli edestakainen, ja pelikenttänä puolikas normaalista eli pelattiin poikkikentän pieniin maaleihin. Peliaika 2*30 min.

Joukkueen kausi oli pelillisesti kovin kaksijakoinen. Kevätkausi sujui varsin mallikkaasti, ja joukkue saalistikin kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kärsi vain yhden tappion (yht. 20 pistettä).
Kesätauon jälkeen meno oli sitten jotain ihan muuta, eli syksyn saldo oli nolla voittoa, kolme tasapelia ja kuusi tappiota (yht. 3 pistettä).

Joukkueen sijoitus 18 ottelun sarjassa oli lopulta seitsemäs 23 pisteellä (6 voittoa, 5 tasapeliä, 7 tappiota). Maalisuhteen ollessa tappiollinen 28-38. Sarjan voitti LTU.

Mainittakoon sen verran, että M45 -joukkueen kevätkauden voitokasta menoa edesauttoivat mv. Elias Oikarisen loistokkaat torjunnat maalinsuulla. Kesällä ”Ellun” muuttaminen pois paikkakunnalta vaikutti varmasti syksyn heikkoon pistesaldoon. ”Hyvä maalivahtihan on puoli joukkuetta”… Hienoa Ellu ja hyvää jatkoa!

Kauden päättäjäiset pidettiin tällä kertaa Piknik-risteyilyn merkeissä…

Kaiken kaikkiaan kausi 2019 oli ikämiesjoukkueille mukavaa yhdessäoloa rakkaan lajin parissa! Toivottavasti pelit jatkuvat myös vuonna 2020. Ja mikseivät jatkuisi…

Sarjataulukko M35 2019

Sarjataulukko M45 2019