Palaa kohteeseen Ottelupöytäkirjat

Ottelupöytäkirjat 2009

3.10.2009 Impivaara KHT, 5. div. TuPV-KaaRe: 1-1 (1-0)

Tilastotasuri. Ja tuli paikkaan, jossa olisi tarvinnut ottaa voitto. Ei kauden parasta pelaamista, mutta ei huonoakaan. Jos Kuro LTU:n maalilla auttoi meitä, niin nyt Jiri maalilla oli se meidäm heikoin lenkki. Miltei vuoden pelaamattomuus näkyi. Todella hyvän alun 10min jälkeen, olisi pitänyt olleista paikoista tehdä maali, sillä TuPV:n eka tilanne tuli 13min:lla kulmapotkusta. Pallo tuli niin lähelle poikkihirttä ja Jiri oli huonossa asemassa, eikä saanut sitä läppästyä yli maalin. Pallo pomppasi takatolpalla olleesen Teemun niskaan ja sitä maaliin. Että tämmönen tapaus. Maalin jälkeen menetettiin peli TuPV:lle ihan täysin. Mentiin ”nyt pitää tehdä kaksi maalia” kipsiin. Eka jakso TuPV:lle.
Toiselle jaksolle Jukka muutti pelin 4-4-2:een ja se oli hyvä teko. 58 min saatiin vapari juuri 16 rajan takaa keskeltä. Niini ja Teemu juonimaan tilannetta. Teemu ratkaisi ja heitti pallon yli vastustajan muurin oikeaan yläpesään. Peli tasan. Tuon jälkeen tuli lievä hyvän olon tunne ja TuPV sai hyvän tilanteen, mutta pallo iskeytyi pystytolpaan. Tuon lähemmäksi ei TuPV päässyt, mutta ei KaaRe:kaan, joten tasan. Kun SaTo voitti omansa Liedossa, nousi se neljänneltä sijalta sarja kakkoseksi. Näin MynPa ja Sato sarjanousijat. KaaRe:lla on pienet toiveet myös nousuun, mutta se tarkoitaa, että Sinimustat säilyttää sarjapaikkansa kakkosessa. Eli jos ei yhtään putoajaa kakkosesta tule Turun Piiriin, niin voi olla että sarjoja täydennetään alhaalta päin enemmän kuin piiri keväällä on luvannut. Odotellaan…..

Pelissä:
Jiri-Teemu-Pode-Niini-Henkka-Tiku-Keijo-Tuukka(87min Juha)-Juki-Mikko Ö(78min Juhani), Haron(73min Joni)
Pukeissa, ei pelannut: Timo-Rauli

24.9.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-LTU2: 7-2 (4-0)

Ei kauden parasta osaamista ja jotekin yllättävä tulos. Ei oikeen anna oikeeta kuvaa pelistä. Okei, hyvä tuloksen kannalta, mutta ei ehkä pelillisesti. Voidaan sanoa, että LTU2 mokasi itse pelin ekalla jaksolla kotijoukkueelle. KaaRe oli kylläkin ekalla hallitsevampi, mutta ei pelitilanteisiin nähden 4-0 tasolla. Ensin tuli LTU2:n karmee kotiin päin anto omalle molarille (Kurokallio), pallo vaan vieri hiljakseen LTU maaliin. Sitten Mikon keskityspallo, joka upposi vahingossa takanurkkaan, ja sitten vielä Teemun rankkari. Kuro torjui sen, mutta paluupallo tuli Teemulle takas ja siitä maali. Eli oikeas-taan kolme hillomunkkia peräkkäin. Vain Mikon toinen oli hieno pelitilanne maali keskeltä kenttää ilman mitään selityksiä.
Tokalla LTU2 aloitti takaa-ajon ja pääsi kaventamaan Hiltusen ja Tuomen maaleilla ja oli muutenkin pelillisesti hallitsevampi. Mutta jakso kuitenkin KaaRe:lle 3-2, sillä Joni (eka kosketus palloon ja heti maali), Juhani ja Pode lisäsivät KaaRe:n voiton sitten tulokseksi 7-2. Poden maali oli myös rankkari, joka Kuro torjui, mutta jälleen paluupallo tuli Podelle ja siitä Teemun lailla pallo maaliin. Ei ole väärin arvioitu, jos tokaisee, että LTU2 kaatui tänään aika lailla molariosaston epäonnistuttua pahasti.
Mutta sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua, et pojot kotiin vaan.
Eli yhdet vielä ja sitten nousu…. Taisin lukea sen jostain ihan hiljattain….

Pelissä:
Ellu-Teemu-Pode-Niini-Henkka-Tiku(79min Joni)-Jari-Tuukka-Juki-Mikko (79min Juhani)-Haron(46min Keijo)
Pukeissa myös Jan ja Timo, mutta ilman peliaikaa.

19.9.2009 Kerttula nurmi, 5. div. RaiTeePee-KaaRe: 0-1 (0-0)

Aikas tärkee matsi molemmille. Tappio pudottasi auttamattomasti pois nousupeleistä. Näin pari päivää pelin jälkeen pitää sanoa, että RTP oli kesy. Yllättävän kesy. Joukkueen maalitykki Suotosella ei ollut pelissä paikan paikkaa, KaaRe:lla taas paikkoja vaikka viiteen maaliin. Ekalla jaksolla alku meni kenttää tutustuessa. Pallo ei tahtonut siinä pyöriä, liukasteltiin. Ehkä eka jakso oli tasaisempaa palloa, mutta Ellu maalilla pääsi loppujen lopuksi helpolla.
Toinen jakso oli KaaRe:n selvästi. Tikun pelaaminen kärjessä toi tähänkin otteluun lisää liikkuvuutta, sellaista mitä alku kaudesta joukkueelta on puuttunut. Tiku oli hyvin mukana Jukin euromaalissa ottelun 52 min:lla. Juki toi itse ensin pallon vasenta laitaa ylös, kavennuksen jälkeen 16 kulmalla seinä Tikun kautta pystyyn ja takatolpan kautta pallo maaliin.
Jukin maali jäi siis ainoaksi, vaikka paikkoja siis oli. Mikko hukkasi kolme-neljä, Niinin vapari oli hyvä ja ottelun lopulla Juhanin nosto kahdesta metristä yli maalin. Eli hyvä matsi.
Pelin jälkeen koutsi Jukkakin tilastoi kaikki kentällä olleet vähintään yhdellä + merkillä, mikä ei ole tapahtunut kuin kerran ennen koko kautena.
Jä saatiin maalierokin +:lle sitten heinäkuun ekan pelin…

Pelissä:
Ellu-Teemu-Pode-Niini-Henkka-Tiku(88min Joni)-Jari(66min Juhani)-Tuukka-Juki-Mikko Ö(88min Juha)-Haron(55min Keijo).
Pukeissa ei pelannut Rauli

12.9.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-Wilpas2: 4-1 (3-1)

Ehkä kauden parasta peliä. Pallo liikkui hyvin eikä harjasyöttöjä tullut muiden otteluiden malliin. Vesku maalilla pelasi ihan jees ja kun puolustuslinja toimi ja maalinteko onnistui, niin tulos oli hyvä kiitettävä. Varsinkin Tiku-Haron akseli toimi hyvin, sillä kaksikko teki kaksi maalia mieheen. Ja Haronin maaleihin taisi syötötkin tulla juuri Tikulta, ainakin ekaan. Haronin molemmat maalit ottelun 4 ja 8 minuuteilla olivat toistensa kopioita, 16 kulmalta vasemalta taka verkkoon. Wilpaan maali taas oli kopio Nagu pelin maaliedus hässäkästä. Palloa ei vaan saatu millään purettua pois, joten flipperi pelaaminen tuotti vieraille kavennu-ksen. Onneksi 5 min tästä pääsi Tiku tekemään ensimmäisen maalinsa, joten puoliajalle 3-1 tilanteessa.
Toiselle jaksolle Wilpas tulikin kavenus mielessä, mutta ei päässyt missään kohtaa ottelun herraksi. Tikun maanuoliainen ottelun 81 min:lla sinetöi voiton kotijoukkueelle.
Hyvä peli, jatkukoon se myös seuraavaan.

Pelissä:
Vesku-Teemu-Pode-Niini-Henkka(76min Joni)-Tiku-Tuukka-Juki-Mikko Ö-Haron-Juha(75min Nikke)

8.9.2009 Nauvo, 5. div. NaGu IF-KaaRe: 1-2 (0-1)

KaaRe lähti otteluun, voisi sanoa vajaa miehisenä. 12 pelaajaa sentään mukana, mutta kun Timo ja Tony ovat niin vähän käyneet, mieleen tuli vajaamiehisyys. No, ei NaGukaan saanut kuin 12 pelaajaa kentälle, että tasoissa oltiin. Yhden pallon peli sopi siis molemmille.
KaaRe sai otteluun unelma alun, kun Tikun onnistui jo ottelun toisella minuutilla laittamaan Haronin hyvästä syötöstä pallon NaGu maaliin. KaaRe hallitisikin ottelun ekaa jaksoa selvästi, luoden useita maalipaikkoja. Puoliajalla tilanne olisi voinut olla 0-3 tai 0-4, mutta tuo Tikun maali oli se ainoa, joka syntyi. Eka jakson lopussa Jari loukkasi pahasti nivusessa ja joutui jättämän toisella jaksolla kentän. Haron ei ihan pystynyt paikkaamaan Jaria, niinpä 0-1 puolustaminen kävi koko ajan tuskallisemmaksi. Ottelun 82 minuutilla sitten NaGu pääsi maaliedus hässäkästä tasoittamaan pelin. Ottelun ratkaisuksi muodostui kuitenkin KaaRe vapari 88 min:lla miltei keskeltä kenttää 20m:stä. Jo useita kertoja pelissä aiemmin oli Niini yrittänyt suoraan vastaavista paikoista maalia, mutta nyt se onnistui. Pallo juuri ja juuri muurin yli ja molarin sekä tolpan välistä maaliin. Tärkeet pojot taas.
Pelissä esiin nousivat Pode pitkillä purkupalloilla ja muutenkin hyvillä syötöillä, sekä Tuukka keskikentällä, joka piti joskus liikaakin palloa, mutta hyvä peli. Tiku kärjessä oli vaarallinen NaGun hitaille ikämiehille. Timo saa erikoismaininnan. Tosi kelpo peli pitkän poissaolon jälkeen.
Kiitos Ellulle, molaria aina tarvitaan!

Pelissä:
Ellu- Timo-Pode-Niini-Vesku-Tiku-Keijo-Jari(46min Tony)-Tuukka-Juki-Haron

4.9.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-FC-Turku: 1-0 (0-0)

Tärkeet pojot. Eka jakso hallintaa, mutta ei silti suuria maalipaikkoja. Vaihtojen jälkeen toka jakson puoli välistä loppuun oltiin alakynnessä. Ellu palasi KaaRe maaliin ekan kerran tällä kaudella, mutta sai olla aikas rauhassa. Vaikka FC toisella jaksolla maalin jälkeen hallitsikin peliä, tuhlasi se paikkansa ohi/yli maalin. Maalista sen verran, että ei Juhanin liike kentällä ole enää kovin ketterää, mutta pelisilmä on tallella. Maalia muuten arvosteltiin futisfoorumissa lahjamaalina. No, jos loppuun pelaaminen FC:n puolustuksen ja maalivahdin hölmöidessä siksi arvostellaan, niin olkoon. Joka tapauksessa maali miltei nollakulmasta oli pelimiehen teko. Yleisesti tasaväkinen ja reilu ottelu, joka olisi voinut päätyä tasapeliinkin.

Pelissä:
Ellu-Teemu-Pode-Niini-Vesku-Keijo(88min Tiku)-Jari(63min Mikko S)-Tuukka-Juki(69min Juhani)-Mikko Ö-Joni(46min Haron)

26.8.2009 Mynämäki, 5. div. MynPa-KaaRe: 6-2 (3-0)

Viimeinen naula. Tappio tiesi tulevien otteluiden osalta putoamiskappailun alkua.

Pelissä:
Vesku-Pode-Niini-Haron(46min Teemu)-Jari-Nikke-Max(65min Tony)-Juki-Henkka-Mikko Ö-Tuukka

21.8.2009 Raisio Kerttula, 5. div. Ryhti-KaaRe: 2-0 (1-0)

Näin vaan kävi. Taidollisesti parempi KaaRe puski koko ajan päin Ryhdin puolustusta, eikä päässyt maalitilanteisiin. Niinin vapari toisella jaksolla oli lähinnä maalia, mutta senkin Ryhdin molari nappasi tolpan juuresta kiinni. Tällä häviöllä kärki karkasi ja nyt KaaRe:lla alkaa aivan toisenlaiset tavoittelut syksyn loppupeleissä.

Pelissä:
Vesku-Teemu-Max(66min Haron)-Pode-Niini(82min Jan)-Keijo(46min Juki)-Jari-Tuukka-Jani(56min Viljam)-Joni(46min Nikke)-Juha(46min Mikko Ö)

13.8.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-SaTo: 1-0 (1-0)

Voitto. Se oli tärkeintä, mutta pelillisesti ei niin hyvällä pelillä. Nyt Lieto tappio tuntuu entistä karvaalta, mutta sarjassa on pelattu niin paljon ristiin, että vielä on kaikki mahdollista.
Ottelussa oltiin selvästi parempia ekajaksolla, mutta toisella jaksolla elettiin hyvällä puolustamisella ja pistohyökkäyksien voimalla. Juhan vasurimaali ottelun 16min kohdalla oltiin pelissä selvästi parempia ja maali oli oikeutettu. Mutta mitä pidemmälle ottelu kulki sai SaTo ottelun juonesta kiinni, ja paikkapaikoin ei se SaTo maalikaan kovin kaukana ollut. Oikeastaan kummankin joukkueen puolustukset hoitivat tehtävänsä eikä maalin jälkeen ottelussa nähty kuin pari/joukkue selvää maalipaikkaa. KaaRe:n paras pelattiin toisen jakson puolivälissä Juhanin kautta Jarille, mutta Jari hukkasi avopaikan tolpan juuresta ohi.

Pelissä:
Henkka-Teemu-Pode-Niini-Vesku-Keijo(89min Joni)-Jari(77min Jan)-Tuukka-Jani-Juki(49min Juhani)-Juha(46min Nikke)

7.8.2009 Lieto KHT, 5. div. Lieto2-KaaRe: 1-0 (1-0)

Peli oli toisinto viime vuoden Ponteva pelistä. Silloin Pontevan ikämiehet huijasivat pisteet hitaalla yhden pallon pelillä itselleen. Nyt saman teki Lieto2. Puhutaan jalkapallon kehittämisestä ottamalla kiroilut pois yms. Mutta todellisuudessa yhdellä pallolla pelaaminen on futiksen tappoa. Siinä pystyy niin paljon hidastuttamaan pelaamista, ettei edes katso-minen kiinnosta.
KaaRe hallitsi peliä 80-20 säännöllä. Maalipaikkoja oli tukuttain, mutta ei yhtään sisään. Sitten tulee yksi harhasyöttö ottelun 30 min:lla, Liedon pelaaja saa pallon ja huijaa pallon maaliin. Se oli lyhyesti siinä.

Pelissä:
Henkka-Nikke(55min Vesku)-Pode-Niini-Keijo-Jari-Tuukka-Juki(68min Timo)-Viljam(46min Mikko S)-Jani-Juha(55min Juhani)

30.7.2009 Kaarina 3, 5. div. KaaRe-PaiHa: 3-2 (2-0)

Ottelu alkoi KaaRe:n hallinnalla, niinpä joukkue hankkiutui ottelun 5. ja 17:min:lla Jani Laxin kahdella maalilla johtoon, joka piti puoliaikaan asti. Toisella jaksolle Jukka vaihtoi uusia jalkoja kentälle, toivoen, että hyvä rytmi pystyttäisiin pitämään. Mutta toisin kävi. Tosin KaaRe ehti ottelussa 3-0 johtoon 51 min:lla Juho Kelhun maalilla, mutta sitten alkoivat vaikeudet. PaiHa alkoi saada otetta ja KaaRe oli vastaanottavana osapuolena. Tilannetta ei yhtään helpottanut Teemun kaksi keltaista, jonka johdosta hän joutui suihkuun ja KaaRe pelasi vajaalla lopun 15 min. Tuona aikana PaiHa kavensi Timo Sipilän kahdella maalilla ottelun 3-2. Oli PaiHalla vielä tolppalaukauskin, joten ei tasuri ottelusta ollut kaukana.
Eka jakso hyvää palloilua, toisella liike loppui ja peli oli kääntyä PaiHalle.

Pelissä:
Henkka-Teemu-Nikke(Joni 65min)-Pode-Niini-Viljam(Mikko S 46min)-Jari(Timo 65min)-Tuukka-Jani-Juki(Juho 46min)-Juha(Vesku 46min). Pukeissä myös Haron, ei pelannut.

18.7.2009 Kaarina 3, harj.ottelu KaaRe-ÅIFK 2: 4-3 (2-1)

Keskellä kesää oli pikkasen vaikee saada joukkuetta peliin, joten paikkuu miehiä oli, kuten Ylli. Åbun kakkonen oli liikkuva nuori porukka, joka pärjäisi hyvin ylempänäkin kuin 6.divarissa pelaaminen. KaaRe oli maaleissa laskien pelissä koko ajan edellä tai sitten pelattiin tasaluke-missa. Lopussa taas alkoi kuitenkin jalat hyytyä. KaaRe maalit ensin Tony ja Teemu ekalla jaksolla sitten toisella Jani kahdesti.

Pelissä:
Henkka-Vesku-Teemu-Ylli-Jani-Joni-Tuukka-Tony-Pode-Niini-Mikko S-Timo

27.6.2009 Kaarina 2, 5. div. KaaRe-TuPV: 1-0 (1-0)

Tasaväkinen peli, jonka ratkaisi Mikon puolihuolimaton laukaus vasemalta 16 kulmasta maalin taka sivuverkkoon ottelun 9 minuutilla. Toisen jakson loput kymmenen minuuttia oltiin ottavana osapuolena, mutta Henkka maalilla hoiti homman kotiin. Voitto tai häviö ei tosin merkinnyt kummal-lekaan suuria. Kumpikaan ei saanut syksyn kierroksille alkupisteitä ja molemmat pelaavat syksyn kierroksella ylemmässä lohkossa.

Pelissä:
Henkka-Teemu-Max-Pode-Niini-Mikko S-Viljam-Juho-Mikko Ö-Jan(38min Timo)-Juha

16.6.2009 Littoinen KHT, 5. div. LTU2-KaaRe: 1-1 (1-0)

Huh, olipa vaikee peli. KaaRe ei oikeen ollut latautunut lainkaan peliin. ”Mennään nyt vaan kentälle ja katsotaan miten lähtee” ajatus ei todellakaan toiminut. Oikeastaan läpi koko pelin juostiin syötön verran pallon perässä, katseltiin pitkiä kaaripalloa ja haettiin sitä pelin ainokaista palloa milloin mistäkin kentän ulkopuolelta. Hidas ja tyhmä peli. Toivottavasti syksyllä pelataan Keskurilla ja kolmella pallolla! No, tässäkin pelissä oli yksi ylitse muiden, sillä LTU:n Niko Hiltunen pelasi suurella roolilla aina vaihtoonsa 80 min asti. Nikolla oli pelin alussa kolme hyvää paikkaa, joista viimeinen jo 8 min:lla tuotti heidän ainokaisen maalin. Tuon jälkeen KaaRe:lla oli perä perää kolme mainiota paikkaa, Viljam jopa yksin läpi, tasoittaa peli ja mennä menojaan, mutta vaan ei, joten puoliajalle LTU:n johdossa.
Toisella jaksolla perässä juoksu jatkui. LTU ei pahemmin rakennellut peliä, vaan heitti pitkää päätyyn. Vesku maalilla kuitenkin hoiteli hommat kotiin. Näytti jo, että LTU ottaa pisteet, mutta viimeisellä minuutilla Max voitti keskikentällä tilanteen, syötti pystyyn Juholle, joka onnistui maalienteossa. Vielä sai LTU yhden vaparin, mutta ei enempää. Pisteet tasan, joka muuten tiesi sitä ettei KaaRe saa syksyn kierroksille alkupisteitä. Sijoitus korkeintaan sarjassa neljäs!

Pelissä:
Vesku (mv)-Teemu-Max-Pode-Niini-Viljam(46min Haron)-Aatsi-Juho-Juki-Mikko Ö-Juha

12.6.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-RaiTeePee: 1-2 (1-1)

Jaaha. Futis on peli, jonka maalit ratkaisee, ei pelin hallinta. Perjantai- illan ottelussa KaaRe:lla ei ollut hädän päivää, mutta kun noin 20 paikasta ei saada kuin maali aikaiseksi ( 2 tosin hylättiin paitsiona!!! ), niin mikäs teet. RaiTeePee on ottelussa altavastaava, mutta heillä oli yksi yliste muiden, no 10 Ville Suotonen. Joukkue elää ja hengittää herran taidoilla, niin nytkin, maali ja maalisyöttö. Ottelussa KaaRe meni johtoon 23 minlla, kun Henkan pitkän sivuraja-heiton Pode jatkoi maalille ja Juhani pääsi volleystä vasurilla (?) tykittämään pallon maaliin. Mutta ei mennyt kuin 5 min, kun mainittu no 10 sai pitkän pystypallon, joka lensi yli KaaRe puolustuksen. Pallo haltuun ja maalille. Tilanne tasan. Hetkeä myöhemmin Mikon maali hylättiin paitsiona.
Toisella jaksolla KaaRe hallitsi ja saikin pallon maaliin Henkan toimesta, mutta taas 15v. avustaja tuomitsi tilanteen paitsioksi. 63min minuutilla pääsi vieraat tekemään toisen maalinsa ja loppu olikin sitten RaiTeePeen puolustamista. Vesku maalillaan ei tainnut lopun 15min aikana koskea kun pari kertaa paloon, niin kovaa oli kotijoukkueen hallinta. Mutta tehotonta, kun maalia ei saatu aikaiseksi.
Tappio taisi tietää sitä, ettei lähtöpisteitä syyskierrokselle ole KaaRe:lle jaossa, harmi. Tosin muut joukkueet pelasivat tasapelejä, joten mahdol-lista hyvällä tuurilla voi olla. Mutta se tietää sitten, että loput kaksi peliä on itse voitettava!

Pelissä:
Vesku(mv)-Teemu-Pode-Niini-Juho-Juki-Mikko Ö-Viljam(Nikke 58min)-Juha(Jukka 66min)-Henkka-Juhani(Haron 46min)

4.6.2009 Salo KHT, 5. div. Wilpas 2-KaaRe: 2-3 (2-1)

Oikeus tapahtui, kun KaaRe otti pisteet Vilpas pelistä. Olisi ollut todella suuri vääryys pelitilanteisiin nähden, jos Vilpas olisi pisteenkin pelistä ottanut, niin vahvasti KaaRe peliä hallitsi. Mutta kun Vilpas pääsi hyökkäämään, aina oli pikkunen pelko, mitä tapahtuu.
Eka jakso alkoi KaaRe hallinnassa ja peliä pelattiinkin miltei 10min pelkästään Vilpaan puolustusalueella. Sitten tilanteet tasoittuivat ja 18min Vilpas sai vapaapotkun 20 metristä. Pallo boxiin sisään ja maaliin! Siis oikeastaan ensimmäinen tilaisuus maalinteloon pelissä ja heti maali! Maalista KaaRe meni kipsiin, eikä herännyt siitä ennenkuin Vilpas pääsi pelin ainoalla pelitilanne maalilla 2-0 johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Eka jakson loppu oli taas KaaRe:n hallintaa, joka palkittiin Teemun vaparin jälkilanteesta Max:n maalilla.
Toisella jaksolla Vilpas sitten ryhtyi puolustaman maaliaan tai sitten nuhraamaan peliä sivurajaoilla. KaaRe hallitsi peliä, mutta tehottomasti. Vasta 84 min onnistui Henkka tasoittamaan pelin Teemun vaparin jälkitilanteesta. Sitten yliajalla Pode ratkaisi pelin, puski Juhanin kulmapotkusta pallon maaliin. Siis ottelun viidestä maalista neljä tehtiin erikoistilanteista!
Hyvää ottelussa oli nouseminen kahden maalin tapioasemasta voitoon, huonoa taas maalin teon tehottomuus.

Pelissä:
Vesku, mv- Teemu-Nikke(58min Rauli)-Max(76min Juha)-Pode-Niini-Henkka-Mikko S(58min Juhani)-Juho-Juki-Mikko Ö
Kokoonpanossa, ei pelannut: Adam-Jan-Jukka

27.5.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-MynPa: 0-3 (0-2)

Mynämäki maksoi viime kauden Kaarina tappion samoilla luvuilla takaisin. Viime kotipelissähän MynPaa vastaan aron latoi kolme maalia MynPan maaliin. Nyt peli meni maalien suhteen kokonaan toisin. Ei KaaRe pelissä huono ollut, mutta kun maalia ei tehdä, niin näin käy. Avausjaksolla molemmilla joukkueilla oli saman verran paikkoja (oikeastaan kaksi kummallakin), joista MynPa van teki molemmista maalin. KaaRe:n paikat missasi Juho ja Max. MynPan pelin sielu oli tuttu mies, Jyri Silvan. Teki kaksi ja syötti kolmannen. Pelasi muuten vasta toisen ottelun MynPa joukkueessa tällä kaudella.
Toinen jakso oli yhtä tasaista, mutta MynPa teki siitä miltei ainoastaan kolmannen maalin. KaaRe:n parhaan paikan sai Juhani, mutta nurkka puskun torjui hyvin pelannut MynPa molari.
Yksi ennätys sentään tehtiin. Ei ainakaan 10 vuoteen ole yhdessä pelissä ollut paikalla pukeutuneena 20 pelaajaa!

Pelissä:
Henri-Teemu(82min Jan)-Max(75min Juha)-Pode-Niini-Vesku(78min Nikke)-Aatsi-Juho-Juki-Mikko Ö(54min Juhani)-Haron(82min Jukka)
Ei pelannut: Mikko S ja Adam
Ei kokoonpanossa, mutta pukeutunut: Timo ja Tony

23.5.2009 Nauvo nurmi, 5. div. Nagu IF-KaaRe: 2-0 (2-0)

Nauvon sametilla nähtiin juuri sellainen joukkue mitä koutsi Jukka oli skoutannut. Kolmella kärjellä pelaava liikkuva joukkue. Nagu hallitsi ekaa jaksoa, mutta oli toisella alta vastaajana, mutta puolusti hyvin kahden maalin johtoaan loppuun asti. Toisella jaksolla kova ukkos ja rae kuuro haittasi peliä, jopa siinä määrin, että päätuomari harkitsi pelin keskeyttämistä.
Nauvon eka maali rangastuspisteestä 8 min:lla ja taisi ola eka kerta pelissä kun päätuomari pilliin tarttui. Niinin kaato 16 sisällä oli puhdata pallon tavoittelua, josta hän saikin pallon potkaistua keskikentälle. Kaveri nojasi rohkeasti Niiniin ja meni nurin.. Ei auttanut vaan pallo pilkulle. Pode pomppasi väärään suuntaan ja pallo maaliin. Toisessa maalissa 26min:lla Nagulla oli tuuria. Kaikki KaaRe:n puolustajat potkivat pallon ohi 16 sisällä, jopa Pode. Paikalle tuli Nagu pelaaja ja kiitti tilanteesta ja pisti pallon maaliin.
Toisella jaksolla Jukka vaihtoi pelin kolmeen kärkeen kuten Nagulla oli ja peli kääntyi KaaRe:lle. Tehottomuus maalinteossa riivaa. Enemmän pipäisi saada tilanteita aikaan, jotta maalikin tulisi.
Teemu taisi loukata rintansa niin pahasti, että joutuu huilaamaan pelin pari.

Pelissä:
Teemu-Nikke-Pode(mv)-Vesku-Mikko S-Juki-Mikko Ö-Juha-Juhani-Niini-Haron, vaihdosssa: Jukka-Jan-Tony-Kitti

15.5.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-AFC Campus: 3-0 (1-0)

Ei meinannut peli oikeen lähteä perjantai-illassa käyntiin KaaRe:n osalta. Olikohan liian moni katsonut sarjatilannetta etukäteen ja laskenut, että kyllä tämä hoidetaan. Vaikeeta.. Campus vei pelin ekat 10 minuutit, mutta vähitellen alkoi peli kääntyä kotijoukkueelle. Puolen tunnin hölmöpallon jälkeen Juhani pääsi keskeltä läpi ja siirsi 16m sisältä pallon maaliin. Tilannetta seurasi Campuksen hyvä tilanne Henkan maalilla, ja Henkka saikin venyä parhaaseensa torjuakseen pallon ja pitääkseen nollan.
Puoliajan jälkeen Campuksella oli KaaRe:n virheestä kolme kaveria läpi-ajossa, mutta pallon ylöstuoja oli niin itsekäs, että ampui itse, eikä syöttänyt vapaille kavereileen. Pallo sivuverkkoon. Jos olisi tasoitus tullut, ties vaikka miten olisi käynyt. 61 min:lla KaaRe:n jälleen löytänyt Haron siirsi joukkueensa 2-0 johtoon maalinedus hässäkästä. Pelin ratkaisi sitten Adam. Hän pääsi lopuksi 10 min kentälle ja puski pallon parin minuutin pelin jälkeen ensin ylähirteen. Viittä minuuttia myöhem-min pallo menikin jo maaliin. Koko joukkue oli tyytyväinen Adamin onnistumiselle.
Yleensä pelistä jäi mieleen Haronin paluu ja Adamin maali sekä se, että pelissä oli viisi vaihturia. Ja vaikka Henkka ei maalilla halua pelata, niin loppujen lopuksi hän oli mies paikallaan. Mutta maalinteko on vaikeeta… mutta pelin jälkeen noustiin sarjajohtoon!

Pelissä:
Henkka mv- Teemu-Nikke(80min Jan)-Max-Pode-Niini-Aatsi(46min Mikko S)-Juho(58min Haron)-Juki(55min Juha)-Mikko Ö-Juhani(73min Adam)

7.5.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-BFB: 4-2 (3-2)

Niin oli peli kuin Suomi-USA lätkää… Eka 25 min täydellistä hallintaa ja eteen kolme maalia, ensin Mikko Ö, sitten Juho ja viimeksi Juki, mutta sitten loppui kaikki ja naapuri hinas itsensä puoliajalle mentäessä maalin päähän. BFB:n joukossa kiersi juttu, että ”niilläkin on huono maalivahti, kaikki menee sisään, potkuja vaan”.
No, Jukka vaihtoi toiselle jaksolle Henkan maaliin ja Veskun kentälle, niin molari osasto parani vähän, mutta kenttäpeli oli pihapalloa. Vaan eipä saanut BFB:kään mitään aikaiseksi . Mikko Ö sai sentään toisen maalinsa tehtyä ottelun 80min, joten pisteet 4-2:lla kotiin.

Pelissä:
Vesku mv, Pode-Niini-Henkka-Aatsi-Juho-Rauli (52min Timo)-Adam-Juki-Mikko Ö-Mikko S.

2.5.2009 Kerttula KHT, 5. div. Ryhti-KaaRe: 3-0 (1-0)

Oikeastaan kaikki kolme maalia vastustajalle olivat onnen kantamoisia, maaleja, joita KaaRe ei omista paikoistaan saanut tehtyä. Yhtälailla Juhon kaksi avopaikkaa ja Nikken tolppa olisivat voineet tuoda maalin, mutta eipäs vaan. Pelillisesti ekalla jaksolla oltiin alakynnessä, mutta toista jaksoa hallittiin pelillisesti. Ei maaleissa. Naapuri teki kaksi kahdesta paikastaan. Timo pelasi hyvän matsin. Huonoa oli, että Henkkalle kolme omiin oli liikaa ja hanskat menee kassin pohjalle, ainakin vähäksi aikaa.

Pelissä:
Henkka mv-Teemu-Niklas-Pode-Niini-Juho-Adam-Mikko Ö-Viljam (19min Timo)-Mikko S-Juha

22.4.2009 Kaarina KHT, 5. div. KaaRe-SaTo: 1-0 (0-0)

”Jos jokainen peli on näin kovaa vääntöä, kuin tämäkin taas oli, niin todella tiukkaa tulee” sanoi Koutsi Jukka pelatun ottelun jälkeen. Ja totta onkin. Maalin voitto, nyt tekijänä Mikko the Öster pelin 78 min:lla, takasi pisteet, muttei oikeastaan hyvää mieltä. Ottelu oli aika sähellystä ja puolustuksen hyvää pelaamista. Henkalle maalissa ei oikeastaan tullut pelissä yhtään vaarallista paikkaa, napsi palloja rauhallisesti aina paikan tullen. Muuten SaTosta.. Joukkue oikeastaan vastakohta PIF:lle. Isoja, robottimaisia kavereita, jotka nyt osasivat palloa, toiset.. Liikkuivat ajoittain hyvin… heikko kohta puolustus. Voittivat viime vuonna vitosen alalohkon ja nousivat sillä syksyksi ylälohkoon, jossa loppusijoitus 3. Eli hiinä ja hiinä.
Ottelu oli loppujen lopuksi tasaista, jossa molemmilla joukkueilla oli hyvät ajanjaksonsa. Adam sai ottelun lopulla vastustajan kyynärpäästä silmäkulmaansa sillä seurauksella, että KaaRe pelasi vajaalla lopun 8min. Ottelun jälkeen Adamin silmäkulmaa käytiin näyttämässä silmäpolilla. Kaikki kuitenkin Ok… puolipäätä vaan mustenee!
Jos oli toinen avustaja PIF pelissä hakoteillä, niin oli tässäkin. Ottelu-pöytäkirjan mukaan Viljami pelasi lopun 10min ja Teemu vaihdettiin 74 min Timoon… Viljami oli kyllä listoilla, mutta katsoi pelin siviileissä kentän reunalta ja Teemu pelasi koko ottelun…. Päätuomari Posio kuitenkin huomasi tuon Mikon maalin ja se oli tärkein asia se.

Pelissä:
Henkka-Teemu-Nikke-Pode-Niini-Juho-Rale (14 min Adam)-Juki-Mikko Ö-Mikko S (78min Timo)-Juha (62min Kimmo).

19.4.2009 Parainen, 5. div. PIF 2-KaaRe: 0-1 (0-0)

Eka viitosen virallinen matsi seuran historiassa. Ainakin nyky säännöillä, sillä viimeisen 25v ei seuran edustus ole pelannut tällä tasolla…
Mutta voitto-ottelu sentään, hyvä niin.
Ottelu alkoi PIF kommennossa alun 10min, mutta sen jälkeen tilanteet tasoittoivat. Hyvin PIF:n nuoret (B ja A -ikäisiä+Juippi ja Makke) palloa liikuttivat, mutta pysähtyivät sitten KaaRe:n puolustuslinjaan. Maalilla Henkka saikin olla sutkoht rauhassa koko avausjakson.
Toinen jakso alkoi KaaRe:n painostuksella ja pari mukavaa paikkaakin saatiin tehtyä, mutta sitten taas tilanteet tasoittuivat. Ottelun aino-kainen maali syntyi Öster Mikon pystysyötöstä Juholle, joka pääsi keskeltä yksin läpi ja hoiteli pallon maaliin pelin 71 min:lla. 10min tästä PIF:llä oli tuhannen taalan paikka (Markus Ahvenkoski), mutta Henkka sai jostain kätensä ekaan palloon ja toisella koittamisella Makke ampui karkeasti ohi.
Päätuomari Dennis Antamo hoiteli hommansa tyylillä, ei valittamista.

Pelissä:
Henkka-Teemu-Nikke-Niini-Aatsi-Juho-Adam-Mikko Ö-Juki-Mikko S-Juha-Timo-Tony

3.4.2009 Naantali Karvetti, Errea Cup TPS B2-KaaRe: 2-1 (1-1)

No ainakin saatiin ihan hyvä peli aikaiseksi, vaikka alakynnessä oltiinkin. Nuoret pojat näyttivät osaamista ja liikkumista. Hyvin pallo heillä liikkuikin ja olivat hallitsevampi joukkue läpi ottelun. Kulmatilanteet voittivat varmaan 20-5 suhteella, jotain.. Mutta oikeen selviä pelitilanne maali-paikkoja ei sitten kovin paljon ollutkaan. No 4, Jere Uronen, ( eikös TPS:ssä taka vuosina pelannut joku Uronen) paukutti vasurilaan komeita potkuja ekalla jaksolla. Pelissä KaaRe kuitenkin johtoon Jannen maalilla 34 min:lla. Taukotilanteeksi kuitenkin 1-1, kun kulmurin jälkitilanteesta Pode osui omaan maaliin.
Toisellla jaksolla TPS sai toisen maalinsa ja Jannella oli toinen hyvä paikka, mutta TPS molari nappasi pallon. Eli 2-1 häviö. Maalilla Henkka pelasi ihan hyvän pelin.

Pelissä:
Henkka-Teemu-Nikke-Adam-Niini-Vesku-Janne-Pode-Juki-Jari-Juho-Tony.

28.3.2009 Kaarina KHT, Suomen Cup KaaRe-FC RP: 0-3 (0-2)

Eipä paljon kehumista. Keskikentän peli puuroa, joka sitten vaikutti koko pelaamiseen. Rusko jo 5min pelaamisen jälkeen johtoon. Parempi joukkue voitti, siinä lyhyesti. Saatiin juuri joukkue kokoon, kun Jesse ja Niko saapuivat ekaa kertaa mukaan.

Pelissä:
Pode-Vesku-Jesse-Niko-Juki-Niini-Kimmo-Teemu-Sami-Adam-Ruokkis- Henkka.

21.3.2009 Kaarina KHT, Errea Cup KaaRe-FC Inter 2: 0-0 (0-0) rp. 4-2

Jalkapallo pelissä ratkaisevat maalit, niin se vaan on. KaaRe pelasi tuon ottelun yhden vajaalla, siis koko matsin, ja Inter kuvitteli saavansa helpot pisteet. Mutta..mutta voitaakseen pitää tehdä maali tai pari. No kyllä Inter koko ottelun kovin yrittikin, hallitsi peliä mielin määrin, ampui kahdesti tolpaankin, mutta ei yhtään maalia. Siitä piti KaaRe:n puolustus ja kuuma maalivahti Pode Poutanen huolen. Otetelussa KaaRe:lla ei ollut kuin pari hyökkäystä ja vain yksi todellinen maalin paikka. Siis todella alakynnessä oltiin, mutta jatkoon kuitenkin rangaituspotkujen voimalla. Maalit Aatsi-Teemu-Pode

Pelissä:
Henkka-Juki-Teemu-Jari-Pode-Öster-Aatsi-Sami-Vesku-Niini

7.3.2009 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-RP-67: 1-2 (1-2)

Hyvä tasoinen treenimatsi, jossa KaaRe hallitsi, mutta Rusko teki maalit. KaaRe:n maali Janne Kujansuu.

21.2.2009 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-RaiPeeTee: 3-1 (1-1)

Tämä ottelu antoi varmasti väärän kuvan viitosen tasosta. Siis vastassa oli joukkue, joka ei ole pystynyt ulkona treenaan ja se näkyi. Jos TPS junnut hallitsivat peliä 70/30, niin nyt KaaRe vei peliä 80/20. Hyvää ottelussa oli useat maalitilanteet ja huonoa (jälleen kerran) että maalissa tässä kolman-nessa treenimatsissa oli taas uusi mies: LPS:n toppari, joka lentopallo taus-tallaan hoiti kuitenkin mallikkaasti maalivahdin paikkaa.
Ottelun maalit merkittiin Jannelle kahdesti… Tosin eka olisi yhtä hyvin olla Kimmon tekemä, mutta Kimmo kuitenkin tarjosi Jannelle pallon maalin-tekoon. Jannen toinen olikin hieno puskumaalin. Tilanne lähti altapuolen kentän Teemu-Jarin kautta Jukille, jonka hieno kaaripallo sitten löysi Janne pään. Kolmanen viimeisteli Jari suoraan vapaapotkusta.

Pelissä:
Teemu-Niini-Pode- Henkka(mv)-Jari-Juki-Janne-Kimmo-Ruokkis-Vesku-Sami-Adam-Mikko.

7.2.2009 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-TPS B-junn: 0-2

70/30 siinä pallonhallinta treenimatsissa. TPS:n nuoret hallitsivat ottelua alusta alkaen, sillä nuorten jouksuvoima ja ketteryys puhumattakaan pallonhallinnasta oli aivan toista mitä kotijoukkueella, vaikkakin allekirjoittanut näki vain puolet matsista. No, ei parin maalin tappio maata kaada, ja olihan pelissä puolustusharjoittamista. Osansa pelille antaa sekin fakta, että puolet KaaRe:n pelaajista teki sinunkaupat toisilleen vasta kopissa. Tarkoitaa, että pelissä oli LPS:n pelaajia molaria myöten, eivätkä siten pelaajat tunteneet toisiaan oikeastaan lainkaan. No, lisää treeniä ja molari myös mukaan niihin, niin kyllä peli tästä paranee.

24.1.2009 Kaarina KHT, harjoitusottelu LTUA-KaaRe: 1-6 (0-3)

Tosi tuulinen ja kylmä sää antoi puitteet ekalle treenipelille. LTU-A ei vastustajana antanut kovaa vastusta, joten peli oli varsin helppo. Mutta jos Tero olisi ollut poissa keskikentältä, niin ei tiedä vaikka pelistä olisi tullut paljon tasaisempi. Tekihän Tero kuudesta maalista ainakin kolme.

Pelissä:
Ville(mv)-Pode-Niini-Juki-Teemu-Tero-Adam-Jari-Sami-Pasi-Ruokkis-Tommi (Nurmi)-Tony-Janne

Edustusjoukkue 2009 -sivulle