Palaa kohteeseen Ottelupöytäkirjat

Ottelupöytäkirjat 2007

29.9.2007
Kaarina Keskuri 2, 4.div. KaaRe-MynPa: 2-1 ( 0-1)

KaaRe sai oikeen tosissaan pelata nelosen tämän kauden viimeisessä ottelussa, jotta voitto Mynämäestä heltesi. MynPa sai ottelussa unelma alun, kun heti ensimmäinen hyökkäys tuotti tulosta. Tuo ottelun kolmanella minuutilla Joni Kiiskilän tekemä vierasmaali jäi ensijakson ainoaksi, vaikka varsinkin KaaRella oli toistakymmentä hyvää paikkaa tasoittaa ja mennä ottelussa johtoon. MynPan maalivahti Joni Granit pitikin joukkueet-taan mukana ottelussa koko ensijakson, tai voi sanoa, että oikestaan koko ottelun. Varsinkin toisella jaksolla MynPalla ei ollut kuin pari kulmapotkua ja muutama hyökkäys, KaaRen ollessa selvästi painostavampi osapuoli. Tauolle siis 0-1 vierasjohdossa. Tauko olikin todella tarpeen, sillä KaaRen pelaajat alkoivat turhaantua epäonnistumisistaan.
Toinen jakso oli siis KaaRen hallintaa, jossa MynPa oikeastaan vain puolusti maaliaan. 50 minuutilla painostus sitten tuotti tulosta, kun KaaRelle tuomittiin vapaapotku keskeltä kenttää aivan 16:sta rajalta. Sami Salmisen vapari sujahti suoraan maaliin. Kun Jonas vielä viittä min. ennen loppua onnistui 2-1 maalissa, pääsi joukkue saunomaan voittopeli takana.

23.9.2007
Parainen Pajbacka KHT 4.div PIF2-KaaRe: 1-8 (0-3)

Kevään ottelu 9-1 ja nyt syksyn 8-1. Siis KaaRen tämän hetkisistä 56:stä tehdystä maaleista peräti 17 (noin 30%) on tehty yhden joukkueen verkkoon. Jos vielä lasketaan PaiHalle tehdyt maalit (12 kpl) mukaan, niin yli puolet KaaRen tekemistä maaleista on tehty kahden joukkueen maaliin!
Mutta peliin, johon PIF2 oli saanut vain 10 pelaajaa kokoon. Vaikka ottelu päättyi noihin 1-8 numeroihin, oli ottelu tasoltaan huono, eikä missään tapauksessa ollut hyvää mainosta piirin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Jos KaaRella olisi ollut tässä pelissä edellisen pelin vastustaja, Lieto, olisi KaaRe hävinnyt ottelun ehkä juuri samoin numeroin 8-1, niin huonoa ja väsynyttä oli pelaaminen. Mutta huono oli PIF2, niin huono, että hävisi ottelun ylläolevin numeroin.
Ottelun ensimmäinen vartti pelattiin kuitenkin tasaisesti, mutta Mikko Lehmijoen 15:minlla tekemä 0-1 maali vapautti KaaRen. Vielä toinen vartti mentiin tasatahtiin ja oli PIF2 jopa paikka tasoitukseenkin, mutta Poden puskutorjunta maaliviivalta piti KaaRen 0-1 johdossa. Puolen tunnin pelin jälkeen KaaRe pystyi kahdesti maalin tekoon, kun Janne Kujansuu onnistui kahden minuutin sisään maaliteossa.
Toisen jakson 55-59 min:lla tehtiin kolme maalia. Ensin Mikko Lehmijoki teki toisen maalinsa, sitten PIF2 onnistui rikkomaan kuparisensa Tony Kyrklundin maalilla. Vain minuutti tuosta ja Jonas Eriksson onnistui, viimeinkin, maalin-teossa. Viimein siksi, että Jonas pääsi ottelussa ainakin kolmasti keskeltä läpiajoon, muttei onnistunut niissä yhdessäkään. Ottelu oli jo siis 1-6 ja ratkennut kotijoukkueen häviöön. KaaRe valmentaja Teppo Huttunen kuitenkin iski vielä kaksi viimeistä maalia, toisen keskeltä viidestä metristä ja toisen kulmapotkusta puskien. Näin siis pisteet 1-8 tuloksella Kaarinaan.

12.9.2007
Kaarina Keskuri 2, 4.div. KaaRe-Lieto: 0-0 (0-0)

Ensiksi hieman tilastotietoa: Tasapelin pelaaminen KaaRen edustus-joukkueessa on aika harvinaista. Kaudella 2004 pelattiin vain kaksi, samoin kaudella 2005. Kausi 2006 toi vain yhden tasapeliottelun ja nyt näyttää, kun pari peliä on enää pelaamatta, että yhteen jäädään tälläkin 2007 kaudella!
Eli tilastollisesti katsoen Liedolla kävi todella huono tuuri pelatessaan tasapelin KaaRen kanssa, varsinkin, jos tuo tasapelipelaaminen vei joukkueelta nousun ensikaudeksi kolmanteen divariin. Toisaalta koko ottelu oli kahden tasaväkisen joukkueen pelaamista läpi koko ottelun, jossa kummallakaan ei ollut oikeastaan yhtään maalintekopaikkaa. No joo, oli Liedolla yksi hyvä paikka ensijaksolla Peter Mettälän oikelta puolelta antamassa kulmapotkussa, jonka KaaRe maalivahti Elias Oikarinen pystyi torjumaan juuri ja juuri kengänkärjellään uudeksi kulmuriksi. Mutta joka tapauksessa Lieto ei missään kohtaa ottelua näyttänyt sitä osaamista, mikä sarjajohtajalta odotetaan, joten tasapeli ottelusta oli oikeutettu.
Itse ottelun KaaRe lähti taas hieman ”laihalla” miehityksellä, sillä ottelun alkaessa vaihtopenkillä oli vaihturina vain Janne. Tosin Juki tuli sitten myöhemmin toiseksi, mutta koko peli pelattiin vain 13 pelaajalla. Tosin Lietokin pelasi samalla pelaaja määräällä, eli tehden kaksi vaihtoa, mutta penkille jäi kuitenkin vielä kolme ilman peliaikaa saanutta pelaajaa.
Ottelussa Jukka-Pekka Salli teki paluun KaaRen kokoonpanoon, sillä kevään KaaPo2 pelin jälkeen Jukka pelasi kesän Satakunnan kolmosta ToWe:n joukkueessa. Ellu pelasi maalillaan hyvän ottelun rahoittaen olemuksellaan koko alakertaa, Öster pelasi Laten paikkaa vasemmalla hyvin, samoin koko puolustuslinja (Kimmo-Teppo-Niini-JukkaPekka). ”Pohjevammaiset” Pasi ja Jonas vaihdettiin toisella jaksolla Janneen ja Jukiin, eli siinäkin mielessä ottelu meni ”kässärin” mukaisesti. Samin hattutemput eivät nyt saaneet jatkoa, sillä mahtoikohan Sami saada ottelussa edes yhtäkään laukausta kohden Lieto maalia. Eli ruuti on kuivaa seuraavassa ottelussa!

4.9.2007
Turku Yläkenttä, 4.div. TuWe-KaaRe: 1-3 (0-2)

KaaRen edellisestä tämän kauden vierasvoitosta ehti kulua yli kolme kuukautta (1.6. PaiHa-KaaRe), ennenkuin seuraava nähtiin. Mutta tuo voitto tulinkin sitten varsin mallikkaan peliesityksen jälkeen, sillä molemmat joukkueet PELASIVAT palloa, eivätkä roiskineet sitä pitkin kenttää. Peli oli KaaRelaisittain syyskauden, ellei sitten koko kauden parasta.
Ottelun kulminaatiopisteeksi (mikä sana) muodostui selvästi KaaRen maalivahti Elias Oikarisen onnistuminen TuWe:n rangaistuspotkun torjunnassa ensijakson loppupuolella. KaaRe oli jo tuolloin onnistunut kahdesti maalinteossa Sami Salmisen maaleilla ja oli siis 0-2 johdossa. Jos TuWe olisi tuosta rangaistuspotkusta päässyt maalin päähän, olisi ottelu todennäköisesti saanut toisenlaisen luonteen. Toisaalta tapahtui ensijaksolla myös toinenkin tapaus, joka olisi onnistuessaan tuonut helpotusta KaaRelle. Tilanteessa oikelta laidalta Mikko Öster pääsi kahden TuWe maalivahdin kanssa. Mikko yritti nostoa maalivahdin yli ja onnistuikin siinä ja pallon piti kaiken järjen mukaan pyöriä maaliin. Mutta milläs pyörit, kun maalinedusta oli kuin juuri nostettu perunapelto! Pallo laski niin jyrkässä kulmassa alas, että putosi maalinedus hiekkaan, kuoppaan, jääden maaliviivalle odottamaan paikalle tullutta TuWe pelajaa! Eli se siitä selvästä maalista. Puoliajalle siis KaaRen 0-2 johdossa.
Toisen jakson alku oli selvästi TuWen. KaaRe ei juurikaan päässyt ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin edes pois omalta puoliskoltaan. Tuo painostusjakso päättyikin sitten TuWen Olli Westergårdin tekemään 1-2 kavennusmaaliin. Olisi luullut, että maalista tulee TuWelle lisää puhtia, mutta maalin jälkeen TuWen painostus lopahti ja KaaRe pääsi niskanpäälle. Kun jaksoa oli enää vartti jäljellä, tuomitsi ottelun et Lars-Erik Styrström toisen rangaistupotkun ottelussa, nyt KaaRelle. Pallon taakse asettui jo kaksi maalia ottelussa tehnyt Sami Salminen, joka jatkoi edellisen ottelun hattuatempun tekoa, lataen pallon varmasti maaliin.
KaaRe siis 1-3 voittoon ja odottelemaan seuraavaa peliä, joka onkin sitten sarjajohtajaa Lietoa vastaan. Siinä ottelussa onkin panosta kerrakseen, sillä vain voitoilla Lieto pysyy sarjajohdossa….

29.8.2007
Kaarina Keskuri 1, 4 div. KaaRe-PaiHa: 8-1 (4-0)

KaaRe sai kauden ainoaan pääkentällä pelattuun otteluun vastustajakseen PaiHan. Joukkueen, jonka kohtalon sarjaputoamisen suhteen KaaRe oikeastaan sinetöi. Ei PaiHa ottelussa oikeastaan noin huono ollut, mitä numerot näyttävät, mutta selvä taso ero kuitenkin joukkueissa näkyi. Kun vielä KaaRe onnistui ensijaksolla neljästi maaliteossa, ja vieläpä alkuminuuteilla (jo pelatun 15 min jälkeen KaaRe johti 3-0), niin PaiHan nöyrtyminen suureen tappioon ehkä ymmärtää paremmin. Joka tauksessa KaaRen voitto nosti joukkueen jälleen sarjan keskikastiin, sillä samalla kierroksella MynPa ja TuWe pelasivat 1-1 tasurin, eli voitolla KaaRe ohitti molemmat joukkueet . Ottelussa Sami Salminen pelasi ensimmäisen kauden koko pelinsä ja tuloksena oli heti hattu temppu. Samin kolmen maalin lisäksi Pasi Veijalainen ja Ville Hupa onnistuivat molemmat kahdesti maalinteossa ja Mikko Öster rikkoi oman kuparisensa: Ensimmäinen maali nelosdivari tasolla koskaan hänen tekemänä.

23.8.2007
Kaarina Keskuri 2, 4.div. KaaPo2-KaaRe: 6-2 (4-0)

4, 18, 38 ja 45 siinä ensimmäisen jakson KaaPo2 maalien syntyajat. Kovin montaa muuta hyökkäystä ei KaaPo2 sitten jaksolla tehnytkään, eli joukkue käytti tehokkaasti tilanteet hyödyksi KaaRe puolustuksen ja maalivahdin ( Joonas Nevala ) ei nyt avustuksella, mutta epäonnistuneen pelin johdosta.
Toisella jaksolla KaaRe venyi maaleissa tasapeliin 2-2, kun Jonas Eriksson ja Janne Kujansuu onnistuivat kaventamaan tilanteeksi 5-2, mutta peli oli menetetty jo ensijakson maaleissa. Lisää tappiota KaaRe:lle tuli pelin 79 min:lla, kun KaaRe maalivahti Nevala ns. poltti hihansa KaaPo2:n kuudennen maalin jälkeen. Kun alla oli vain viittä minuuttia aiemmin epäurheilijamaisesta käytöksestä saatu keltainen ja nyt maalin jälkeen samasta syystä saatu keltainen, kuittasi Nevala näistä ulosajon itselleen. Eli loppupelin KaaRe joutui pelaamaan vajaalla. Ottelun maalit kuitenkin oli kaikki tehty ja KaaRen viides peräkkäinen tappiopeli oli nähty ja koettu!

18.8.2007
Kaarina Keskuri 2, 4.div. KaaRe-SIF: 0-1 (0-0)

SIF otti toisen 1-0 voiton KaaResta tällä kaudella, kun SIF:n vierailu Kaarinassa päätyi kevään mukaisesti siis maaleihin 0-1. Ottelu oli oikeastaan niin tasaväkinen, että pistejako olisi ollut oikeuden mukainen molempia joukkueita kohtaan. Puoliajalla lähdettiin 0-0 tilanteesta ja toistakin jaksoa pelattiin yli puolenvälin ennenkuin ottelun ainokainen nähtiin. Tilanteessa SIF:n Robin Cederoos sai laittaa pallon maaliviivalta aivan tyhjiin, sillä tilannetta edelsi tilanne, missä pallo kimposi SIF hyökkäyksessä maalin poikkipuusta kohti kulmalippua. Monella kenttällä olleella oli luulo, että pallo menee päädystä ulos, mutta ei kuitenkaan. Paikalle juossut SIF pelaaja onnistui puskussaan 100% ja sai syötettyä pallon maalilla olleelle Cederoosille. Ottelupisteet siis SIF:lle ja KaaRe:lle neljäs peräkkäinen tappio!

11.8.2007
Rusko HT, 4.div. RP-67-KaaRe: 3-1 (1-0)

Keväällä kolme tappiota putkeen ja niin myös sitten syksyn peleissä. Kahden maalin tappio RP-67 ottelusta tiesi lisäksi sitä, että maalisaldot, + ja -, menivät nolliin, sillä nyt pelatuissa 15 ottelussa ollaan tehty ja päästetty 35 maalia. Peli muuten pelattiin todella paahtavassa helteessä, nimittäin 11.8. merkattiin Turun lentosasemalla kesän 2007 helle-ennätys, 28.8 astetta!
Laten ja Jussin pois lähtö näkyi joukkueesta, sillä KaaRe joutui ottamaan Rusko peliin kolme, Villen, Tonyn ja Aleksin kakkosjoukkueesta. Kolmikon kuntopohja ei ollut ottelun vaatimalla tasolla ja niinpä KaaRe joutui sen takia antamaan aika paljon tasoitusta. Oliko tuo syy tai sitten kova helle, vaikka erotuomarin juomatauot kesken pelin toivat tarvittavaa piristystä, niin pitää myöntää, että RP oli ottelussa painnostavampi joukkue.
RP-67 pääsi ottelussa 1-0 johtoon ensijakson vajaan 20 min pelin jälkeen, kun Ville Pere pääsi Poden ja Niinin välistä nolosti tuikaaman pallon Ellun selän taakse. KaaRen maalipaikat sijoittuivat jaksolla aivan alkuun ja jakson viime minuuteille, mutta ei maalia, joten tauolle RP:n 1-0 johdossa.
Toiselle puolikkaalle KaaRe vaihtoi Jannen ja Mikon (Öster) kentälle. Mikko toikin hieman enemmän liikkuvuutta väsyneen Aleksin laidalle. Peli alkoi kääntyä KaaRelle ja paikka tasoituksen tuli 63 min:lla Janne Kujansuulle Petteri Mäkeläisen hyvästä pallon ylös tuonnin ja syötön jälkeen. Tasoitus maalin jälkeen RP sai otetta pelistä, mutta silti KaaRen ensimmäinen tasapeli piste roikkui ilmassa. Mutta sitten se musta minuutti jälleen, sama, mikä astui kentälle kevään Mynämäki pelissä. Eli 83 ja 84 min ottelupöytäkirjassa kertovat kahdesta maalista RP:lle. Ei voi vaan mitään. Voitolla RP nousi 15 pelatun ottelun jälkeen kolmanneksi, KaaRe sen sijaan vajosi ties minne…

1.8.2007
Kaarina, Keskuri 3, 4.div. KaaRe-Ponteva: 2-4 (1-3)

Keväällä vieras tappio Ponulle 3-0, nyt kotitappio 2-4. Eli tasaiseen tahtiin parin pelin päästä päästään rinnalle…. No, eihän Ponteva mikään huono joukkue ollut Kaarinan pelissä, koska pisteet heille. Yllättävän liikkuva joukkue, kun katsoo minkä ”runkoisia ” pelaajia joukkueessa on. Aika moni voi yhtyä väittämään, että joukkue omii kentällisessä enemmän kiloja kuin mikään toinen joukkue kauden 2007 nelosessa. Toinen sarja missä Ponu kilpailee kärjessä on varoitusten määrässä. Nytkin tuli saldoon kolme lisää!
No, joka tapauksessa Pontevan voitto illan pelissä tasoitti ennestään tasaista nelosdivaria, nyt kuusi joukkuetta viiden pisteen sisällä. Pari tappiota lisää kelle tahansa ja paikka löytyy sarjassa kolmanneksi viimeisenä!
Ensijaksolla nähtiin neljä maalia. Pontevan Jonathan Brazier onnistui kevään pelissä tekemään sen kimmokepallo maalin, jolla silloin Ponteva meni 1-0 johtoon. Nytkin sama kaveri aloitti maalin teon, kun hänelle merkittiin avausmaali ottelun 12 minlla. KaaRen Rainer Wiljanen onnistui tasoittamaan ylänurkka laukauksella pelin 1-1 20 minlla, mutta sitten viisi minuuttia myöhemmin tuli ottelun musta minuutti: Niko Kagan kaksi maalia minuutin sisään…
Toisella jaksolla pelattiin tasaisesti 30 min:a. Sitten onnistui KaaRen Janne Kujansuu maalinteossa ja tilanne oli kymmenen minuuttia 2-3. Pontevan Niko Kirveennummen maali pari minuuttia ennen loppua kuitenkin sinetöi pelin tulokseen 2-4.
Ei sitten Pontevasta saatu kaudella 2007 pisteen pistettä!

27.7.2007
Piikkiö Keskuri, 4.div. PiPS-KaaRe: 3-1(1-0)

Kahden tasaväkisen joukkueen tasainen vääntö, jonka ratkaisi PiPS:n onnistuneet erikoistilanteet, siinä oikeastaan koko ottelun tarina. Ottelun ratkaisi jo 13 min:lla tullut helpolta näyttänyt PiPS:n vapaapotkun jälkeinen pomppupallo, mikä hujahti KaaRe maalilla pelanneen Pete Nuutisen pään yli verkkoon. Tilanteesta Pete kuitenkin loukkasi jalkansa ja joutui jättämään maalivahtina pelaamisen Janne Kujansuulle. Janne torkuikin ensijaksolla pari selvää PiPS:n maalipaikkaa, joiden voimalla voidaankin sanoa, että PiPS oli maalin jälkeen ensijaksolla himpun verran painostavampi osapuoli.
Toiselle jaksolle KaaRe tiivisti keskikenttää jatkaen pelaamista vain yhdellä hyökkääjällä. Tuo pelijärjestelmän muutos onnistui ja KaaRe saikin keskikentän haltuunsa. Pitkään näytti, että KaaRe maali ns. ”roikkui” ilmassa, mutta ei…. Tosin varsinaisia maalipaikkoja ei ollut PiPS:ään, kuin vasta ottelun loppupuolella muutaman kulma,- ja vapaapotkun muodossa. Ne kuitenkin tuottivat tulosta, kun ottelun 80min:lla vaihdosta tullut Roy Dampurs puski kulmurista kotijoukkueen 2-0 johtoon. Jatkoa tuli vain viisi minuuttia myöhemmin Rami Westholmin onnistuessa niinikään kulmurin jälkitilanteesta 3-0 maalilla (vai menikö se Påden jalasta maaliin). Ottelun loppu minuutilla onnistui KaaRe viimein maalinteossa Jonas Eriksonin tehdessä loppitilanteeksi 3-1.
Peli oli muuten Laten viimeinen KaaRe paidassa kuluvalla kaudella. Late pelaa loppukauden MaPS:n riveissä 2.div otteluita.

18.7.2007
Kaarina Keskuri 3, 4.div. KaaRe-UPK: 5-1 (1-1)

KaaRe aloitti nelosen syyskautensa ehkä aikaisemmin kuin koskaan ennen, kun UPK saapui sateen liukastamalle Keskuri 3:lle jo puolessa välin heinäkuuta. Ottelu oli tasaväkinen ja KaaRen voittolukemat 5-1 ei kerro totuutta ottelun kulusta. Ottelun jälkeen UPK:n pelikopissa todettiinkin, että heille olisi vähintään kuulunut ottelusta piste, kuin menettää kaikki kolme. No, ehkä, olihan KaaRella tuuria viimeisessä maalissa, sillä Jonas Erikssonnin lopputulokseksi tekemä 5-1 maali tuskin onnistuu enää toistamiseen tällä kaudella (olla selin maaliin ja nostaa pallo suoraan sivurajaheitosta ylipään maalille, jossa UPKn molari oli etunurkassa todistamassa, kun pallo lentää takanurkan verkkoon).
Oikeastaan ottelun ratkaisi KaaRelle tasaisempi pelaajaajisto vaihtomiehi-neen. Lisäksi KaaRen puolustus, topparipari Pode& Kimmo laidoillaan Juki ja Jussi, onnistui ottelussa hyvin. Latella ei ottelussa ollut ehkä niin vikkeliä jalkoja, kuin aiemmiassa otteluissa, mutta maali ja syöttö kertoo miehestä sentään jotain.
UPK oli saanutkin jalkeille juuri 11 pelajaa, joista ottelun aikana erottuivat selvästi sen kokeneepi kaarti, Kari Dahlberg, Eemeli ja Vasa Salin sekä Jouko Nurmi, muiden jäädessä taka-alalle. UPKn pelinrakentelu ja maalitilanteiden luonti pyörikin tuon nelikön painolla: puskupalloja maalille akselille Salin / Nurmi. Kun vielä UPK pelasi puolustuspäässä vain kolmella, oli vain ajankysymys milloin kotijoukkue onnistuu linjan puhkaisemaan.
Tuossa puhkaisussa onnistui ensimmäisen kerran ottelun 20 minuutilla KaaRen Teppo Huttunen, jolla oli kova lataus peliin jo heti alusta lähtien. Teppo pelasikin keskellä Dallaa vastaan ja sai jo 10 min pelin jälkeen katsoa erotuomari Krister Sagulinin keltaista korttia rikkeessä 3a (vaarallien peli). Kortti oli Tepolle kolmas, joten PiPS peli 27.7 jää häneltä pakosti väliin. Vain 5 min KaaRe maalista onnistui UPKn Pietari Heiskanen kaukolaukauksellaan tasoittamaan pelin, jolla tuloksella siis puoliajalle.
Toisella jaksolla peli jatkui samalla kaavalla loppuun asti: UPK:n hyökkäykset päätyivät miltei poikeuksetta kaaripalloon Vesa Salinille, tämän puskiessa pallon ohi maalin. KaaRe taas pelasi palloa maassa rakennellen tilanteita laitojen kautta maalille. Ottelun voittomaali nähtiin 50 minuutilla Jonas Eriksonin onnistuessa läheltä maalia siirtämään Laten ? syötön verkkoon. Tuon maalin jälkeen alkoi peli kallistua kotijoukkueelle ja varsinkin Ville Hupan 20 m ampuma 3-1 maali ottelun 70 minlla antoi lisävoimia joukkueelle. Villen maalin jälkeen oli vaihdosta peliin tulleella Pasi Veijalaisella sadan taalan paikka tehdä miltei maaliviivalta 4-1 maali, mutta jokin meni Pasin jaloissa solmuun ja pallo menikin päädystä ulos. Tilanne oli myös vaihdosta tulleella Petteri Mäkeläisellä, hänen päästessä keskeltä läpi, mutta 1v1 tilanne kääntyi UPKn maalivahti Sami Friin hyväsi, tämän onnistuessa torjumaan Petterin potkun.
Ottelun 82 ja 87 minuutilla nähtiin sitten ottelun loput maalit. Ensin Lauri ”The Late” Randell tiukkasi maalitolpan juuresta kauden 11:a maalinsa ja sitten tuli tuo Jonaksen ”sivurajaheitto+potku”maali.
Ottelun jälkeen jäi pari asiaa mieleen:
Ensiksiksi UPK ei missään vaiheessa ottelua heittänyt ns. pyyhettä kehään, vaan jopa vielä 5-1 tilanteessakin yritti tosissaan saada kavennusmaalia aikaan. Moni joukkue olisi ns. lopettanut pelaamisen ja säästänyt paukkuja seuraavaan peliin, mutta UPK ei. Sitten toiseksi, MISSÄ OLI NIINI?!

27.6.2007
Mynämäki, 4.div. MynPa-KaaRe: 4-2 (0-0)

Vasta näin pari päivää ottelun jälkeen pystyy ottelusta jotain panemaan ylös, sen verran tuo ottelu häviö suoraan sanoen hatutti. Ottelupöytäkirjan mukaan vielä ottelun 85 min:lla KaaRe johti ottelua 1-2, mutta sitten viimeisen viiden minuutin aikana kotijoukkue takoi kolme (3) maalia! Aikamoinen totaalinen hyytyminen. Mutta näinhän on käynyt tällä kaudella ennenkin: Cupin pelissä SCR nakutti kaksi maalia minuutin sisään, Lieto pelissä Lieto tasoitti 30 sekuntia KaaRen maalista 1-1 tasoihin, nyt 1-2 johto taittui 4-2 tappioksi viidessä minuutissa!

Tuo voitto oli muuten MynPan ensimmäinen sarjapelivoitto KaaRen edustusjoukkueesta 20:een vuoteen (tilastoa olemassa vuodesta 1988). Edellisen kerran joukkueet kohtasivat vuonna 1994 nelosdivarissa, jolloin KaaRe oli Kultanummella parempi 4-1 ja Mynämäellä 4-0 maalein. Tosin KaaRe2 hävisi kaudella 2001 MynPa:lle 4.divarissa kahdesti, 4-0 ja 6-1.

Mutta otteluun:
Ensijakson 0-0 lukemat kuvaavat hyvin tilanteita. Kummankin joukkueen maalivahdit pääsivät jaksolla helpolla ja palloa pelattiin sateisella kentällä keskikentän molemmin puolin tasaiseen tahtiin, jossa vain MynPan erikoiset sivurajaheitot saivat jopa huollon ottamaan niihin kantaa.
Toisella jaksolla sitten sattui ja tapahtui. Jos jaksoa katsoo ”sinisin” silmin oli KaaRe jaksolla parempi 40minuuttia ja poistui sitten kentältä, jättäen sen lopun viideksi minuutiksi yksin MynPalle. Maalinteon aloitti MynPa ottelun 52 minuutilla KaaRen epäonnistuttua totaalisesti omassa puolustuspään rajaheitossa. Maalin jälkeen sai KaaRe otteen peliin, joka palkittiin kahdella Lauri Randellin maalilla ottelun 57 ja 70 minuutilla. Laten maalien jälkeen MynPa sai luotua myös muutaman tilanteen, joista parhaan Teppo Huttunen purki maaliviivalta pallon hurahdettua KaaRen maalilla pelanneen Mika Poutasen jalkojen välistä miltei maaliin. Ottelun lopusta ei sitten KaaRelaisittain ole jälkipolville paljoa kertomista. Häviö 4-2 on tosiasia!

Tuo tappio jätti KaaRen sarjatauolle 18 pisteellä nelosdivarin puoleenväliin ja pystyy enää kilpailemaan vain 2-4 sijoista. Jos Lieto voittaa viimeisessä kevään ottelussa Pontevan, kertyy sille pisteitä jo 31 ja on miltei varma nousija. Sillä tuskin Lieto syyskierroksella niin hyytyy, että se häviäisi 3-4 ottelua, jolloin ainostaan KaaPo2:lla on mahdollisuudet voittamalla kaikki syyskierroksen ottelut, menemään Liedon ohi.

Sinulle lukija: HYVÄÄ KESÄÄ!

19.6.2007
Kaarina Keskuri 3, 4.div. KaaRe-PIF2: 9-1 (3-0)

Taisi tulla KaaRelle ennätys yhdessä pelissä tehtyjen maalien määrässä, kun PIF2 kaatui kahdeksalla maalilla 10:n kierroksen nelosen ottelussa tuloksella 9-1. KaaRella oli ottelussa paikkoja vaikka toiseen yhdeksään maaliin, mutta paikkojen tuhlailu ja viidesti pysty-ja poikkipuihin pysähtyneet laukaukset toivat silti tuon 9-1 tuloksen.
Ottelu alkoi KaaRen painostuksella ja ensimmäiset tolppalaukaukset nähtiin jo 5 min pelin jälkeen. PIF2 onnistui kuitenkin puolustamaan hyvin, mutta joutui kuitenkin ottelun 12 min kaatamaan Lauri Randelin rangaistusalueella. Laten pilkulta ampuma 1-0 maali vapautti kotijoukkueen peliä, eikä PIF2 ollut ottelussa oikeastaan mitään jakoa, ellei sitten oteta huomioon pientä jaksoa ensimmäisen jakson lopussa. PIF2 saama kavennus ( paitsio ) maali ottelun 88 min 8-0 tilanteessa oli pelkkä muodollisuus, jonka Late kuittasi miltei heti lopputulokseen johtaneella 9-1 maalilla.
KaaRen yhdeksästä maalista neljä, kaksi ensimmäistä ja kaksi viimeistä, viimeisteli Lauri Randell. Laten maalimäärä nousi kahdeksaan ja sillä pääsee jo nelos divarin kärki kolmikkoon. Ottelutauolle mentiin 3-0 tilanteessa, kun Jonas Eriksson onnistui ottelun 43 min maalin teossa.
Heti toisen jakson alussa Janne Kujansuu onnistui kantapää kikalla tekemään 4-0 maalin ja hetkeä myöhemmin hänen hieno poikitaissyöttö tavoitti vaihdosta tulleen Petteri Mäkeläisen 5-0 maalin tekoon. Valitettavasti Janne turhaantui ottelun lopulla, ja kuittasi pelin viivyttämisestä itselleen keltaisen kortin. 6-0 maalin teki valmentaja Teppo Huttunen tolpan kautta pystynousun päätteeksi huijattuaan ensin PIF maalivahdin makuulle. 7-0 maali ikinuoren Tomi Ruokamon tekemänä oli ehkä illan komein, ensin pallo pompulla korkealle ilmaan josta se volley-potkulla maaliin. Ja Late siis maalit numero 8 ja 9.
PIF muuten hävisi myös samaan aikaan Paraisilla pelatun kolmosen ottelun PIF-LTU, tosin vain 0-1 tuloksella, mutta kuitenkin. Eli murheellinen ilta saarelaisille.

15.6.2007
Lieto, 4.div. LiePa-KaaRe: 5-1 (1-1)

Nelosen sarjakärjen Liedon 5-1 voitto KaaRe:sta ei kerro kuin puoli totuutta pelatusta ottelusta, nimittäin sen ensijakson. Ensijakso oli tasaista peliä puolin ja toisin, joten 1-1 maalit vastasivat ottelun kulkua. Tosin ne maalien syntyajat kummastuttaa jälkeen päin. Ensin onnistui KaaRen Lauri Randell maalinteossa ottelun 44 min:lla ja sitten Liedon tasoitus minuuttia myöhemmin. Tuosta maalista pallo aloituspisteeseen ja tuomari Posion pillin vihellyksestä ottelutauolle!
No, kämmää ne maajoukkueetkin 5-0 johdon 5-6 tappioksi…
Toisen jakson alussa kotijoukkueen Liedon peli meni aivan kipsiin, eikä joukkuetta olisi uskonut sarjakärjeksi. KaaRe hallitsikin jakson alkua ja KaaRen johtomaali ns. roikui ilmassa. Mutta vain roikkui, sitä ei tullut. Kun Liedon Peter Mettälä onnistui sitten jakson puolivälissä juoksemaan KaaRe puolustajilta karkuun ja tuikaaamaan 2-1 maalin, napsahti KaaRelta selkäranka. Peli siirtyi Liedolle joka kiitti ja pokkasi pisteistä ja naputti vielä kolme maalia KaaRen mv Joonas Nevalan selän taakse.
Näin Lieto jatkaa lohkon kärjessä ja venytti piste-eron KaaReen nähden jo kymmeneen pisteeseen!

9.6.2007
Kaarina Keskuri 3, 4.div. KaaRe-TuWe: 2-0 (2-0)

KaaRen ensimmäinen kotinurmi ottelu päättyi 2-0 voittoon hyvään otteluvireeseen päässeen Lauri ”Late” Randelin ansiosta. Late taituroi ottelun molemmat maalit ensijaksolla. Ensimmäinen maali syntyi puolen tunnin pelin jälkeen rangaistuspilkulta ja toinen pystyjuoksun päätteeksi hieman ennen puoliaikaa.
KaaRe lähti otteluun todella vähämiehisenä, sillä vain 11 pelaajaa oli saapunut tähän lauantai-iltapäivän peliin. KaaRe pystyi ensijakson hallitsemaan ottelua, mutta toisella jaksolla vaihtopelaajien puuttuminen oli koitua ottelun ratkaisuksi. Jo PaiHa pelissä KaaRen Jonas Erikssonilla oli jaloissa suonenveto ongelmia, jotka nyt ottelun toisella jaksolla vaivasivat niin, että hän joutui jättämään kentän ottelun 70 min:lla. Näin KaaRe joutui lopun 20 min pelaamaan vajaalla ja se näkyi ottelussa. Tuon lopun TuWe painosti rajusti, mutta KaaRen mv. Elias Oikarinen piti torjunnoillaan maalinsa puhtaana.

1.6.2007
Paimio nurmi, 4.div. PaiHa-KaaRe 2-4 (0-2)

Ensinnäkin kiitos kotijoukkueelle ja ottelun tuomarikolmikolle (Tomi Posio, Jari Laitinen, Hannu Bildo) joustavuudesta ottelun alussa, sillä ottelun alku myöhästyi 15min, koska KaaRen kakkos pelipaidat olivat jääneet Kultanummelle. Näin, koska myös PaiHa pelasi ottelun valkoisella paidalla.
Mutta otteluun. Ottelu muuten pelattiin yhdellä pallolla ja tempo ottelussa jäi todella alhaiseksi. Näin parin päivän jälkeen ottelua muistellessa ja ottelupöytäkirjaa lueskellessa ei ottelusta ole paljoa kertomista. Kentän paras oli ehdottomasti KaaRen Lauri ”Late” Randell. Laten kolme maalisyöttöä ja muutenkin useat pallon ylöstuonnit ja harhautukset olivat ottelun parasta antia, unohtamatta lainkaan Jonas Erikssonin miltei puhdasta hattutemppua. Jonaksen kolmen suoran rikkoi ensijakson lopulla PaiHan Tommi Eskelinen, joka epäonnekseen tökkäsi pallon omaan maaliin yrittäessään purkupalloa Janne Kujansuun maalille syötöstä.
Toisen jakson alussa KaaRe puolustukselle tuli hasardi syöttö, jonka PaiHan Kimmo Aronen heitti KaaRe maalilla pelanneen Joonas Nevalan yli. Näin PaiHa pääsi ottelussa maalin päähän ja sai otteen peliin, joka kuitenkin lopahti jakson puolivälissä Jonaksen toiseen maaliin. Tilanne siis 1-3.
Loppupeli sitten jolkoteltiin loppuun kummankin tehdessä vielä yhden maalin. Ei ollut mikään suuri ottelu!

23.5.2007
Kaarina KHT, 4.div. KaaRe-KaaPo2: 3-2 (1-1)

Nelosen kuudes kierros toi sarjan Kaarinalaiset joukkueet keskinäiseen otteluun. Ottelusta KaaRe nappasi tosi tarpeeseen tulleet pisteet tuloksella 3-2. Tilastollisesti ottelu eteni samalla lailla, kuin edellisellä viikolla 6div. ottelu KaaRe2-KaaPo3. Kummassakin ottelussa KaaPo meni ensin maalin johtoon, sitten tuli KaaRen tasoittava. KaaPo jälleen johtoon ja taas tasoittava ja lopulta viittä minuuttia ennen loppua voittomaali KaaRelle.
Mutta illan nelosen ottelussa ensijakson alkupuolisko oli KaaRen, kääntyen puolen välin, ja KaaPon maalin jälkeen, KaaPolle. Tauolle mentiin kuitenkin tasalukemissa 1-1, kun KaaRen Janne Kujansuu onnistui Lauri Randelin laidalta tulleesta syötöstä maalin teossa.
Toinen jaksolla kotijoukkue KaaRe hallitsi ottelua ja KaaPon 1-2 maali ottelun 70 min:lla olikin vastoin pelitapahtumia ja latisti KaaRe leirissä tunnelmia. Mutta vaihtojen kautta KaaRe sai uutta puhtia peliinsä ja 10 min KaaPo maalista onnistui KaaRe tasoittamaan. Maali oli miltei kopio Jannen maalista, Laten syöttö laidasta nyt kärjessä pelanneelle Jonas Erikssonille, jonka ohjaus KaaPo maalin alanurkkaan toi pelin 2-2 lukemiin. 85 min:lla pääsi KaaPon Markus Ahvenkoski puskemaan aivan avopaikasta kohti Elias Oikarisen vartioimaa KaaRe maalia, mutta ei onnistunut maalinteossa. Sensijaan heti vastahyökkäyksestä tuli ottelun ratkaisu. Ellun avauksesta saatiin pallo pelattua keskelle Joonakselle, jonka pystysyöttö tavoitti Pasi Veijalaisen. Pasi pääsi pallon kanssa 16:a alueelle, josta KaaPo puolustus kaatoi hänet. Pallo pilkulle ja illan ”kuuma” pelaaja Late ampumaan rangaistuspotkua. Jälkeen päin koutsi Teppo sanoi, ettei edes pystynyt katsomaan Laten potkua, mutta olisi kannattanut. Late paukutti pallon maaliin ja samalla pisteet KaaRelle.

19.5.2007
Sund, Ahvenanmaa, 4.div. SIF-KaaRe: 1-0 (1-0)

Yksi kulmapotkun jälkisätästä tehty maali riitti SIF ottelussa takaamaan pisteet kotijoukkueelle. Kovassa tuulessa ja vesisateessa pelattu ottelu sai heti alkuunsa KaaRelaisittain huonoakin huononman alun. Ottelua ei oltu ehdity pelata kuin pari minuuttia, kun KaaRe kapteeni Teemu Kurtti loukkasi keskitystilanteessa pahasti jalkansa. Puolentunnin baareilla makuun, ampulanssi kyydin ja kolmen tunnin röntgen odottelun jälkeen Maarianhaminan sairaalassa saatiin lopulta selville, että vasemman jalan pohjeluu oli murtunut! Jalka kipsiin ja kausi 2007 ohi!
Ottelussa KaaRe oli ensijaksolla niskanpäällä vaikka pelasikin vastatuuleen. Jaksolla SIF ei juuri KaaRe maalilla pelannutta Elias Oikaraista häirinnyt. Jakso näytti jo päättyvän tasanollille, mutta juuri ennen puoliaikaa sai SIF kulmapotkun oikealta. Pallo kaartui etutolpalle tuulen voimasta, eikä Ellu päässyt miesruuhkasta pallolle. Taisi joku siinä sätässä vielä vetää paidasta jarruttaen liikkumista. Pallo putosi maalialueelle pelaajien jalkoihin, josta SIF:n Tomas Ahlqvist törkkäsi sen maaliin.
Toisella jaksolla KaaRe yritti parastaan, mutta SIF sai maalista puhtia ja rehellisesti pitää sanoa, että SIF oli toisella jaksolla tuon 1-0 maalin verran parempi. SIF:llä oli jopa paikkoja lisätä maalin johtoa, mutta Ellu maalillaan torjui pari selvää maalipaikkaa. Pisteet siis SIF:lle. Lauri ”Late” Randell muuten palkittiin KaaRe:n parhaana saaden palkinnoksi pienen futis patsaan.

9.5.2007
Kaarina KHT, 4.div. KaaRe-RP-67: 0-4 (0-2)

Viikon sisään kaksi nelosmatsia ja molemmat hävitty nolosti nollille. Pelatun neljän pelin jälkeen koossa kuusi pistettä ja kärjestä jäljessä toiset kuusi. Tosin sarjassa on sen verran pelattu ristiin, ettei mitään ole hävitty, mutta kahdessa pelissä nollille jääminen kuluttaa joukkuetta kuin joukkuetta.
Keskiviikon ottelussa RP-67 sai ensijaksolle kovan sivu/myötätuulen, jota joukkue käyttikin hyvin hyödykseen avaten monta hyökkäystään hyvillä ristipalloilla. Lisäksi RP:llä oli hyökkäyspäässään nopeita pelaajia, jotka pääsivät taustoilta jouksemaan pitkät syötöt kiinni, aiheuttaen näin monta vaarallista tilannetta KaaRe maalille. Vastaavasti monet KaaRe pysty-, ja ristisyötöt pysähtyivät avustavien tuomareiden paitsioliputuksiin. Jaksolle KaaRe sai kuitenkin hyvän alun ja Jussi Viitasen ylärimalaukaus oli jakson parasta antia. Tilanteesta ei kuitenkaan maalia. Sen sijaan maali nähtiin 20 min pelin jälkeen KaaRelaisittain nololla tavalla. RP-67 sai kaksikin perättäistä kulmapotkua oikealta. Ensimmäinen pystyttiin purkamaan päädystä ulos, mutta toinen päättyi onnettomaan KaaRen puolustuksen puskuun, josta pallo päätyi omaan maaliin. RP-67 sai maalista voimaa ja otteen peliin ja ennen puoliaikaa se pystyi venyytämään johtonsa kahteen maalin.
Toiselle jaksolle KaaRe sai tuulen avukseen ja hallinta siirtyikin kotijoukkueelle, mutta ne tärkeimmät, maalit jäivät puuttumaan. Ottelun lopulla KaaRe nosti hyökkäystään puolustuksen kustannuksella ylös pyrkien väkisin Rusko maalille. Tätä puolustuksen heikentymistä käytti RP hyvin hyväkseen tehden loppu viidellä minuutilla kaksi maalia.
Lyhyesti pelistä: Parempi voitti!
RP-67 maalit merkittin ensijaksolla Kalle Ojalehdolle, ja toisella sitten Kalle-Petter Wilkmanille ja Thomas Fröbergille.

6.5.2007
Kupittaa KHT, 4.div. Ponteva – KaaRe: 3-0 (0-0)

Kukaan kentällä olleista ei nähnyt millaisella maalilla samaanaikaan Moskovan MM-kisoissa Suomi hävisi Ruotsille harmittavasti 1-0, mutta sensijaan näki Pontevan ensimmäisen todella onnenkantamoisen, jolla katkaistiin KaaRen selkäranka. Kun ensin pelaa hyvän ensijakson halliten ottelua ja sitten toisen jakson alussa tulee 25 m:stä kimmokepallo, joka leijailee yli KaaRe vahdin Joonas Nevalan, tuntuu tapahtunut todella epäoikeudenmukaiselta. Onnekkaan maalin jälkeen Ponteva sai enemmän otetta peliin ja sai tehdyksi 10min välein vielä pari maalia KaaRe verkkoon. Tulos 3-0 illan puhteesta oli huono saavutus vierailijalle. Pontevan maalit 1. Jonathan Brazier ( 55min), 2. Jukka-Pekka Perälä (65min), 3. Rami Jalonen (75min).

27.4.2007
Kultanummi hiekka, Suomen CUP, SCR-KaaRe: 3-2 (0-2)

Kultanummen hiekka sai olla SCR:n kotiottelussa pelikenttänä, kun 3.kierroksen Suomen Cupin ottelulle ei Raisiosta löytynyt kenttää.
Molemmille ottelu sopi ajankohdallisesti huonosti ja varsinkin SCR ilmoitti etukäteen saavansa huonosti pelaajia mukaan otteluun. No eihän SCR:llä sitten loppujen lopuksi ollut kuin seitsemän (7) vaihtopelaajaa KaaRen yhtä vastaan, että sopii vain ihmetellä, kuinka monta vaihtopelaaja heillä on silloin, kun kaikki saapuvat peliin!
Mutta pelissä KaaRe sai kuitenkin hyvän startin ja jo ottelun 6 min:lla Pasi Veijalaisen komea ylänurkka laukaus vei KaaRen johtoon. Maalin jälkeen KaaRe piti kenttätilanteita hallussa siihen malliin, että siirtyi ansaitusti 0-2 johtoon Janne Kujansuun nostolla yli SCR maalivahdin. Jakson loppua kohden tilanteet tasoittuivat, mutta KaaRe maalilla pelannut valmentaja Teppo Huttunen sai kuitenkin olla melko rauhassa. Mieleenjäävää ensijaksolla oli Teemu Kurtin pelaaminen SCR:n Tapio Rantaa vastaan; Teemu voitti miltei kaikki Tapsalle nostetut pääpallot, katkaisten siten monesti SCR hyökkäyk-sen siihen.
Toiselle jaksolle SCR muutti hyökkäysmiehitystään ottaen pitkän Tuomas Vuorilehdon kentälle. Hänellä on SCR tasoittaviin maaleihin iso rooli ollen toinen syöttäjistä Mika Airaksen 1-2 maalissa ja tehden sitten itse tasoittavan 2-2 maalin. Ja mikä KaaRelaisittasin noloa, molemmat maalit tulivat minuutin sisään ottelun 50 min:lla! SCR oli toisella jaksolla hallitsevampi ja Teppo sai maalillaan olla useasti torjuntatöissä. Ottelun ratkaisu tuli 77 min:lla, kun kaukaa annettu SCR vapaapotku kimposi Tepon nyrkkien kautta maaliin.
Noilla toisen jakson maaleilla SCR voitti ottelun ja jatkaa Cupissa 4:lle kierrokselle saaden vastaansa HyPS:n Hyvinkäältä.

25.4.2007
Kaarina KHT, 4.div. KaaRe – PiPS: 3-1 (2-0)

KaaRe:n ja PiPS:n nelos divarin 2.kierroksen ottelussa PiPS:lle annettiin kaikki voiton siemenet, mutta jotka joukkue tuhri 100% tarkkuudella. Jos joukkueelle yhdessä ottelussa tuomitaan kaksi rangaistuspotkua, sekä pystyy pelaamaan yhden läpiajoon, eikä niistä mistään saa maalia, niin joukkueen ei kuulu voittaa ko. peliä. Kun PiPS:lle eivät pisteet kelvanneet, otti KaaRe kolmella pelitilanne maalilla täydet pinnat itselleen.
Ensijaksolla kotijoukkue oli liikkuvampi painosten vieraat puolustuspeliin. Panostus tuotti tulosta 10 min:lla, kun KaaRen Jonas Eriksson siirsi jouk-kueensa 1-0 johtoon. Maalin jälkeen tilanteet tasoittuivat huipentuen ottelun käänne kohtaan 38min:lla. Tilanteessa PiPS sai pelattua pallon KaaRe maalille, jota KaaRe maalivahti Joonas Nevala lähti torjumaan. Syntyi hässäkkä, joka päättyi et. Antti Kinnusen vihellykseen ja kortin antoon Joonakselle epäurheilijamaisesta käytöksestä. Lisäksi pallo pilkulle ja PiPS:lle oiva tilausuus tasoittaa peli. Vaan mitä tapahtui: PiPS:n Jani Leppäsen rangaistuspotku oli jostain junnuvuosilta, jonka Joonas torjui vaivatta. Pallo nopeasti peliin, oikean laidan kautta sisään PiPS:n hyökkäys puoliskolle, pallo 16 sisään Pasi Veijalaiselle, joka paukutti pallon maaliin. Puoleessa minuutissa PiPS:n tasoitustilanne oli päättynyt kotijoukkueen 2-0 johtoon!
Toisen jakson KaaRe aloitti ensijakson lailla painostamalla PiPS puolustus kannalle. Painostus tuotti tulosta maalin muodossa jo kolmen peliminuutin jälkeen, kun Mikko Lehmijoki tuikkasi miltei nollakulmasta pallon maaliin. 3-0 tilanne toi liian hyvän olon tunteen kotijoukkueelle, ja ottelun loppua kohden hallinta siirtyi PiPS:lle. Jakson puolivälissä PiPS:lle tarjottiin toistamiseen kavennus mahdollisuutta rangaistuspotkun muodossa, mutta PiPS:n Jani Leppänen epäonnistui toistamiseen, kun KaaRe malivahti Joonas Nevala onnistui torjunnassa. Viittä minuuttia ennen loppua PiPS sai sitten kuparisensa rikki Rami Westerholmin maalilla, mutta ei enempää. Pisteet kotiin!

20.4.2007
Uusikaupunki, Kivimäki 4.div. UPK-KaaRe: 1-2 ( 0-1 )

KaaRen nelosen avaus talvisella Uudenkaupungin Kivimäen hiekalla onnistui hyvin, sillä avauspelistä saavutetut pisteet luovat aina hyvän pohjan seuraaviin peleihin. Helpolla pisteet eivät tulleet, sillä kotijoukkue oli saanut huhuista huolimatta varsin pelikelpoisen ryhmän jalkeille. Lisäksi kova ja kylmä tuuli räntäsateella höystettynä teki pelistä vaikean pelata. Ensijaksolla KaaRe sai myötätuulen avukseen ja olikin sen avustama ottelussa selvästi niskan päällä. UPK puolusti kuitenkin hyvin, mutta juuri ennen puoliaikaa onnistui KaaRen Janne Kujansuu maalinedus hässäkästä siirtämään KaaRen 0-1 johtoon. Toiselle jaksolle sai UPK tuulen taakseen ja se näkyi pelissä. Nyt UPK painosti ja KaaRen hyökkäykset jäivät vähemmälle. UPKn onnistui tasoittamaan ottelu pelin 62 min:lla Jouko Nurmen toimesta. Vartti tästä tilanteesta syntyi KaaRelle maalipaikka, jonka Janne Kujansuu käytti onnistuneesti, siirtäen KaaRen toistamiseen ottelussa maalin johtoon. Ottelun loppuvartti pelattiin tasaväkisesti ilman maaleja. Jannen kahdella maalilla kolme ottelupistettä siis KaaRelle.

11.4.2007
Parkki KHT, Suomen Cup, NU-KaaRe: 2-3 ( 0-2)

KaaRen kauden ensimmäimen virallinen peli, Suomen Cup 2. kierros, päättyi Parkin Betonilla voittoon, kun NU kaatui ”pihapallo” pelissä 2-3. KaaRe sai otteluun juuri 11 pelaajaa kasaan, mutta sehän riittää ottelun läpiviemiseen. ”Runko kasassa” tuumi valmentaja Teppo ja vei joukkueensa tuuliselle kentälle. Ottelussa KaaRe meni ensijaksolla 0-2 johtoon. Maaleista vastasi Janne ”the tuomari” Kujansuu. Toisella jaksolla ottelu alkoi tasoittua ja NU saikin kavennettua ennen Lauri ”the Late” Randell:n maalia. 1-3 tilanteessa mentiin ottelussa aivan loppuminuuteille saakka, missä Nu sai vielä maalin aikaiseksi. NUn maalit molemmat kirjattiin samalle herralle, Hedon Blakaj:lle. KaaRe siis kuitenkin Cup:ssa jatkoon ja odottelemaan seuraavaa vastustaaa.

31.3.2007
Rusko KHT, RP-67-KaaRe: 1-1 (1-1)

RP-67 tarjosi hienon mahdollisuuden tutustua kesän ottelukumppaniin maaliskuun viimeisenä viikonloppuna harjoituspelin merkeissä. Aurinkoinen sää ja uudehko kenttä antoi kotijoukkueeseen puhtia ja niinpä se olikin ottelussa ensijaksolla niskanpäällä. Nuori, vasta 17v, Ville Tuomi oli tällä kertaa saanut komennon KaaRe maalille ja mallikkaasti Ville homman hoitikin. Maalille hän ei mahtanut mitään, mutta monta mallikasta torjuntaa kuitenkin toi yleisarvosanan hyvä hänelle ottelusta. Ottelussa RP-67 siis meni ensin mallikkaan hyökkäyksen jälkeen 1-0 johtoon, mutta juuri ennen puoliaikaa onnistui KaaRen Mikko Lehmijoki tasoittamaan tilanteen 1-1 puskulla kulmapotkusta. Mikolla oli aivan samanlainen paikka vain pari minuuttia ennen onnistumista, eli sanonta ”toinen kerta toden sanoo” piti paikkaansa. Kaikin puolin ottelusta jäi hyvä maku ja kesän kahta kohtaamista odotellaan tasaväkisin mielin.

24.3.2007
Kaarina KHT, KaaRe-MuSa2: 0-1 (0-1)

Lauantaina 24.3 pelattiin Kaarinan KHT:llä Kaarina vastaan Pori futis tapahtuma. Porilaiset olivat päivän kahdessa ottelussa parempia, sillä PoPa voitti KaaPon 3-1 ja heti perään MuSa2-voitti KaaRen 1-0. Porilaisten yhtäaikainen Kaarinaan tulo oli täysin sattumaa, eikä siis suunniteltua, mutta näin vain sattui käymään.
MuSa pelissä KaaRe oli ensijaksolla hieman alakynnessä, mutta toisella jaksolla taas hallitsevampi. KaaRe pelasi ottelun viimeiset 12 min alivoimalla, mutta sitä ei kenttä tapahtumista huomannut, vaan KaaRe jopa painosti alivoimalla. Ottelun maali tuli ensijakson 20min:lla, kun MuSa pääsi vastahyökkäyksellä nopeasti KaaRe maalille. Hienosti kantapää syötöllä vapautettu MuSa kärkipelaaja pääsi 16 kulmasta tälläämään pallon ohi maalilla pelanneen Peten. Hieman ennen tätä tilannetta oli KaaRen paras maalipaikka, mutta Pasi Veijalaisen potku ponnahti MuSan maalitolpasta takaisin kentälle. Loppujen lopuksi ympäripyöreä ottelu, ei siis mikään tähtipeli. Saiko Teppo loppupelin puskutilanteesta silmänsä mustaksi, taitaa olla suurempi muistelun aihe kuin itse peli.

10.3.2007
Kaarina KHT, KaaRe – MynPa: 1-2 (1-1)

KaaRe jatkoi tulevan kauden sarja vastustajiaan tutustumista pelaamalla harjoitusottelun MynPaa vastaan lauantaina. KaaRea haittasi jälleen niukka pelaajisto, jota nyt oli paikattu omilla reservijoukkueen junioreilla. Nuorista Aleksi Koivu ja Joni Sarkkila pelasivatkin kentällä varsin mallikkaasti kuten myös teki maalivahdiksi otteluun joutunut Ville Tuomi. Ottelussa KaaRe siirtyi ensin Janne Kujansuun maalilla johtoon, mutta ennen puoliaikaa vieraat tasoittivat rangaistuspotkulla. Toisella jaksolla vieraat saivat maalin aikaan voittaen näin ottelun ja aiheuttaen KaaRe toisen treeniottelu tappion.

03.2.2007
Paimio KHT, KaaRe – Lieto: 2-6 (1-3)

KaaRe koki treenikauden ensimmäisen tappion niinikään nelosdivarissa pelaavalle Liedolle Paimion KHT:llä. KaaRe lähti ottelluun juuri ja juuri pelattavalla ryhmällä, sillä mukana pelaamistaan miettivä Rainer Wiljanen ja laina pelaaja FC Dynamosta, Anssi. Pelillisesti Lieto oli ottelussa parempi onnistuen maalinteossa tehokkaasti ja kova karvauspeli tuotti joukkueen maaleista kaikki. Lieto siirtyi 15min:lla maalin johtoon, mutta miltei seuraavasta hyökkäyksestä onnistui Rainer Wiljanen tasoittamaan ottelun roikkupallolla yli Lietolais maalivahdin. Toisella jaksolla KaaRe menetti otteen kokonaan Liedolle, eikä Petteri Mäkeläisen kavennus 2-6 ottelun lopulla enää mieliä nostattanut.

24.2.2007
Kaarina KHT, KaaRe – PIF: 1-0 (0-0)

KaaRe ja PIF pelasivat hyvä tasoisen harjoitusottelun lauantaina 24.02 Kaarinan KHT:llä. Hyvätasoinen siinä mielessä, että peliä edeltävä viikko oli kovien pakkasien takia treeneiltään varsin vaisu, vain yhdet salitreenit viikon aikana. Mutta toivottavasti hyvä peli korvasi huonon harjoittelun. Pelissä Lauri ”Late” Randell veivasi ottelun ainoan maalin 73 min:lla. PIF:llä oli hetkeä myöhemmin mahdollisuus tasoitukseen rangaituspotkusta, mutta pilkulta pallo pamahti ylähirteen, josta paluupallon korjasi KaaRe treenari Teppo Huttunen, pelastaen näin KaaRe maalilla pelanneen Pete Nuutisen nollapelin.

18.2.2007
Kaarina KHT, KaaPo2 – KaaRe: 3-3 (3-1)

Sunnuntaina 18.2.2007 kohtasivat tulevan kauden nelosdivarin kaarinalais joukkueet harjoitusottelun muodossa. Oliko nyt kentällä pelannut KaaPo2 se joukkue, mikä sarjapelissä tullaan näkemään, jäi epäselväksi. Sillä kaikkihan tietävät, että onhan KaaPolla potentiaalia peluuttaa reservijoukkueessaan nuorempiakin pelajaajia, kuin mitä nyt kentällä pelanneet olivat. Joka tapauksessa ottelu oli kutakuinkin tasaväkinen, kuten numerot osoittavat. KaaPo sai kaikki maalinsa tehtyä ensijaksolla, ensimäinen pelitilanteesta ja loput kulmapotkujen jälkitilanteista. KaaRen ensijakson maali merkittiin Jari Ekbergille ja toisen jakson maalit Tomi Ruokamolle ja Janne Kujansuulle.

11.2.2007
Kaarina KHT, KaaRe1 – KaaRe2: 11-0 ( 2-0)

Lauantaina 10.2.2007 pelattiin Kaarinan KHT:llä, voisi sanoa historiallinen ottelu, sillä kentällä kohtasivat seuran edustusjoukkue ja nuorista A-ikäsistä koostuva 2-joukkue. Pelillisesti ottelu ei suuria antanut, mutta kävi kuitenkin molemmille harjoituksesta. Kaikki kunnia nuorille ottelun läpiviennistä.

Edustusjoukkue 2007 -sivulle