Palaa kohteeseen Ottelupöytäkirjat

Ottelupöytäkirjat 2014

Su 30.11.2014 Kupittaa 2 KHT, harjoitusottelu FC Inter 2-KaaRe: 3-0 (2-0)

La 4.10.2014 Kaarina KHT, 4. div. KaaRe-SaTo: 1-1 (1-1)

Kausi 2014 päättyi viiteen tappiottomaan otteluun, kun viimeisessä ottelusta SaToa vastaan saatiin tasapeli tilastoihin. Ottelu olisi voinut päättyä kummalle tahansa rangaistuspotkujen onnistuttua, mutta kumpikin osasi hassata omansa. Pitää sanoa, että pelissä erotuomari otti ison roolin, ja oikeastaan hyvä olikin. Peli olisi voinut jossain kohtaa ns. karata käsistä. Erotuomarihan hylkäsi ensimmäisen SaTon rangaistuspotkun, syystä että yksi SaTo -pelaaja ylitti 16 viivan ennen kuin pallo liikkui potkusta. Tuo rankkari meni maaliin. Uusinnasta sitten pallo tolppaan, eikä jatkotilanteestakaan tullut maalia. Hieman myöhemmin Tony ampui oman rankkarinsa yli maalin ja tilanne säilyi 1-1:nä. Nuo rankkarit olivat kaikki toisella jaksolla.

Ekalla jaksolla SaTo sai maalinsa 23 min:lla ja oli hyvää matkaa menossa voittoon. Hallinta heillä. Onneksi Tony sai jakson lopulla läpiajon päätteeksi tasoitettua pelin. Tilanteesta SaTo -molari loukkaantui ja jätti kentän. Tasainen ottelu, jossa molemmilla oli hyvät jaksonsa. Varsinkin toisen jakson alun 15 min KaaRe oli pahasti juoksijan roolissa, kun SaTo leikitellen siirsi paloa hyökkäyksissään. Tuo saatiin kuitenkin jaksolla tasaannuttua ja pisteet siis tasattiin.

Ihan hyvä tulos ottelusta, sillä SaTo oli kauden sarjassa kakkonen ja varsin varteenotettava joukkue nousijaehdokkaaksi ensi vuonna.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi(76 min Avni)-Tony(86 min Samuli)-Fälly-Nico-Janne(50 min Ville)-Tuukka H-Tuukka V-Kimmo

Ottelupöytäkirja

To 25.9.2014 Yläkenttä KHT, 4. div. Hot Lips-KaaRe: 2-3 (1-2)

Yläkentän taika piti jälleen. Kaikista viidestä Yläkentän otteluista täydet pisteet tällä kaudella, ei paha, sillä kotonakin olemme tähän saakka saaneet saldoon saman määrän, eli viisi voittoa. Nyt oli vuorossa Hot Lips. Voitto oli muuten ensimmäinen kautta aikain, sillä kertaankaan aiemmin emme ole pelanneet edes tasan, ei sarjassa eikä treenipeleissä.

Lipsit oli ottelussa aika vaisuja. Se 10 minuuttinen toisella jaksolla, jakso, joka päättyi Lipsien kavennusmaaliin 2-3, oli jakso jolloin, kotijoukkue oli parempi. Muuten läpi koko ottelun KaaRe oli niskan päällä.

Ottelussa Lipsit tekivät ensimmäisen ja viimeisen maalin. Siinä välissä KaaRe hoiti ottelun voittoon tarvittavat kolme. Ensimmäinen Lips -maali meni liukkaan sateen kasteleman pallon ja tekonurmen piikkiin. Huitaisu kohti maalia lipsahti Tumpin sormista maaliin. Mutta heti seuraavasta hyökkäyksestä Mikko sai vitosen sisältä tuikattua pallon Lips -maaliin. Ja vain hetkeä myöhemmin Niksu jakaa pallon Tuukkalle (H) oikeaan laitaan. Tuukan takuuvarma heitto maalille ja Fälly komentaa muita olematta koskemasta palloon, pusku ja pallo maaliin.

Toisen jakson alussa Tony kaadettiin 16 sisällä ja et tuomitsee pallon pilkulle. Tony itse pallon taakse ja maali no 23 oli nähty. Tuo kahden maalinjohto on aika vaarallinen tilanne. Se tuo turvallisuudentunnetta, yksi lisää ja ero olisi jo kolme. Toisaalta, jos naapuri kaventaa, pääsee se jo maalin päähän, silloin on pupu housussa. Näin kävi nytkin. KaaRe antoi otteen Lipseille, joka sitten päättyi tuohon 2-3 kavennukseen. Onneksi se pupu lähti tällä kertaa pois housusta ja KaaRe paransi peliään pitäen johtonsa loppuun asti.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Fälly-Tuukka H(75 min Tuukka V)-Kimmo-Niksu-Tony-Mikko(75 min Ville)-Nico

Ottelupöytäkirja

Ti 16.9.2014 Yläkenttä KHT, 4. div. FC Bosna-KaaRe: 2-7 (0-5)

Yläkentän taika piti, neljä peliä kentällä takana ja kaikista voitto. Nyt selvänumeroisesti, vaikka ottelu ei kulkenut lainkaan numeroiden antamalla kuvitelmalta. Bosna hallitsi peliä molempien jaksojen alut ja loput onnistumatta maalinteossa. KaaRe hoiti miltei 100 % omat paikkansa ja voitti ottelun.

Bosna tarvitsi ottelusta ehdottomasti pisteitä, sillä heidän tilanteensa sarjassa on tukala. Voi olla että heidän pisteensä, nyt 23, ei riitä sarjassa säilymiseen. Nyt hävityn ottelun jälkeen vastassa on enää SaTo ja FC RP, eli hommia saa tehdä jos pisteitä haluaa.

Bosna aloittikin ottelun 15 min painostuksella, jona aikana he saivat aikaan kaksi paitsiomaalia. Eli paitsiovihellyksen jälkeen piti jatkaa tilanne loppuun ja laittaa pallo maaliin. Tuon painostuksen katkaisi Tony ensimmäisellä maalillaan. Sitten minuutit 29-39, noissa tehtiin neljä maalia Bosnan verkkoon, Tony-Fälly-Tony-Fälly, siinä järjestys. Ja kaikki olivat kaavaltaan samanlaisia: Tumpin pitkä avaus maalilta, sen jatko eteenpäin ohi Bosnan puolustuksen ja pallo vitosesta sisään, Makken Bosnan syötön katkaisu, nosto yli puolustuksen ja pallo vitosesta sisään, Tuukan heitto laidalta vitosen sisään ja pallo maaliin. Eli nopeudella/taidolla? saatiin pallo pienessä tilassa itselle ja onnistuttiin maalinteossa.

Toinen jakso alkoi siis kuten ensimmäinen, Bosna tuli vasemmalta, oikealta ja keskeltä, mutta tuloksetta. Sitten Nico astui kehiin. Pallo saatiin pelattua Nicolle vasemmalle laidalle, hän kaventaen 16 rajalle ja sitä pitkin poikki kentän hakien laukaisu askelta. Tulinkin syöttö etuviistoon ja Mikko tulee kuin tyhjästä ja pallo maaliin. Mikä silmä oli löytää Mikko siinä tilanteessa!

Ottelun viimeisillä 15 minuutilla tehtiin loput maalit. Ensin Bosna sai kavennettua kahdella maalilla ja lopuksi Avni pisti pisteen pelille omalla maalillaan 90:milla. Tuomari olisi voinut antaa lisäaikaa vaikka 5 min, sillä molemmat joukkueet tekivät vaihtoja, palloa haettiin pusikoista monta kertaa, oli loukkaantumisia. Mutta kai ottelu kuumeni lopussa liikaa, oli yksi Bosnan ulosajokin, että tuomari katsoi ottelun ratkenneen, eikä lisäajalle ollut tarvetta. Peliä pelattiin tasan 90 min.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi(57 min Janne)-Fälly-Tuukka H-Kimmo-Niksu-Tony(76 min Samuli) -Mikko(66 min Avni)-Nico

Ottelupöytäkirja

La 13.9.2014 Kaarina Keskuskenttä 2, 4. div. KaaRe-TuTo: 15-0 (8-0)

Iso tunnustus niille kahdeksalle TuTo:n pelaajalle, jotka paikalle vaivautui, jotta peli saatiin pelattua pois alta. TuTo oli vailla mahdollisuuksia pelata kunnon ottelu, sillä kolmen vajaalla pelaaminen koko 90 min on iso asia kenelle tahansa. Kun ensimmäinen maali tuli jo minuutin ja 16 sekunnin pelin jälkeen (avustavan ilmoitus), niin voittaja oli jo silloin selvä.

Maalit Tony 6, Mikko 2, Ville 2, Janne 2, Fälly 1, Niksu 1 ja Avni 1.

Voitto ottelusta varmisti sen, että ensi vuonnakin KaaRe pelaa nelosta. TuTo on selvä vitoseen matkaava, mutta toinen putoaja löytyy nelikosta SCR, LoPS, FC Bosna, UPK.

Kokoonpano: Tumppi(46 min Jimi)-Teemu(53 min Ville)-Makke-Aleksi-Tony-Fälly-Nico-Janne(53 min Avni)-Mikko-Niksu-Kimmo

Ottelupöytäkirja

Ma 1.9.2014 Yläkenttä KHT, 4. div. FC Inter 2-KaaRe: 0-2 (0-1)

TPK 2 -peli perjantaina ja heti viikonlopun jälkeen maanantaina Inter -peli, jonka jälkeen miltei kahden viikon huili. Ei mene tasajaolla tämän kauden ottelut!

Lähtökohta peliin oli aivan hirveä. Puolikuntoisia äijiä raahautuu myöhässä Yläkentän kopille juuri tarvittava 11. Peliin lähdetään siis ilman vaihtomiehiä. Mikä onni, että Janne saatiin joukkueeseen mukaan juuri nyt, muuten olisi pitänyt kutsua Poutaa tai Niiniä mukaan. Interillä taas koko penkki täynnä ja kova tahto ottaa revanssivoitto kotikentällä. Kevään otteluhan Kaarinassa meni KaaRelle 4-1.

Ottelu alkoikin Interin pienoisessa hallinnassa, mutta ilman vaarallisia tilanteita. Ehkä heille oli pieni shokki, kun päätuomari vihelsi Tonyn kaadosta 16:sta sisällä vieraille rangaistuspotkun. Tony itse asettui pallon taakse ja pallo miltei keskeltä sisään. Tämä oli balsamia Tony:n nivusvaivoille. Jatkoi maalin voimalla jotenkuten läpi ottelun, vaikka saikin toisella jaksolla pallon suoraan nappulaan, mikä hidasti vauhtia ennestään, silmätkin piti yhdessä kohtaa tarkistaa, on roskia, kun ei näe mitään…!

Toisella jaksolla Inter painoi päälle, painosti. Sai tilanteita, mutta kun nuoruuden innolla piti pallo saada seinäsyötöin miltei vitosen sisään, ennen kuin lauottiin, niin aina jossain kohta päästiin purkupalloon. Jos taas laukaus tuli kaukaa, meni se niin reippaasti yli, että katsomossa vuoroaan odottaneet Vaahteraliigan Trojans:in pelaajat katsoivat kateellisena, kun pallot lensivät haarukasta sisään. Inter piti painostustaan niin varmana, että jättivät puolustuksen kolmen hoidettavaksi. Tämä koitui kohtaloksi. Ensin Jannella oli mainio paikka läpiajonsa jälkeen maalin tekoon, mutta vasurilaukaus osui juuri Inter -molarin huipputorjuntaan. Mutta ei enää seuraava. Janne teki hienon esityön ja syötti Mikolle maalille. Ehkä Jannekin pallo olisi mennyt maaliin, mutta Mikko varmisti asian. Viimeinen vartti oli sitten Interin painostusta ilman tulosta. Näin KaaRe voitti molemmat Interin pelinsä kaudella 2014.

Yllätypisteet tuommoisella kokoonpanolla!

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Janne-Fälly-Tuukka V-Kimmo-Niksu-Tony-Mikko

(ei penkillä ketään)

Ottelupöytäkirja

Pe 29.8.2014 Kaarina Keskuskenttä 2, 4. div. KaaRe-TPK 2: 2-3 (2-0)

Ottelussa ekalla jaksolla ei huolen häivää pelissä, hallittiin ja tehtiin paikoista maalit. Toisella oltiin sitten ihan tuuliajolla, aivan vietävissä, kokoajan vastaanottavana osapuolena. Siinä on lyhyesti pelin kaava.

Noin se tosiaan meni. Mikä ihme siinä toisella jaksolla sitten epäonnistui? Oliko eka jakso liian helppo? Tehtiinkö Samulin ja Niksun vaihdot turhaan? No, Mikko puolikuntoisena viikon sairastelun jälkeen ei ollut parhaimmillaan ja Tonylla nivushuolia, että vaihdot siinä mielessä oikeutettuja.

Eka jakso oli kotijoukkueen, niin pelillisesti kuin maaleissakin mitaten. Ensin Fälly siirsi Tonyn hienosta syötöstä pallon tyhjiin jo ottelun 7 minuutilla. Tony jatkoi omalla maalillaan (rangaistuspotku) puolen tunnin pelin jälkeen tilanteeksi 2-0 ja kaikki oli puoliajalla hyvin.

Toisella sitten vaan kaikki kääntyi toisin. Vielä 20 min ennen päätöstä oltiin 2-0 tilanteessa, mutta sitten TPK:n saadessa kavennuksen aikaan, katkesi KaaRe -nimisen joukkueen selkäranka. TPK naputti viimeisellä viidellä minuutilla vielä kaksi maalia Tumpin selän taakse ja ottelupisteet lähti Turkuun.

Kun yksilö pettää, joukkue kärsii. Kun joukkue pettää, yksilö kärsii!

Kokoonpano: Tumppi (mv)-Teemu-Mikko(55 min Samuli)-Makke-Ville-Nico-Tuukka V-Tuukka H-Tony(65 min Niksu)-Fälly-Kimmo

Ottelupöytäkirja

La 23.8.2014 Hirvikoski/Loimaa, 4. div. LoPS-KaaRe: 4-0 (1-0)

Seitsemän-kahdeksan käy treeneissä, 11 pelataan, vaihtopenkki tyhjä. Seitsemässä edellisessä pelissä putkeen joku ollut korttitilin täyttymisen takia poissa, niistä neljässä kaksi ollut yhtä aikaa pois, siinä karua faktaa miksi pelit ei luista. Nytkin LoPS sai todella halvasti pisteet itselleen, sillä toisenlaisella kokoonpanolla olisimme pystyneet paljon parempaan peliin. Ehkä tulevaan TPK -peliin saadaan vaihtopenkille kavereita, sillä siinä pelissä kellään ei ole poissaolopakkoa korttien takia.

Eka jakso aina 42 min saakka oli kahden joukkueen keskikentän nuhjailua, ei vaarallisia tilanteita kummallakaan. Sitten 16 sisällä väärä jalkaterän asento kylkikyljessä juostessa kohti palloa toi LoPS:lle rangaistuspotkun. Näin kommentoi ottelun erotuomari vihellystään, ”väärä jalan asento”, no, voi sen noinkin määritellä. Joka tapauksessa LoPS sai pilkusta avausmaalinsa.

Toisen jakson ekat 10 minuuttia oli selvästi meidän. Tuli tunne, että kyllä se tasoitus sieltä tulee, mutta mitä vielä. LoPS:n kolme nopeaa vastahyökkäystä ja pallo joka kerta maaliin. Kun toiselle onnistui kaikki ja vaihtopenkiltä tuli uusia jalkoja, ei siinä muuta tarvittu. Kotiin oli lähdettävä nolla pojoo mukana.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Ville-Fälly-Tuukka-Tuukka V-Kimmo-Niksu-Samuli

Ottelupöytäkirja

Pe 15.8.2014 Kaarina Keskuskenttä 2, 4. div. KaaRe-UPK: 7-4 (2-2)

Olipa ottelu! Ottelu oli UPK:n Eemelin ja kotijoukkueen Villen ja Tonyn kilpailua maalien teossa, joka päättyi tällä kertaa kotijoukkueen hyväksi ja vielä selvästi. Ottelu oli, voisi sanoa, jännittävä, joka loppua kohden tiivistyi veljeksien Villen ja Tonyn näytökseen. Kun ottelupöytäkirjaa katsoo, niin viimeiselle vartille sinne on kirjattu pelkästään Tuomen nimi. Miksi erotuomari vedätti peliä viisi minuuttia yli ajan, se ei tullut selväksi. Ottelussa ei ollut kuin yksi UPK:n vaihto, ei loukkaantumisia, eikä muutakaan. Mutta hyvä niin, sillä juuri tuolla yliajalla Tony pommitti pallon kahdesti UPK:n maaliin.

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun vähämiehisinä, molemmilla penkillä vain yksi pelaaja. Ottelu alkoi KaaRen taholta varsin nolosti. UPK:n Eemeli heitti kaukaa korkean ilmapallon kohti KaaRen maalia. Pallo tuli taivaista kuin kivi kohti Tumppia, joka ei nyrkkeillyt palloa pois, vaan yritti ottaa kopin. Pallo saranasormista maaliin, mikä alku 4 min pelin jälkeen. 20 min pelin jälkeen KaaRe -puolustus kompuroi ja Eemeli pääsi keskeltä irti ja pisti pallon väkisin maaliin. Tässä kohtaa näytti, että KaaRe jää jalkoihin. Mutta ei sentään, Villen ja Tonyn maaleilla tauolle tasatilanteesta.

Kun sitten toisen jakson ensi minuutilla Mikko onnistui UPK:n puolustuksen nukkuessa pistämään pallon tolpan kautta maaliin, oli tilanne ihan toinen kuin ottelun 22 minuutilla.

UPK tasoitti ottelun 55 min rangaistuspotkusta ja Eemeli vei joukkueensa johtoon 65 minuutilla. Tilanne tässä kohtaa siis 4-3. Sitten alkoi KaaRen kiri. Ensin Ville onnistui puskemaan tolpan kautta pallon maaliin ja Tony viemään omasta rangaistuspotkusta KaaRen 4-5 johtoon. Sitten Tonyn kaksi yliaikamaalia toivat lopputuloksen 7-4.

Ottelun alussa näytti että ottelun ”Man of the Match” on UPK:n Eemeli, mutta ei ollutkaan niin. Kyllä Tony neljällä maalilla vei voiton. Ja millaisia tahtomaaleja nuo olivat! Laittaisin vielä Villenkin kahdella maalillaan Eemelin edelle.

Harmi vaan, että liipasimella ollut Tony kalasti valituksellaan itselleen kortin, ja joutuu huilaamaan seuraavan ottelun.

Kokoonpano: Tumppi (mv)-Teemu-Mikko-Makke-Niksu-Ville-Nico-Tuukka V-Tony-Fälly-Kimmo

Samuli pukeissa, ei pelannut

Ottelupöytäkirja

6.8.2014 Raisio Kerttula nurmi, 4. div. SCR-KaaRe: 4-2 (3-2)

Tappio Kerttulan helteessä. SCR:llä oli tuuriakin pelissä, kun onnistuivat saamaan alle kymmenestä maalitekopaikasta neljä sisään. KaaRe taas ns. b-joukkueella matkassa, kun Otto ja Teemu poissa pelikieltojen vuoksi, Fällyllä kova kesäflunssa eikä pystynyt pelaamaan ja Niksukin kuume vaivaisena vaihdosta kentälle. Niin oli KaaRella vähän pelaajia matkassa, että vanha Pode pääsi vielä avaukseen. SCR:llä taas täysi penkki mukana. Ja näin taitaa jatkua, sillä ensi pelissäkin KaaRelta on kaksi pelaajaa (Otto ja Aleksi) poissa korttien takia. Lisäksi Tony ja Ville ovat liipasimella, kummallakin kolme alla.

Ottelussa SCR sai unelma-alun, kun 20 min pelin jälkeen vapaapotku lipsahti maaliin. Pallo otti juuri Tumpin silmien alla pompun epätasaisesta kentästä, muutti ehkä siitä suuntaa ja sinne meni. Ville kuitenkin kuittasi maalin viiden minuutin päästä puskien Tuukan kulmapotkun SCR -maaliin. Tästä taas viisi minuuttia ja SCR:n sivurajaheitto liipattiin takatolpalle, josta kaveri puski pallon maaliin. Tuosta maalista 10 min ja Ville sai pallon 16 sisällä Nicolta, pari askelta pallon kanssa ja sitten peliväline sivuverkkoon. Tässä kohtaa näytti vielä hyvältä, eli pystyttiin vastaamaan SCR:n maaleihin. Mutta ei, SCR onnistui vielä kertaalleen, ja juuri pahassa paikassa maalinteossa, eli juuri ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla sitten KaaRe sai katsella SCR:n kantapäitä. Ei onnistunut mikään. Villelle annettiin mahdollisuus hattutemppuun, kun KaaRe sai helposta tilanteesta rangaistuspotkun. Kovan katsomohuutomyrskyn saattelemana Ville potkaisi yli maalin ja sekin tilanne siis luisui pois käsistä.

SCR oli parempi molemmilla jaksoilla.

Kokoonpano: Tumppi-Makke(Niksu 46 min)-Ville-Tuukka-Tuukka V-Aleksi-Tony-Kimmo(Samuli 78 min)-Niini-Pode-Nico

Ottelupöytäkirja

31.7.2014 Kaarina Keskuskenttä 2, 4. div. KaaRe-FC RP: 1-1 (1-1)

Kahden keskikastin joukkueen tasaväkinen kamppailu, jossa sitten pisteet tasattiin ja annettiin yksi pojo Palloliitolle. Tasan menivät myös kortit, sillä erotuomari Minna Mäenpää heilautti napakasti kummallekin joukkueelle kolme keltaista. Yksi näistä osui Teemulle, joka joutuu jättämään SCR pelin väliin korttitilin tullessa täyteen. Tämä hankaloittaa SCR -pelin kokoonpanoa, sillä Oton pelikielto jatkuu vielä kahden ottelun ajan. Siis taas on kaksi poissa varoitusten vuoksi. Muut kortit menivät Aleksille ja Villelle, jotka molemmat ovat seuraavan kortit tullessa pelikiellossa.

Ottelu oli siis tasainen yhden asian ollessa molemmilla mukana. Nimittäin ”pitkät potkut ja halukkaat perään” -taktiikka. Johtuiko se kuumasta kelistä vai mistä…

KaaRe pääsi ottelussa 1-0 johtoon (18 min) Nicon maalilla. Maali oli tosi sättämaali, palloa heitettiin useaan kertaan takaisin maalille RP:n yrittäessä poistaa sitä purkupalloilla. Nico kuitenkin onnistui lopulta laittamaan pallon maaliviivan yli, josta se kuitenkin RP:n toimesta salama otettiin pois. Avustava kuitenkin huomasi maalin ja juoksi maalin merkiksi kohti keskiviivaa. RP:n purnaus ei muuttanut päätöstä ja maali hyväksyttiin. Mutta johto kesti alta 10 minuuttia, kun Tumppi tyri pallon päätyviivan yli valmistuessaan maalipotkuun. Avustava huomasi tämän ja tuomio oli RP:lle kulmapotku. Kulmuri oli aivan nappi tai sitten KaaRen pelaajat unohtivat yhden vapaaksi. Pallo puskusta maaliin ja ottelu tasoihin.

Tauko ei tuonut muutosta pelin luonteeseen ja ottelun loppu sitten huipentui tekeekö jompikumpi sittenkin maalin. Oli Ruskollakin paikkansa, samoin oli Kimmolla ja Villellä, vaan ei.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Ville-Fälly-Tuukka-Tuukka V-Aleksi-Tony-Niksu(60 min Kimmo)-Nico


Futisforumilta poimittua:

Kotijoukkue meni johtoon kaikkien kaikkien flipperipallojen äidillä. Pallon pompittua n. 5 sekuntia viivalla tuomari viheltää pallon ylittäneen viivan. Rusko tasoittaa kulmasta, pallo pusketaan takatolpalta voimalla verkkoon. Kenttä oli hyvä (Kaarinan nurmi 2) joskin asteen verran raskas kiitos aamupäivän monsuunikuurojen. Rp olisi tarvinnut muutaman vaihtopelaajan lisää sillä eka vaihto meni heti ottelu 1. minuutilla telotun RP-topparin vaihtoon puoliajalla ja tunnin jälkeen vaihdettiin 2 muuta kramppien takia. Väsyneitä jalkoja jäi useampi kentälle ja kotijoukkue olikin paljon paremmalla jalalla vyöryttäen hyökkäyksiä viimeisen 20min. Ruskolaiset kuitenkin kestivät.

Nimim. Rockatansky

Ottelupöytäkirja

23.7.2014 Paimio KHT, 4. div. PaiHa-KaaRe: 3-0 (0-0)

Poiminta futisforumilta:

syyskauden avaus Paimiossa, eli PaiHa-KaaRe 3-0

Lämpömittari hipoi 30 astetta pelin alkaessa. Tämä näkyi myös itse ottelussa, jossa PaiHa otti kolmella ensijakson maalilla rutiinivoiton.

Eipä ollut hirveästi potkua kummankaan pelissä, ja jopa niin normaali tuomareille valittaminenkin loisti poissaolollaan, ja siinä ehkä pelin paras anti. Niitä kun ei oikein jaksaisi kuunnella.  PaiHalla osa avauksen kavereista lomalla, kuka ulkomailla, kuka mökillä ja kuka muuten vaan hukassa. Ison pelaajaringin etuja se, että pöytäkirjassa kuitenkin täysi miehitys.

Eikä KaaRen vaihtopenkillä juuri tungosta näkynyt, pöytäkirjaan merkitty yksi vaihtomies, joten siellä varmaankin ihan sama tilanne, porukkaa lomilla.

Plussaa:
Kaunis ilma
Mukavasti yleisöä
Tuomarit sai tehdä työnsä rauhassa
Juomatauot

Miinusta:
+30 C
PaiHan pelaajalle kunnon vekki päähän. Pelin loputtua jopa lanssi tuli katsomaan miten kävi.

Ja jos kuuma ilma vei mehut pelaajilta, niin sama kuvaajalla, eli muutama surkea ruutu tuolla: http://rlonn.kuvat.fi/kuvat/Futis+2014/Nelonen+Turun+piiri/PaiHa+-+KaaRe+++3-0/

Nimim. No niin

Ottelupöytäkirja

27.6.2014 Salo KHT, 4. div. SaTo-KaaRe: 3-2 (1-0)

Mitäs tästä näin kuukauden takaa muistaa…!

Päätuomarin ylilyönnit rankkarin ja vaparien annossa SaTolle, sillä SaTon maalit kaikki tulivat näistä tilanteista. Moni tuomari olisi jättänyt nämä viheltämättä. Sitten avustajat, voi hyvää päivää. Toinen pullonpohja-silmälaseineen, näkikö edes palloa, sitten toinen oli neiti, mikä ei tiennyt paitsioliputuksesta mitään. Viitaten Tonyn hylättyyn maliin. No, erittäin lähellä oli tasuripisteet, sillä SaTo teki voittoon johtaneen kolmannen maalinsa yliajalla. Nyt KaaRe sai tuta miltä LoPSin pojista tuntui keväällä, kun me veimme heiltä heille varmalta tuntuneen voiton aivan ottelun viime minuuteilla.

Eka jakson ainut maali syntyi jo ottelun kolmannella minuutilla, SaTon ensimmäisestä vapaapotkusta. Pallo vitosen sisään ja puskulla maaliin. Ekaa jaksoa hallitsi hienokseltaan Sato, joka heitti kaaripalloja maalille ja pyrki sitten voittamaan kakkospallot. KaaRen maalipaikat olivat vähissä, mutta ei peli ollut mitenkään ongelmallista.

Toisella jaksolla tahti vaihtui. KaaRe oli niskan päällä ja SaTon peli hukassa. Tulostakin syntyi 55 min:lla, kun Ville pääsi irti keskeltä kenttää ja pallo maaliin. Sitten edettiin tasaisesti 71 minuutille jolloin et:n päässä pimahti. Pieni kontakti 16 sisällä ja SaTon pelaaja levisi kentälle. Et vihelsi ja pallo pilkulle. Kaatunut SaTo -pelaaja nousi lievästi sanoen hymyillen ylös merkiksi onnistuneesta kaatumisestaan. Oikea tuomio olisi ollut keltainen kortti moisesta tempusta. Tuolla kepposella SaTo pääsi maalin johtoon. Maalin jälkeen KaaRe sai enemmän otetta peliin ja SaTo alkoi tuskastella. Jossain 80 min kohdalla Tony onnistui maalinteossa, mutta tuo neiti avustaja liputti tilanteen paitsioksi. Sitten 88 min Tony onnistui uudestaan ja nyt maali hyväksyttiin. Ottelu näytti tasurilta, sillä KaaRella oli henki päällä. Sitten yliajalla pikkukosketus ja taas oli SaTo -pelaaja maassa. Pitkällä vapaapotkulla pallo maalille ja nyt SaTo onnistui kakkospallon voitossa ja sätän jälkeen pallo maaliin. Tuosta pallo aloituspisteeseen keskelle ja yksi kosketus ja et vihelsi pelin päättyneeksi.

Näin siinä osapuilleen kävi….

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Ville-Fälly-Tuukka-Tuukka V-Kimmo-Tony-Niksu(62 min Samppa)

Ottelupöytäkirja

18.6.2014 Kaarina Keskuskenttä 2, 4. div. KaaRe-Hot Lips: 2-2 (1-1)

KaaRe voi pitää tätä tasapeliä voittonaan, sillä niin kaponen oli joukkue tällä kertaa. Pelikiellot ja loukkaantumiset sekä pelaajien omat menot olivat pudottaneet avauksesta pois monta pelaajaa, (Nico, Otto, Mikko, Aleksi, Samppa, Nicolas, Niksu) että tuon kokoonpanon voisi nimetä edustuksen b-kokoonpanoksi. Silti joukkue kamppaili tasaväkisesti nimivahvaa Lipsejä vastaan varsin mallikkaasti, meni jopa kahdesti ottelussa johtoon. Tasapeli oli erittäin suuri pistemenetys vierasjoukkueelle, joka tässä vaiheessa kautta kamppailee sarjakakkosen paikasta.

Summa summaarun koko pelistä: yllättävän tasainen. Lipsien pääpelivoima näkyi ja useasti näitä nuppeja pelissä Lipsit hakivatkin, mutta kyllä KaaRekin osasi olla vaarallinen. Jos jotakuta halutaan nostaa joukkueesta esiin, niin ensimmäisenä tulee mieleen Tumppi maalillaan. Varsinkin eka jakson viime minuutit ja niissä pari mallikasta huipputorjuntaa pitivät KaaRen pelissä mukana. Sitten Ville ja Tony; veljet olivat hyvällä pelipäällä ja tulostakin syntyi.

KaaRen ensimmäinen maali syntyi 22 min:lla kun pikku- Tuukka antoi kulman vasemmalta. Iso -Tuukka pääsi ykköspalloon, mutta ei saanut kuitenkaan puskettua palloa maaliin, vaan se jäi vitosen viivalle sättäpalloksi. Lipsin potkaisema purkupallo osui iso -Tuukan takamukseen ja Fälly tälläsi irtopallon voimalla maaliin. KaaRen johtoa ei kuitenkaan kestänyt kuin 3 min, kun Lips tasoitti Pasi Siron maalilla. Tauolle 1-1.

Toinen jakso eteni ensimmäisen mukaisesti 66 minuutille. Silloin pikku -Tuukka pääsi antamaan takaviistosta keskityksen Villen päähän. Pusku päätyi sisätolppaan. Tony ennakoi kakkospalloon muita ennen ja tuikkasi läheltä pallon maaliin. Nyt pääsi KaaRe pitämään johtoaan eka jaksoa pitemmälle ja tasaisuus kentällä uumoili jopa yllätystä. Sen rikkoi kuitenkin 78 minuutilla Lipsien tasoitus. Tilanteista ja tunteiden kuumenemistakin (iso -Tuukan varoitus) välittämättä, ottelu päättyi noihin 2-2 numeroihin.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Ville-Fälly-Tuukka-Tuukka V-Samuli-Kimmo-Niini-Ville-Tony

Ottelupöytäkirja

13.6.2014 Kaarina Keskuskenttä 2, 4. div. KaaRe-FC Bosna: 2-0 (1-0)

Huh, olipa peli. Voittopisteet, mutta aika paljon saimme maksaa niistä. Otolle neljäs keltainen kortti ja Nicolle jostain aivan kumman syystä suora punainen. Kun joukkue on muutenkin kuivunut vähiin viime vuodesta, niin nyt pelaavasta kokoonpanosta on pakosti poissa kaksi sen runkopelaajaa. Rankaa on!

Varsinkin tuo Nicon SUUNSOITOSTA saama suora punainen on aivan erityisen kummallinen. Sitä ei ymmärrä vaikka kuinka yrittää. Tilanne syntyi, kun Ville pääsi vapaapotkun jälkitilanteesta tuikkaamaan pallon maaliin. Jos maali olisi hyväksytty, olisi siitä syntynyt 3-0 maali kotijoukkueelle. Avustava tuomari nosti kuitenkin lipun paitsion merkiksi ja päätuomari hylkäsi maalin! Jos Nico silloin jotain kommentoi, niin sanoi hän sen 100 varmasti itselleen mumisten. Mutta kun siinä metrin päässä oli päätuomari ja hän huonon suomen kielen taitoisena ymmärsi sen kohdistuvan häneen ja päätti hän rokottaa lausujaa pahemman mukaan.

Kaikki kunnia Nicolle, se tuli ilmi jo heti kopissa ottelun jälkeen. Siellä Ville totesi Nicon lausahduksen aivan oikeaksi, sillä missään nimessä hän ei voinut olla paitsiossa tuossa vapaapotkutilanteessa.

Toisaalta nyt Nico saa huilata syksyn peleihin asti, sillä hän on kokenut kovia pelatessaan keskikentällä kauden jokaisessa ottelussa.

Mitä muuta pelistä,

Ensijaksolla Oton maali Tonyn hienosta läpiajosta, sitten Tonyn rangaistuspotkusta tekemä 2-0 maali sekä kotijoukkueen hieno puolustaminen toisella jaksolla vajaalla pelatessaan, oli muistamisen arvoista. Bosnan kova huutaminen ja arvosteleminen päätuomarille, hänen tuomioistaan, jossa käytettiin selväsi alapään elimiä, ihmetytti, mutta ilmeisesti näitä sanoja sai käyttää, sillä niistä päätuomari ei joukkuetta rangaissut.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Ville-Tony(88 min Kimmo)-Fälly-Nico-Tuukka H-Nicolas-Otto

Ottelupöytäkirja

2.6.2014 Yläkenttä KHT, 4. div. TuTo-KaaRe: 0-3 (0-1)

Jälleen Yläkentällä. Ja jälleen jouduttiin hakemaan varusteita JoJon kotoa, nyt siniset pelipaidat. Viimeksi haettiin TPK peliin siniset sukat. Tuli muuten mieleen, ettei varmaan kumpikaan joukkue (TPK ja TuTo) vaihda omiaan varusteitaan toisiin, kun saapuvat syyskierroksella Kaarinaan…

Mutta otteluun, jossa ottelupöytäkirjan mukaan KaaRen kahdeksasta (8) merkinnästä viisi (5) kirjattiin veljeksille, nimittäin maalit ja keltakortit. Ainoastaan vaihdot kirjattiin sitten muille.

Ei tuo TuTo -ottelun niin helppo ollut, kuin olettaa saattaisi. Sarjassa kaikki ottelut hävinneenä ja vain kaksi tehtyä maalia ei oikein kerro totuutta joukkueesta. Jos aiemmin TuTo on peleissään kerännyt kortteja, niin tässä pelissä ei ainuttakaan. KaaRelle sen sijaan nuo kaksi.

Kyllä KaaRe oli ottelun hallitsevampi joukkue ja painosti varsinkin koko ensijakson saaden kuitenkin aikaan vain tuon Villelle kirjatun maalin. Sekin tuli puoli onnekkaasti jalkasätän jatkona vitosen sisältä. Oli Villellä paikka toiseenkin, kun läpiajon päätteeksi pääsi yhdessä Oton kanssa nokituksin TuTo molarin kanssa. Molari kahville ja tyhjä maali edessä, mutta pallo metristä kuitenkin tolppaan. Tulipa katsomosta kauden suurimmat ihmettelyt!

Toisen jakson alussa TuTo sai otteen peliin ja painoi päälle. Painostus kuitenkin lässähti jakson puolivälissä Tonyn ja Villen neljän minuutin sisällä tehtyihin maaleihin. Villen maali oli toisinto Inter -pelin maalista; tyylikäs ja hallittu nosto yli vastaan tulleen maalivahdin. Oli muuten Villelle toinen peli putkeen, jossa hänelle merkittiin kaksi tehtyä maalia. Kokonaismäärällä kuusi noustiin piirin pitämän listan nelosen kärki kymmenikköön. TuTo sen sijaan ei tolppaa lähemmäksi ottelussa päässyt, joten vieraille ansaitut pisteet.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Ville-Fälly-Nico(79 min Kimmo)-Samppa(50 minTuukka H)-Nicolas-Otto(79 min Samuli)-Tony

Ottelupöytäkirja

29.5.2014 Kaarina KHT, 4. div. KaaRe-FC Inter 2: 4-1 (1-0)

Tuliko Inter hakemaan helpot pisteet itselleen? Hieman sellainen olo jäi ottelun jälkeen. Inter oli voittanut kaksi edellistä otteluaan (SCR ja LoPS) nollilla. Ja nyt kolmas putkeen odotti vuoroaan…!

Lisäksi joukkueen verkkoon oli sarjan kuudessa pelissä tehty vain viisi maalia.

Ottelusta tuli kuitenkin kotijoukkueen juhlaa. Siihen johdatti Otto ja Nico vahvoilla esityksillään, unohtamatta kuitenkaan Villeä kahdella maalillaan. Paljon puhetta saanut Interin joukkue olikin ihan kelpo joukkue, pelissä oli ajatusta, eikä ”pitkää päätyyn ja halukkaat perään” tyyliä ollut.

Ensijakso oli kuitenkin tasainen, puolin ja toisin mentiin päätyyn, ehkä alku oli Interin ja jakson loppu sitten kotijoukkueen. Varsinkin kun ottelun 40 min:lla Makke esitti osaamistaan. Reilusti yli puolesta kentästä annettu pitkä vapaapotku lensi yli kaikkien, pomppasi yli vastaan tulleen Interin maalivahdinkin ja hänen hanskan päistä maaliin.

Toinen jakso oli selvästi sitten KaaRen. Kotijoukkue pääsi 2-0 johtoon Tonyn hienosta esityöstä, nousu vasenta laitaa ylös. Miltei kulmassa syöttö maalille, jossa Ville sai pelivälineen ja tuikkasi pienestä kulmasta pallon takanurkkaan. Inter pääsi peliin 57 min kavennuksellaan, ja muuttikin kolmen alakertaan, yrittäen näin saada voimaa keskikentälle ja kärkeen. Tätä puolustuksen muutosta käytti KaaRe hyväkseen ja vain 4 min kavennuksesta oli pallo jälleen Interin verkossa. Nyt asialla oli Otto, joka pääsi Villen syötöstä keskeltä karkuun ja pallo varmasti maaliin. Vielä kerran pääsi KaaRe maalaamaan. Tilanteessa Ville pelattiin maalivahdin kanssa nokikkain. Villen tyylikäs nosto yli vastaan tulleen maalivahdin toi loppulukemiksi tuon 4-1.

Ottelun oli KaaRe kolmas voitto putkeen ja viides putkeen, joista tuli pisteitä!

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Ville-Fälly-Nico-Tuukka-Tuukka V(46 minTony)-Nicolas-Otto(88 min Samuli)

Ottelupöytäkirja

22.5.2014 Yläkenttä KHT, 4. div. TPK 2-KaaRe: 2-3 (1-2)

Yläkentän auringossa pelasi kaksi joukkuetta, joilla kummallakin oli vain yksi (1) vaihturi mukana. TPK 2 teki ensijakson lopulla vaihdon, mutta KaaRe pelasi koko otellun aloituskokoonpanolla.

Ottelu oli KaaRen. Siitä ei pääse mihinkään. TPK 2 ei saanut oikeastaan missään vaiheessa ottelua itselleen. Se pelasi tyylillä ”pitkä pallo päätyyn ja halukkaat perään”. No, se tuottikin heti, jo toisella minuutilla maalin kotijoukkueelle, mutta siihen se sitten jäikin. Teemun tekemä tasoitus, matala pallo 20 metristä maalin oikeaan ala nurkkaan, oli ansaittu. Kun Tony puski pallon hienon kuvion päätteeksi 20 min:lla pallon toisen kerran TPK -verkkoon, mentiin puoliajalle 1-2 tilanteessa.

Tässä vaiheessa kerrottakoon, että peli pelattiin ns. yhdellä pallolla. Mutta kun pallot lensivät Yläkentän puistoon tai katsomon yli, otettiin TPK:n aitiosta uusi pallo kehiin. Eli taidettiin peliä pelata 5:lla tai 6:lla pallolla.

Toisella jaksolla alkoivat TPK:n tunteetkin hiiltyä, kun tulosta ei alkanut tulla. Varsinkin Oton 77 min maali herätti kovan TPK:laisten keskustelun tuomarin kanssa. Maali mikä maali. TPK:n kavennus 89 minutilla ei enää muuttanut tilannetta, vaan KaaRe otti ensimmäisen vierasvoiton kuluvalla kaudella.

Ja mikä vielä, ottelu oli neljäs peräkkäinen ilman tappiota.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Samppa-Fälly-Nico-Tuukka-Nicolas-Tony-Otto

Ottelupöytäkirja

18.5.2014 Kaarina KHT, 4. div. KaaRe-LoPS: 2-1 (0-1)

Tässä ollaan odoteltu RecultCoden päivitystä jo kohta kaksi viikkoa, mutta Loimaan pojat eivät osaa laittaa joukkuettaan kuntoon sähköisesti. Otti varmaan viimeisellä minuutilla menetetty peli sen verran koville, että antaa sääntöjen mukaisien korjausten olla. LoPS kun menetti sen tasapelipisteenkin 90+2 ajassa KaaRen viimeisen hyökkäyksen johdosta. Siinä Nicolas pääsi nousemaan vasemmalta miltei vitosen sisään ja vasurilla pallo maalin takaverkkoon. Siitä pallo aloitukseen ja pari potkua ja et. Santeri Ojala päätti pelin loppuvihellyksellä.

Peli oli kokonaisuudessaan tasainen ja olisi voinut tosiaan päätyä LoPS:lle 0-1, mutta viimeisen 20 min KaaRen hyvä painostus toi voiton kotijoukkueelle.

Ensijaksolla LoPS pääsi pari kertaa keskeltä yksin läpi, mutta Tumppi maalilla hoiti homman kotiin.

Kun toista jaksoa oli pelattu n. 20 min, sai LoPS rangaistuspotkun, kun Aleksi pelasi palloa kädellä 16. sisällä. Onneksi Aleksi ei saanut toista keltaista rikkeestään, sillä jo ensijaksolla Aleksi sai keltaisen, kun käteen tuli äkillinen suonen veto, ja ylimeno pallo piti pysäyttää kädellä. LoPS ampui kuitenkin rankkarin tolppaan, eikä siis maalia. Mutta jälkitilannetta ei saatu purettua pois ja palloa pelattiin pitkään KaaRen puolustus alueella, joka päättyi LoPS:n täräyttämään vastapallon, joka maaliin ja siitä alkoi KaaRen takaa-ajo.

Peli kääntyi LoPS -maalista KaaRelle, joka onnistui tasoittaan veljesten yhteistyöllä. Ville poikkikentän syöttö Tonylle, joka ohjasi pallon ohi LoPS -molarin vain neljää minuuttia ennen täyttä peliaikaa.

Loppu onkin sitten kerrottu jo yllä. Nicolasin maali 90+2 minuutilla oli todella karvas pala vierailijoille, jotka vielä viittä minuuttia ennen loppua olivat kolmessa pisteessä kiinni. KaaRelle eka voitto kesän sarjassa.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Makke-Aleksi-Ville-Fälly-Nico-Tuukka-Tuukka V(Niksu)-Nicolas-Tony

Ottelupöytäkirja

9.5.2014 Sorvakon urheilukenttä Uusikaupunki, 4. div. UPK-KaaRe: 3-3 (1-0)

Salinit 3 maalia, Eemeli 1 ja isä pappa 2. Muuten joukkue oli oikeastaan hampaaton. Yhden pallon peli, joka sopii joukkueelle, joka haluaa vetää henkeä joka 5. minuutti, kun pallo potkitaan kauas sivu-, tai päätyrajalta. Mitä vielä, hieno nurmikenttä, sade keli, perjantai-ilta ja Dalla UPK:n kapteenina. Tasapeli tiesi sitä, ettei UPK ole voittanut KaaRea kotonaan kahteen edelliseen ottelukertaan. Maalit järjestyksessä 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2, 3-3.

Mutta otteluun..

Ensijakso pelitilanteiltaan tasainen, ajoittain jopa KaaRen hallintaa, jos laskee maalitilanteiden kautta. KaaRella oli 5-6- paikkaa maalintekoon, mutta pallot ohi, yli ja molarille suoraan. Sitten jakson lopulla kulmapotkun jälkkäristä Eemeli pääsee vetämään tyhjiin jakson ainoan maalin.

Toinen jakso oli KaaRen, joka ottelun loppua kohden vain paransi otettaan. Harmiksi vaan Vesa Salinin pääpelivoimaan ei löydetty estettä. Hyvillä vastahyökkäyksillä UPK pääsi kahdesti jaksolla kahden maalin johtoon juuri noilla Vesan puskumaaleilla, mutta jakson lopulla KaaRe kiri rinnalle ja olisi mennyt ohi, ellei peliaika olisi loppunut tuohon 90min + 4:ään. KaaRe maaleista ensimmäinen (Fälly) oli lyhyen kulmapotkun oivallus, joka nopeasti pelattuna yllätti UPK:n maalivahdin täysin. 74min:lla toi Tonyn röyhkeä maalille nousu Kaaren maalin päähän ja velipoika Ville sitten jakson lopulla vitosen sisältä tasoituksen.

Hieno tasapeliottelu, jossa ehkä molemmat joukkueet olivat tyytyväisiä pisteeseen. Ainakin KaaRe, jonka tekemä kahdesti nousu kahden maalin takaa tasapeliin on vieraspelissä tosi hyvä saavutus.

Kokoonpano: Tumppi(mv)-Fälly-Teemu-Mikko(69min Otto)-Makke-Aleksi-Ville-Nico(64min Niksu)-Tuukka-Tuukka-Tony

Ottelupöytäkirja

3.5.2014 Kaarina KHT, 4. div. KaaRe-SCR: 2-2 (0-1)

Futisforumilta löydettyä kertomaa ottelusta:

”KaaRe-SCR 2-2. Aurinkoista, mutta (kylmä) tuulista. Raisiolaiset varmasti tyytyväisempiä pisteeseen. Viimeisen 30 minuuttia Mourinhon bussi oli parkeerattu omaan päähän ja kaarinalaiset siirtelivät palloa verkkaisesti keskialueella. Parissa nopeassa kotijoukkueen hyökkäyksessä läpiajot kaatuivat lieviin paitsioihin. Kotijoukkueella myös yksi kulman jälkeinen maalinedushässäkkä, jossa vieraat saivat putsattua pallon maaliviivan välittömästä läheisyydestä parikin kertaa”.

Ja toinen:

Kyl niin tarjottiin voittoo SCR:lle. 45.min ja 2-0 johto, mut toisel puolikkaalla vaihdot hieman sekoitti peliä ja puni, minkä jälkeen vaparista KaaRen 2-1 kavennus. Sen jälkeen aika nopeest 2-2, mut onneks jäi siihen. Käteen jäi valtava harmitus, koska kolme pinnaa olis ollut niin helposti otetavissa Raisioon.

Siinä kahden kirjoittajan näkemystä pelistä. Jos noin viikko pelistä jotain vielä muistuu, niin SCR pelasi ensijaksolla fyysisempää peliä ja pääsi niine keinoin puolihelposti 0-2 johtoon. Varsinkin eka maali oli onnenkantamoinen, sillä KaaRe maalilla pelannut Fälly onnistui torjunnassa puolittain. Pallo rintariparista takasin siihen parin metrin päähän, johon SCR pelaaja ehti ensimmäisenä ja pommitti siitä maalin. SCR:n toinen maali tuli sitten aivan avaus jakson lopulla, joten KaaRelle riitti kirittävää toiselle jaksolle.

Toinen jakso huomioon ottaen SCR saa olla tyytyväinen tasuripisteeseen. SCR:n pelaajan ulosajo 58 min lopetti joukkueen hyökkäyspelin ja se siirtyi puolustamaan maaliaan. KaaRen nopeat maalit ( 59 min Aleksi ja 63min Ville ) toivat KaaRen tasoihin. Loppu 30 min oli selvää KaaRen hallintaa, mutta maalinedus hässäkkää lähemmäksi ei päästy. Ottelun KaaRe pelaaja oli ehdottomasti Allu, tehden maalin ja ollen muutenkin päättäväinen ottelun voitosta auttaen siten joukkuettaan eteenpäin.

Kokoonpano: Fälly (mv)-Teemu-Mikko-Makke-Aleksi(90min Niksu)-Vile-Nico-Tuukka-Tuukka-Otto(55min Tony)-Nicolas

Ottelupöytäkirja

25.4.2014 Rusko KHT, 4. div. FC RP-KaaRe: 3-1 (1-0)

3 * harmittaa! Etukäteen kahden tasaväkisen joukkueen kohtaamisesta muodostui miltei painajainen KaaRelle. Oltiin ns. ottavana osapuolena. Ainoat pienet pilkahdukset omasta pelistä tuli toisella jaksolla parin vaihdon jälkeen. Tuolloin jo 3-0 tilanteesta et Petri Johansson hylkäsi Oton tekemän maalin maalivahdin häirinnän johdosta (oliko!). No, onneksi Mikko sai tehtyä kauden avausmaalin 76 minuutilla. Jospa tuo Oton maali olisi hyväksytty ja sitten tuo Mikon maali olisi nostanut KaaRen jo maalin päähän, niin ties miten olisi käynyt. Mutta ei.

Ottelun alussa oli KaaRella hermostuneisuutta nähtävissä ja se purkautui kommentteina erotuomarin vihellyksiä kommentoimalla. Kun vielä Tuukka otti parinkymmenen minuutin kohdalla keltaisen kortin, jäi tunne, että et Johansson seurasi vain yhtä joukkuetta kentällä.

Toisaalta, viime vuonna hävittiin kolme ekaa ottelua, ennen kuin tuli pisteitä. Ensi pelistä, SRC kotona, pitää rikkoa viimevuotinen kolmen putki, ottamalla pisteet kotipelistä.

Kokoonpano: Tumppi-Mikko-Makke-Ville-Samppa (46min Niini)-Tuukka-Nicolas-Tony(52min Teemu)-Fälly-Nico-Otto

Ottelupöytäkirja

11.4.2014 Kaarina KHT, harjoitusottelu LTU-KaaRe: 5-2 (4-0)

Lyhyesti LTU oli parempi, nakutti ensijaksolla 15min:ssa tilanteeksi 4-0. Taisi sitten nälkä loppua ja ottelu rauhoittui.

Toinen jakso KaaRen nimiin 1-2.

Ottelupöytäkirja

9.4.2014 Kaarina KHT, 4. div. KaaRe-PaiHa: 0-4 (0-1)

Kauden 2014 avaus on sitten tehty. Sarjanousija PaiHa vei selvästi pisteet Kaarinan KHT:ltä. PaiHa liikkui paremmin, pelasi fyysisempää peliä ja oli painostavampi läpi koko ottelun. KaaRen peliä haittasi erotuomarin antamat varoitukset, vaikkakin molemmat joukkueet saivat katsella yhtä paljon keltaista lappua. KaaRen kohtalona vain oli, että nuo neljä lappua kohdistui kahteen pelaajaan, molempien joutuessa siten jättämään pelin kesken ulosajon johdosta. Aleksin peli päättyi 39 minuutilla ja Tuukan 85 minuutilla.

Pelissä PaiHa teki kaksi maaliaan erikoistilanteista, ensimmäinen vapaapotkun jälkihässäkästä ja viimeinen kulmapotkun puskusta. Kaksi muuta oli sitten pelitilanne-maaleja. Kaikki kuitenkin tehtiin läheltä maalia, ellei jopa vitosen sisältä. Siinä on KaaRella pähkinää, miten saada pallo purettua noin läheltä maalia pois. KaaRen paras paikka syntyi ensimmäisellä puolikkaalla, kun Nico pääsi vapaaseen paikkaan hyvän haltuunoton jälkeen. PaiHa -maalivahti sai venyä parhaaseensa torjuakseen pallon kulmaksi.

Toisella jaksolla PaiHan painostus vain koveni, KaaRen jäädessä perässäjuoksijaksi. Viimeinen kulmasta tehty maali 89 minuutilla olisi saanut jäädä tulematta. 3-0 tulos olisi ollut siedettävämpi muisti takaraivossa lähtiessä seuraavaan otteluun Ruskolle.

Kokoonpano: Tumppi-Teemu-Mikko-Makke-Aleksi-Samppa-Tuukka-Nicolas-Tony (69 min Kimmo)-Fälly-Nico

PaiHan ennakkotunnelmat sarja-avaukseen

PaiHan otteluraportti

Kuvia

Ottelupöytäkirja

4.4.2014 Rusko KHT, harjoitusottelu FC RP-KaaRe: 3-4 (0-0)

Poimittu Futisforumilta:

Ruskolla RP ja KaaRe kohtasivat todella laiskatempoisen harjoitusottelun merkeissä.

KaaRe oli varsinkin ensimmäisen puoliajan niskan päällä ruskolaisten tuskaillessa oman pelinsä kanssa. KaaRe sai pari kovaa hässäkkää RP:n maalille, mutta tolpat ja rima kolisivat molemmissa päissä. Kotijoukkue otti johdon ensimmäisen puoliajan lopussa Ahon piiskattua pallon komealla kaukolaukauksella yläkulmaan.

KaaRe tasoitti toisen puoliajan alussa hieman paitsiolta haiskahtaneessa tilanteessa. Rusko siirtyi uudestaan johtoon Wilkmanin oltua oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jostain syystä kotijoukkueen peli meni sitten aivan sekaisin ja KaaRe siirtyi varmaan alle kymmenessä minuutissa tehdyn kolmen enemmän tai vähemmän helpon maalin jälkeen 2-4 johtoon ennen Ahon toista ja ensimmäistäkin komeampaa yläkulmapommia.

Lopputulos 3-4.

Ruskolta puuttui 4 avauskokoonpanon juoksuvoimaisinta peluria, mikä näkyi ainakin laiskassa temmossa ja laitapelaamisessa. KaaRellakin ilmeisesti oli poissaoloja, joten mitään isoja johtopäätöksiä ei ottelusta voine vetää. Tai no, jos samanlaista läpsyttelyä on peli kaudellakin, niin hyvä ei heilu kummallekaan joukkueelle.

– Kirjoittaja nimim. ”Hylje”

Ottelupöytäkirja

22.3.2014 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-Peimari United: 2-2 (0-1)

Ottelupöytäkirja

15.3.2014 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-FC Inter 2: 2-3 (1-1)

Interillä nuorentunut ryhmä viimevuotisesta, se huomioitiin.

Ihan tasapäistä pelaamista läpi ottelun. KaaRe meni ottelussa kahdesti johtoon Fällyn ja Nicolasin maaleilla. Nicolasin maali oikealla jalalla, aika erikoista umpivasuri kaverille. Inter teki voittoon tarvittavat kaksi maalia ottelun viime 15 min sisään.

Ottelupöytäkirja

22.2.2014 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-LiePa: 2-1 (2-1)

Voitto ensijakson maaleilla, Maalit Otto läpiajosta ja Nicolas kulmapotkun jälkitilanteen puskusta. Lieto ei mitenkään häikäissyt, puolustus melkos heikko. Me menimme ensin 2-0 johtoon, kunnes LiePa tasoitti maalinedushässäkän seurauksena. Laitapakeilta (Samppa ja Nicolas) hyvä peli. Ja huomioitavaa, Niini pelasi koko pelin.

Kokoonpano: Tumppi, Samppa, Makke, Niini, Nicolas, Ville, Teemu, Tony, Niksu, Nico, Otto, Kimmo, Tuukka V, Fälly, Juho (kaikki pelasivat)… oliskos ollut noin.

Ottelupöytäkirja

15.2.2014 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-FC Wolves: 4-1 (4-1)

Joukkue kuivui aika pieneen vahvuuteen johtuen viikonlopun penkkariristeilystä. Onneksi vastus ei päätä huimannut, sillä viime kaudella vitoseen nousseen joukkueen taso ei oikein vakuuttanut.

Ensi jaksolla sentään pelattiin palloa, mutta kyllä toinen jakso meni sitten ihan ulkoiluksi. Ei vakuuta KaaRen peli noilla esityksillä tulevaa 4.div. ajatellen.

Ottelun kaikki maalit tehtiin ensijaksolla. KaaRen maalit kirjattiin järjestyksessä Otto-Ville-Makke-Tony. Vastustaja sai ainokaisensa rangaistuspotkusta. Toisen jakson lopulla molemmat joukkueet turhautuivat omaan sählyilyyn eikä pieneltä molemmin puoliselta sanailulta vältytty.

Kokoonpano: Tumppi, Niini, Tuukka V, Kimmo, Makke, Teemu, Ville, Tony, Otto, Fälly, Aleksi, vaihdossa aloitti Juho. Kaikki pelasivat.

Ottelupöytäkirja

11.2.2014 Kaarina KHT, Suomen Cup KaaRe-PaiHa: 1-3 (0-3)

Suht koht tasainen ottelu, jossa PaiHa terävyydellään ja päättäväisyydellään vei ensijakson maaleilla ottelupisteet päästen jatkoon Cupin 3.kierrokselle. PaiHa sarjanousijana 4. div:aan kaudeksi 2014 näytti kyllä vaarallisuutensa ja jos tuolla lailla pelaa, ei sarjassa säilymiselle ole esteitä.

Tässä cupin ottelussa ensi jakso oli ottelun parasta palloa, toinen jakso sitten aivan jotain muuta, pelailua lähinnä.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta taas erittäin huonosti, sillä jo 10min pelin jälkeen johti PaiHa peliä 0-2. Oikeastaan kaksi vieras teki hyökkäystä ja molemmista maali, ensimmäinen kulmapotkun puskusta, toinen terävästä vastahyökkäyksestä.

Ensijaksolla PaiHa:lla oli vain viitisen terävää, vaarallista hyökkäystä, joista Tumppi pystyi torjumaan 2 ja kolmannen puolittain. Muuten kenttätilanteet olivat tasaiset, ellei jopa osittain KaaRen hallintaa. Mutta maalinteon viimeistelyt ja oman maalin eduspurut olivat heikkoja, joihin sitten ottelu kaatui.

Toisella jaksolla pelin tempo putosi molemmilla joukkueilla. Loppua kohden PaiHa sai muutaman vaarallisen tilanteen, mutta joko Tumppi torjui ne tai pallot sujahtivat KaaRe -maalin ohi. KaaRen kavennusmaali syntyi ottelun viimeisellä minuutilla klap-klap -syöttöjen jälkeen Tonyn viimeistellessä maalin.

Ensijakson alun veltto pelaaminen ja Otton ottama punainen vain minuuttia ennen ottelun päättymistä, tosin kahden keltaisen jälkeen, jäivät kaivelemaan.

Kokoonpano: Tumppi-Aleksi (69min Kimmo)-Makke-Teemu- Samppa-Tuukka V-Fälly, Niksu (41min Tony)-Nico-Otto-Toni (52min Ville)

Ottelupöytäkirja

1.2.2014 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-LTU: 2-5 (1-2)

Ottelu pääsi alkamaan myöhässä FC Kaarinan A ja B joukkueiden karsintapelien takia. Ehkä oli hyväkin, sillä kumpikin joukkue oli saanut jalkeille vain 13 pelaajaa. Myöhästymisen ja huonon lämmittelyn takia kotijoukkueen pelaajat lähtivät aivan seisovin jaloin peliin.

Tuloksena olikin sitten jo 5 min pelin jälkeen 0-2 tappioasema. LTU:n kaksi hyökkäystä, ja molemmat päätyivät maaliin. Todella huono alku. Jakson loppua kohden KaaRe ryhdistyi ja tuo aika olikin ottelun KaaRen parasta antia. Ennen taukoa onnistui Ville kaventamaan maalillaan tilanteeksi 1-2.

Toinen jakso oli selvästi LTU:n hallintaa. Joukkue pääsi 1-3 johtoon jakson alussa ja oli mennä jo siitä menojaan, mutta Tonyn maali (Niksun hienosta syötöstä) 2-3:een hidasti hieman vierailijoiden peliä. Jakson puolivälin jälkeen LTU teki kuitenkin vielä pari maalia Villen taakse, joten lyhyt minuuttinen, vain 2×35 min, ottelu päättyi selvästi LTU:lle 2-5 numeroin.

Kokoonpano: Fälly (mv ekajakso)-Niini-Makke-nuorempi Tuukka-Ville (mv toka jakso)-Tony-Niksu-Teemu-Nico-Otto-Samppa, vaihdossa Juho ja Toni. Kaikki pelasivat

Ottelupöytäkirja

25.1.2014 Kaarina KHT, harjoitusottelu KaaRe-PIF: 1-5

Ihan hyvä treenimatsi, vaikka runsasmaalisesti hävittiin. Ekalla jaksolla tuhlattiin monia läpiajoja, joista onnistuminen olisi muuttanut pelin kulkua. Toisella jaksolla PIF paukutti nopeaan tahtiin voittoon tarvittavat lisämaalit. KaaRen maalin teki maalinedus ripari-sätän jälkeen Otto.

Ottelupöytäkirja

18.1.2014 Kaarina KHT, Suomen Cup KaaRe-TOVE: 1-0 (1-0)

Ainoastaan kuusi harjoituskertaa ehdittiin saada tänä vuonna alle ennen ensimmäistä virallista ottelua. Vastustajaksi oli arvottu Toejoen Veikot, josta ei ennen ottelua tiedetty muuta kuin pelipaidan väri. Lähtökohtaisesti voitiin siis keskittyä vain siihen niin kuuluisaan ”omaan peliin”. Otteluun saatiin raavittua vain 14 pelikelpoista miestä. Pahimpana takaiskuna lienee kapteeni Fäldenin puuttuminen joukoista.

Siihen nähden, että edellisestä ottelusta oli kulunut yli kolme kuukautta, oli esitys ensimmäisellä jaksolla varsin positiivinen. Reipas hallitsi peliä ja pystyi luomaan 4-5 selkeää maalintekopaikkaa. Tony ja Mikko, vaikkakin pelasivat muuten erittäin hyvän ottelun, tuhlailivat kuitenkin maalipaikkansa. Otto ei kuitenkaan erehtynyt omastaan, vaan pukkasi keskityksestä pallon upeasti etualanurkkaan. Tässä kohtaan on syytä hieman kehua retostella maaliin keskityksen antanutta Tuukka Huhtalaa. Nuorimies pystyy pitämään pään ylhäällä palloa pitäessään, eikä sen takia joudu koskaan vaikeuksiin pallon kanssa. Ihan bravuurina Tuukalla ovat kuitenkin millintarkat keskitykset, joista tässä ottelussa olisi pitänyt viimeistellä maalit Oton lisäksi myös Mikon ja Tonyn. Veikoilla oli muutama puolivaarallinen vastahyökkäys, mutta sen suurempiin venymisiin ei tarvinnut Tumpin maalillaan ryhtyä. Niinpä tauolle lähdettiin 1-0 johdossa.

Pakkasta oli lauantai-iltana noin -13 C°, joten tauko vietettiin lakisääteisen pitkänä. Jäätyneet pallotkin saatiin sulamaan edes hetkeksi. Samalla ilmeisesti pääsi lämpiämään myös hieman kohmeisesti pelannut vierasjoukkue, joka tuli toiselle jaksolle uudella taisteluilmeellä. Nyt peliä pelattiinkin enemmän Reippaan päädyssä ja kotijoukkueen pallonhallintajaksot kävivät lyhyemmiksi. Vaikka kuskin paikalle siirtyikin vierailija, ei Tumppi joutunut edelleenkään juuri torjuntoja tekemään. Muutaman kerran pallo pomppi tosin vaarallisesti KaaRen boxissa, mutta topparit Makke ja Tuukka Välilä pääsivät vuorostaan loistamaan hyvällä sijoittumisellaan. Kerran näytti siltä, että vastustajan hyökkääjä käy lanaamassa irtopallon vitosen rajalta sisään, mutta ”Iso-Tuukka” kampesi itsensä pallon ja miehen väliin ja Tumppi hoiteli irtopallon. Näissä tilanteissahan hyökkääjän täytyisi ajaa panssarivaunulla päästäkseen palloon Tuukan sitä suojatessa. Hyvää fyysistä peliä esitti myös Aleksi vasemmalla, kunnes jalat kramppasivat alta viimeisellä kympillä. Kaksi kolmesta vaihdosta tehtiinkin pakon sanelemana sellaisille pelipaikoille, jonne vaihtoa ei olisi haluttu tehdä.

Kaksijakoisella esityksellä saatiin kuitenkin tarvittava tulos ja mandaatti Cupin toiselle kierrokselle. Vastustajaksi saadaan PaiHan ja MynPan välisen ottelun voittaja. Muutama treeni ja harjoituspeli tehnevät hyvää siinä välissä.

———————————————————————————————————————————-

Tuolla pelillä avattiin kauden 2014 Suomen Cup lohkossa Turku-Satakunta-Åland. Vastaan Kaarinan KHT:n pakkaseen (-12 + pieni viima) KaaRe sai Satakunnan lohkosta nelosesta viimekaudella kolmoseen nousseen Toejoen Veikkojen joukkueen.

Ottelu alkoi taas niillä palloliiton eriskummallisilla säännöillä, joista ottelun erotuomari Ville Käldström piti kiinni, ts. sukkateipit samaa väriä sukkien kanssa, ei irtokaulureita, ei koruja mm. No, kun kaikki ”pelaajien väärät” pukeutumiset oli saatu hoidettua kuntoon, saatiin pelikin käyntiin.

Ensimmäinen jakso oli hienokseltaan kotijoukkueen hallintaa. Kyllä ToVekin pääsi rakentamaan peliä ajoittain, mutta ei mitenkään vaarallisesti. Ottelun ainoa maali nähtiin tällä jaksolla. Tilanne lähti nuoremman Tuukan laitakeskityksestä maalille. Pitkä kaaripallo oli juuri sopivan pitkä ja korkea pudoten maalitolpalle hypänneen Oton päähän. Otolla oli helppo työ puskea pallo maaliin aivan tolpan vierestä ToVe -maalivahdin ollessa Oton selän takana (23min). Eka jaksolla oli Tonyllä hieno paikka lisätä johtoa kahteen nollaan, kun Mikon keskeltä läpiajo ohitti vastaan tulleen ToVe -maalivahdin. Tony ehti palloon juuri ennen päätyrajaa, mutta pienestä kulmasta potkaistu pallo osui tolppaan.

Toisella jaksolla KaaRe menetti ottelua hiljaseltaan ToVelle, mutta mitään sydäntä sykkivää tilannetta ToVe ei saanut aikaan. Ja jos jotain oli, niin Tumppi maalilla korjasi nämä arkipallot helposti. Jaksolla nähtiin pari pakkovaihtoa, kun Teemu joutui jäättämään kentän verissä päin 63 minuutilla ja Aleksi kramppijalan takia 72 minuutilla. Samppa ja Niini kylmissään yli tunnin kentän laidalla seisoneena selvittivät tilanteet kuitenkin hyvin ja auttoivat osaltaan viemään KaaRen ottelun voittoon.

Suomen Cup jatkuu KaaRen osalta 2. kierroksen ottelulla, johon vastustaja löytyy PaiHa-Mynämäki ottelun voittajasta. Todennäköinen pelipäivä on lauantai 8.2.2014.

Kokoonpano: Tumppi-Aleksi (72min Niini)-Makke-Teemu (63min Samppa)-Tuukka-Tuukka-Niksu-Nico-Mikko-Otto (57min Ville)-Tony

Ottelupöytäkirja

Edustusjoukkue 2014 -sivulle