Palaa kohteeseen Ottelupöytäkirjat

Ottelupöytäkirjat 2008

4.10.2008 4.div. Kaarina KHT: KaaRe-Lieto: 2-3 (2-2)

Lieto sitten nappasi pelipisteet tästä matsista. Eikä olisi auttanut meidän maalin voitto, sillä PiPS päihitti TPK omassa viimeisessä ottelussa niin runsasmaalisesti (9-1), että tasapisteilläkin he olisivat olleet meidän edellä paremman maalisuhteen takia. Kyllä jotain on väärässä, kun jo tarpeeksi pistetä saaneet joukkueet laittavat loppupelit aivan ranttaliksi ja luovutta-vat tuon PiPS pelin lailla pisteitä pois.
No, koko kautta ajatellen, meillä oli kyllä hyvät mahdollisuudet itse hoitaa säilyminen, mutta joukkueena emme siihen pystyneet. Molemmat TuWe pelit olivat otteluita, jotka olisi pitänyt voittaa. Johtaa kevään peliä vielä 60min:lla 3-0 ja kuitenkin kämmätä se 3-4 tappioon….

Tässä Lieto pelissä ei sensijaan ollut mistään lepsuilusta kyse, vaan kumpi-kin pelasi mallikkaan ottelun. Ottelusa KaaRe pääsi jo 8 min:lla johtoon, kun Mikko L latasi rangaistuspotkusta pallon maaliin. Mutta vain toiset 8 min tästä ja Lieto oli jo tasoittanut ja mennyt maalin johtoon. Onneksi Viljam onnistui Liedon möhlätessä maalillaan siirtämään taukotilaneteeksi 2-2.
Toinen jakso jatkui yhtä tasaisesti kuin ekakin. Vain sillä muutoksella, että vain yksi maali nähtiin. Tuon voittomaalin teki Peter Mettälä ottelun 69min:lla. Ottelun lopulla nähtiin paha yhteentörmäys Teemun ja Poden välillä, jonka tuloksena molemmat joutuivat jättämään kentän verissäpäin. Kentältä suoraan ensiapuun ja Teemulla hammasrivistöön uutta kalustoa ja alahuuleen tikkejä, Podelle päälaelle tikkejä senjälkeen kun Teemun hampaiden jäännökset saatiin kaivettua sieltä pois. Myös Mikko L loukkaantui aivan ensijakson lopussa, joten jos ei kauden aikana pahoja loukkaan-tumisia tullut, niin tässä tuli.

Yhteenvetona kauden otteluista siteesaisin Tonin sähköpostia, että oli ”hieno skarppaus loppukaudesta ja lähdettiin vitoseen nappikset jalassa”.

Jojo.

Pelissä:
Ellu-Teemu(Adam 77min)-Pode(Ville V 77min)-Niini-Mikko L(Aatsi 44min)-Haron-Juki-Makke(Janne K 45min)-Viljam-Omar-Azad(Nikke 72 min)

28.9.2008 4.div. Kupittaa 5: TuWe-KaaRe: 2-1(0-0)

KaaRella oli kaikki voiton avaimet taskussa, mutta sitä reikää TuWe maalilla, mihin avaimet olisi työntänyt, ei löytynyt kuin kerran. Ja sekin liian myöhään, TuWe kun oli jo onnistunut kahdesti maalinteosssa KaaRe puolustuksen avittama, ennenkuin se KaaRen ainukainen tuli. Ottelussa KaaRella ei ollut hädän päivää ensijaksolla. Tilanteita oli useita mutta harmiksi ei vaan osuttu maalipuiden väliin.

Toiselle jaksolle KaaRe muutti puolustuslinjaa Poden tullessa nilkka kipeytyneenä pois. Janne A määrättiin paikaamaan Podea. Hän pelasikin muuten mallikkaati läpi pelin, mutta pari hasardia ja pelipisteet menivät TuWelle. Ensin poikkisyöttö ala-kerrassa ei tavoittanut Teemua, vaan meni TuWelle. Teemu ehti kuitenkin tilanteeseen, mutta joutui rikkomaan 16 sisällä pilkun arvoisesti. TuWe siis rankkarilla maalin johtoon. Vain viisi minuuttia tästä TuWe pelaaja sai pomppupallon itselleen 16 sisällä ja Ellu maalillaan ei onnistunut torjunnssa vaan pallo meni maaliin. Pari maalia viiden minuutin sisään ja kymmenen minuuttia peliä jäljellä. Viljamin kavennus 85 min:lla toi vielä toivon kipinää, mutta ei sittenkään. Häviö tuli, vaikka toisella jaksolla TuWe ei oikeastaan saanut aikaan kuin nuo pari maaliin johtanutta hyökkäystä.

Pelissä:
Ellu-Teemu-Pode(Janne K 45min)-Niini-Mikko L-Jari(Adam 86min)-Viljam(Pasi 88min)-Juki-Haron(Ville V 88min)-Omar-Janne A(Ruokkis 88min)

25.9.2008 4.div. Keskuri KHT: KaaRe-FC Inter2: 2-1(1-0)

Onnittelut Pojat!
Ottelut vähenee ja pelit paranee! Mikko Lehmijoen yliajalla Teemun vapa-rista puskema 2-1 voittomaali tuntui tosi hunajaiselta, kun miettii minkä-laisia yhden maalin tappioita tässä kauden aikana on koettu.
Ottelu alkoi selvässä KaaRe hallinnassa. Tuona aikana pääsi Omar 4-5 kertaa yksin keskeltä läpi joko Janne A tai Mikko L nopeista pystysyötöistä. Yhdestä näistä Omar onnistui (Janne A syötti) siirtäen 15 minlla KaaRen 1-0 johtoon. Tätä KaaRe hallintaa riitti aina 30min asti, jolloin Inter pääsi oikealta sivustalta pistämään korkean kukkupallon KaaRe maalille. Janne maalilla arvioi pallon lentoradan väärin, eikä onnistunut enää koppaamaan palloa, vaan yritti nyrkkeillä pallon pois. Nyrkkeily epäonnistui pahemman kerran, sillä pallo kimposi omaan maaliin tasoittaen pelin. Maalin jälkeen KaaRe meni kipsiin ja Inter sai hyöriä kentällä miten tahtoi. Interin ensijakson kulmuri suma pelotti, mutta tauolle tasatilanteessa 1-1.
Toinen jakso oli ensimmäistä tasaisempi. Oli jaksoja, jolloin kumpikin joukkue hallitsi, mutta ei kuitenkaan kummallakaan suuria tilanteita. Tässä vaiheessa pitää kyllä antaa tunnustus KaaRe pakistolle, Juki-Niini-Teemu-Mikko Ö, se pelasi hyvän ja tasaisen ottelun pohjustaen 1-1 tilanteen aina tuonne yliajalle saakka. Tuolloin KaaRe sai kulmapotkun, mutta sen Inter purki pallon keskikentälle. Inter ei kuintenkaan saanut palloa, vaan KaaRe pystyi pelaamaan sen takaisin vasempaan laitaan Adamille, joka taklataan nurin. Pallo vaparille ja Teemu sitä antamaan. Jos keihäänheitäjät tietävät milloin keppi lentää pitkälle, kun se kädestä irtoo, niin teisi Teemukin, että nyt lähti kaikkien potkujen Äiti. Pallo liiti tasaisessa kaaressa Inter maalille, johon Mikko L puskee, pallo muuttaa suuntaa ja siellä lepää, takanurkassa!
Pallo aloitukseen, muutama potku ja et Mikko Seppälä viheltää pelin päätty-neeksi. Makea voitto tosi tärkeään aikaan.
Ottelun parhaana ja Rummeshop palkinnolla ottelussa palkittiin, jo HammIK pelissä hyvän ottelun pelannut Omar.
Lopuksi vielä onnittelut Aatsille hänen täyttäessään 40v. tulevana lauan-taina 27.9.2008. Syvä kumarrus tosi pelimiehelle!

Pelissä:
Janne K(mv)-Teemu-Niini-Mikko L-Juki-Haron(Pasi 83min)-Janne A(Aatsi 57min)-Mikko Ö-Jari(Adam 72min)-Omar-Azad(Nikke 80min)

20.9.2008 4.div. Keskuri 2: KaaRe-PiPS: 2-0 (1-0)

KaaRe säilytti vielä mahdollisuutensa sarja säilymiseen ottamalla voiton PiPS:tä lauantain pelistä. Tuota säilymistä avitti myös SCR, jonka ei lähtenyt kolmosen viimeiseen peliin Vilpasta vastaan Saloon lainkaan. Tapasin sunnuntaina tuon SCR joukkueen joukkueenjohtajan ja hän kertoi, että sovitulle lähtö paikalle ilmaantui vain kuusi (6) SCR pelaajaa. Hekään eivät sitten lähteneet ja tuloksena oli luopuminen sarjasta ja putoamien 6.divisioonaan. Tälläkin harvinaisella tapauksella on varmasti osansa, kun putoajia tällä kaudella nelosesta etsitään.
Pelissä KaaRe oli ensijaksolla puolisen tuntia painostavampi joukkue, mutta tilanteet tasoittuivat puoliajalle mennessä. Tuon painostuksen aikana KaaRe pääsi 1-0 johtoon, kun vartin pelin jälkeen Jari ns. toisesta aallosta onnistui maalin teossa.
Toisella jaksolla PiPS alkoi hyökätä yhä vaan useammalla miehellä, jättäen puolustuksen melko avoimeksi. Tätä pakiston avoimuutta olisi pitännyt osata käyttää paremmin hyödyksi kuin vain kerran. Tuossa tilanteessa Mikko L pääsi pallon kanssa nopeasti 16 kulmalle vetäen PiPS molarin myös sinne. Mikon syöttö takaviistoon osui nappiin ja Adamilla oli helppo työ laittaa pallo tyhjän maaliin. Maali oli Adamin ensimmäinen nelos divari tasolla, HIENOA!
Rummeshop palkinnon tällä kertaa kuittasi hyvin KaaRe maalilla kopannut Ellu.

Pelissä:
Ellu-Teemu-Niini-Mikko L-Mikko Ö-Jari(Nikke 70min)-Viljam-Juki-Makke(Adam 75min)-Janne A(Aatsi 60min)-Azad

13.9.2008 4.div. Mynämäki: MynPa-KaaRe: 0-2 (0-0)

Voitto onneksi, vaikka pitkään pelistä näytti tulevan sarja viimeisten joukkueiden pistejako. Ensijaksolla Samilla oli kulmapotkun jälkeen tuhannen taalan paikka tehdä maali, mutta MynPa puolustaja sai juuri maaliviivalta torjuttua pallon takasin kentälle. Muuten eka jakso lönky-teltiin molemmin puolin ilman varallisia tilanteita. Puoliajalla KaaRe teki kolmen pelaajan vaihdon, joka nostikin pelin tasoa silmin nähden. Mutta silti vielä 70 min:lle asti pelattiin 0-0 tilanteessa. Tuolloin koutsi Toni teki viimeisen vaihtonsa ja niin sai Janne K jättää Topias poikansa yksin hiekkakakun tekoon.. No, joka tapauksessa Jannen kentälle tulo onnistui, sillä hän oli mukana KaaRen molemmissa maaleissa. Ensin hyvä pystysyöttö 75 minlla Makkelle, jonka eteneminen MynPa maalille päätyi MynPa puolustajan kaatoon 16 sisällä. Pallo pilkulle ja Janne A ampumaan. Hänen epäonnistunut potku vei pallon MynPa molarin edestä olevasta kenttäturpeesta miltei maalin kattoon. Ja vain viisi minuuttia tästä ja syntyi hässäkkä pallon tavoittelu tilanne, jossa häviäjät olivat koko MynPa puolustus ja MynPa molari. Kaikki nämä jäivät Jannen selän taakse, kun hän eteni yksin pallon kanssa maalille ja pisti pelivälineen tyhjään maaliin. Jannen onnistunut sisääntulo ei sentään tuonut Rummeshop palkintoa hänelle, vaan keskikentän raataja Mikko L kuittasi tästä pelistä mainitun palkinnon.

Pelissä:
Ellu-Teemu-Pode-Niini-Sami(Janne K 71min)-Mikko L-Mikko Ö-Viljam(Makke 46min)-Haron(Janne A 46min)-Jari(Azad 46min)-Omar

6.9.2008 4.div. Hammarland: HammIK – KaaRe: 2-2 (1-0)

Kauden viides tasuri. Joskus niihin voisi olla tyytyväinen, mutta kauden tässä tilanteessa tasuri on miltei sama kuin tappio. Edellinen edes pisteen saalis Hammarlandin kotikentältä on viiden vuoden takaa kaudelta 2003, jolloin pelattiin 3-3, muuten on aina tullut takkiin. Hyvää pelissä oli, että pystyttiin 2-0 tappiosta nousemaan 2-2, mutta kirvelemään jäi lopputulos. Ottelussa KaaRe oli alussa painostavampi osapuoli, mutta jakson puolivälin jälkeen peli tasottui. Hamikki sai ensijakson yliaika minuutilla hyvän hyök-käyksen päätteeksi tilanteen, josta Jonas Blomqvist siirsi joukkueensa maalin taukojohtoon. Ja toisella jaksolla sen viidennellä minuutilla Hamikki sai toisen hyvän paikan ja onnistui siinäkin. Tilanne siis kotijoukkeelle 2-0. Ottelun 60 min Omar kaadettiin 16 sisällä ja ottelun hyvin ja tasapuolisesti tuominnut et Christer Lillie määräsi pallon pilkulle, josta Sami latasi pallon varmasti sisään. Maalista KaaRe sai potkua hurjasti lisää, joka sitten palkittiin Samin vapari maalilla ottelun 80 min. Siis kaksi erikoistilanne maalia KaaRelle. Sami palkittiin Hamikin taholta KaaRen parhaana, mutta koppikeskustelut pelin jälkeen kehuivat Omarin hyvää peliesitystä. Koutsi Toni kuitenkin näki pelin parhaana Teemun, jolle siis Rummeshop palkinto. Perusteluina olivat Teemun monet Hamikin hyökkäyksien katkot varsinkin ekalla puolikkaalla.

Pelissä:
Ellu mv-Teemu-Pode-Niini-Mikko L-Sami-Viljam-Jari (Nikke 60min)-Juki-Haron-Omar

29.8.2008 4.div. Rusko: RP-67-KaaRe: 0-0 (0-0)

Sarjassa säilymisen lanka ohenee peli peliltä. Kaksi kuuden pisteen peliä takana ja vain tasuri piste niistä kotiin. Ei hyvältä näytä. Ei perjantai illan peli kauden huonoimpiin lukeutunut, mutta paremminkin ollaan pelattu. Ottelun tappiot koettiin jo aiemmin päivällä, kun Toni sai kuulla neljän kaverin ilmoituksen, ettei pääsekkään peliin! Kun nuo neljä puuttuivat, sai KaaRe jalkeille vain 11 pelajaa. Ja niistäkin Pode maalilla sairaana. Adamkin pelasi täydet 90 min sitten helmikuun. Mitä pelistä olisikaan tullut ellei Janne Aalto olisi viikolla liittynyt joukkueeseen ja Aatsi ei olisi mukana ikämiesjoukkueesta! Varmaakin oltaisiin pelattu vajaalla!
Ottelussa Rusko oli hieman niskanpäällä läpi koko ottelun, mutta ei miten-kään vaarallisesti. Ekalla jaksolla Podella ei ollut ns paraatipelastuksia lainkaan ja toisellakin vain yksi: miltei ottelun viimeisellä minuutilla alakulmasta poimittu pallo toi sitten sen tasuri pisteen joukkueelle. Pode kuittasikin pelistä Rummeshop palkinnon. Mikko pelasi myös hyvän pelin, mutta Poden tuleminen peliin sairaana oli palkintoraadin mieleen, jolla sitten tuo palkinto kuitattiin. KaaRen parhaan maalipaikan missasi tällä kertaa Haron, joka ekalla jaksolla jo puolustajan uitettuaan pääsi nokittain Rusko molarin kanssa, mutta pallo vaan yli maalin.

Pelissä:
Pode mv-Teemu-Niini-Omar-Juki- Adam-Mikko L-Aatsi-Haron-Janne A-Jonas.

22.8.2008 4.div. Kupittaa 2: Ponteva – KaaRe: 2-1(1-0)

Voi että mikä peli. KaaRella pelkkiä neitejä pelissä. Ei minkäänlaista halua pelata, mentiin siis takki auki peliin ja tunne että varmat pisteet tulee. Mitä vielä. Ponteva jäädytti pelin hitaalla tempolla ja yhdella pallolla pelaamisella onnistuen siinä täydellisesti. Jos pallo meni yli rajan Ponu haki sitä kävellen ja aikaillen. Vapareissa solmittiin kenkiä, nosteltiin sukkia, kas kun ei vaihtomiehet tuoneet peiliä kentälle, jotta pelaajat olisivat voineet tarkistaa onko hiukset hyvin. Jos Ellu sai GPR pelissä hitaasta pallon hakemisesta keltaisen, tässä pelissä olisi Ponulta ajettu sillä kriteelillä jokainen ulos kentältä. Ja tähän peliin KaaRe meni. Itsekään ei haettu palloja nopeesti kentälle, ei avattu peli nopeesti, ei tuotu palloa nopeesti ylös. Eli allekirjoittanut ei ole 20 vuoteen nähnyt ärsyttävämpää peliä. Mutta tuolla, kotijouk-kueen taholta viisaalla pelityylillä Ponun 40 kymppiset pelaajat ottivat ottelupisteet 2-1 tuloksella.
Ottelun alku oli selvästi KaaRen tasoittuen sitten loppua kohden. Mutta tilanteita ei KaaRe pystynyt luomaan. Ponu molari sai olla rauhassa. Ehkä paras paikka oli Azadin laukaus ja yksi kulmasta tullut keskityspallo, jossa (oliko se Juki) pusku ei ns. osunut palloon. Ottelun eka maali nähtiin eka jakson yliajalla, kun molari Jannen lyhyeen avaukseen (pelin ainokaiseen) pääsi Ponun kärki väliin. Pallo siitä maalille ja hups…
Toisella jaksolla peli ei muuttanut tempoaan. Haukotellen menttiin läpi se 45 min. Ponu siirtyi 80 min 2-0 johtoon. Rikkoi KaaRe sentään kuparisen Jonaksen puskulla 88 minuutilla, mutta kavennus tuli auttamattomasti liian myöhään.
JUMA, hävitä nyt tällaiselle joukkueelle. Se ei harjoittele, pelaa vain pelit. Joukkueella ei ole treenaria vaan se arpoo joka peliin, kuka seuraavaksi hoitaa vastuuhommat. Arvatkaapa harmittaako! Ja sitten.. jaa empä sano, mitä ajattelen…

Terv. jojo

Pelissä:
Janne mv-Teemu-Pode-Niini-Mikko L-Jari-Aatsi-Mikko Ö (Ruokkis 87min)-Juki (Sami 46min)-Jonas-Azad(Adam 87min)

16.8.2008 4.div. Keskuri 2: KaaRe – GPR: 1-0 (1-0)

Tärkeät pisteet kotipelistä GPR:n omalla maalilla! Ehkä hieman ylimielisesti Keskurille saapunut sarjayllättäjä yritti ehkä liian ahneesti maalintekoa läpi koko ottelun, eikä sitten siinä onnistunut. Ottelun ainokainen syntyi jo viiden minuutin pelin jälkeen, kun ottelun hyvin tuominnut et Senad Slipic tuomitsi vapaapotkun KaaRelle. Miltei keskiviivalta, läheltä vasenta laitaa oli paikka, josta Juki potkaisi pitkän kaaripallon GPR maalille. Yrittikö GPR puolustus puskulla palloa omalle maalivahdille vai oliko epäonnistunut purkupusku. No, niin tai näin, pallo kuitenkin meni GPR maaliin oman puolustajan tekemänä. Et merkitsi maalin omaksi, mutta KaaRe sisäisesti maalin Jukille.
Ottelun molemmilla jaksoilla vierailija GPR oli painostavampi, mutta koti-joukkue KaaRella oli paremmat maalipaikat. No, kävi pallo kerran Ellun maalin poikkipuussa, mutta ei sen pahempaa. Yleisesti ottaen pelissä oli koko ajan tekemisen meininki. Teemu ohjasi peliä alhaalta hyvin. Ja yksi suuri asia oli Jonaksen paluu joukkueeseen. Jonas toi hyökkäyspäähän lisää ulottuvuutta ja liikkuvuutta. Hän kuittasikin itsellen ottelun Rummeshop palkinnon. Toinen ehdokas palkinnolle oli Mikko, jonka peli keskikentällä oli vahvaa. Oikeastaan tästä on hyvä jatkaa!

Pelissä:
Ellu mv-Teemu-Pode-Niini-Mikko L-Jonas-Jari(Janne 79min)-Juki-Haron(JP 77min)-Omar(Viljam 46min)-Azad(Makke 70min)

9.8.2008 4.div Uki: UPK-KaaRe: 0-0 (0-0)

Pisteitä kaivataan, mutta kolme/peli, yksi on liian vähän. Kolme kylläkin tarjottiin lauantain UPK pelistä, mutta ei vaan natsannut. Varsinkin ottelun alun kulmapotkun jälkeinen tilanne, jossa pallo pyöri pitkin UPK maaliviivaa, jää harmittamaan. Moni muu joukkue olisi tuosta maalin tehnyt, mutta nyt UPK puolustus onnistui purkamaan pallon sivurajalta yli. Ottelun alku ja sen viimeinen vartti, niissä kyti parhaiten se maali, mutta niin monet pallot kuitenkin kuivuivat kasaan, ja tuloksena siis maaliton tasuri.
Yleisesti sanoen joukkue pelasi positiivisesti. Pidettiin puhetta ja kannustettiin. Pakisto toimi, ei ongelmaa. Jannen kauden debyytti maalilla oli loistava. Janne hoitelikin pari selvää UPKn maalipaikkaa tosi mallikkaasti. Hän johti peliä muutenkin hyvin kovalla äänellä. Ja pitkät avauspotkut tuottivat monesti hyvän tilanteen UPK maalille. Siis joukkueen paras ja sillähän kuitattiin ottelun Rummeshop.com palkinto.
Peli muuten pelattiin yhdellä pallolla (varapallo tietty oli), eli pelitempo oli sen mukainen. Mutta sehän sopi UPKn pelaajille.

Pelissä:
Janne mv-Teemu-Niini-Mikko L-Sami-Mikko Ö-Juki(Nikke 87min) -Makke-Haron-Azad(Jaska 90)-Omar.

7.8.2008 4.div. Keskuri 2: KaaRe-TPK2: 2-4 (0-2)

Jos oli kevään TPK peli positiivista katseltavaa, vaikka maalin tappio silloin tulikin, niin nyt syyspeliin ei jäänyt sitten yhtään jossiteltavaa. TPK oli selvästi parempi joukkue. Ja muuttunut joukkue. Mm takavuosien KaaRe kasvo Ilkka Fali oli liittynyt joukkueeseen vain päivää ennen tätä peliä. Ja onnistuneesti liittyikin. Ei tehnyt maalia, mutta syötti TPK:n molemmat ensijakson maalit.
Ensijaksolla siis TPK oli vahvempi, mutta suoritti ottelun toisella, sen loppu puoliskolla, sen verran vaihtoja että kenttä heikkeni, ja KaaRe pääsi niskan päälle lopuksi vartiksi. Eli ensin TPK 0-4 johtoon ja sitten varttia ennen lop-pua Makke Jaskan syötöstä 1-4 ja sitten 85 min Juki jälleen Jaskan syötöstä 2-4. Jukin maali oli tosi komea paukku maalin yläkulmaan! Illan komein.
Pelissä KaaRe parhaimistoa oli oikeastaan pakisto (Öster-Teemu-Niini-Omar/Ruokkis). Heidän ansiosta / häirinnästä TPK:n useat laukauset nousivat yli tai menivät ohi Poden vartioiman maalin. Niini kuittasikin tästä pelistä Rummeshop.com lahjoittaman parhaan pelaajan palkinnon.

Pelissä:
Pode-Teemu-Adam(Ruokkis 67min)-Niini-Janne(Jaska 74min)-Haron-Juki-Öster-Viljam(Makke 48min)-Omar-Azad.

2.8.2008 4.div. Sund: SIF-KaaRe: 3-0 (1-0)

Syyskierroksen eka peli ja vastustaja SIF ja sama tulos kuin keväällä. Mutta millä pelillä. Kentällä ei ollut kuin yksi joukkue, SIF. KaaRella ei pelissä mitään jakoa ja voidaankin sanoa, että ottelu oli joukkueelle selvästi sarjan huonoin. Oikeastaan joukkue sai vain yhden maalitilanteen aikaiseksi, mutta Haronin laukaus tai oikeastaan ohjaus meni suoraan SIF molarin syliin. Mikä oli sitten selvän tappion syy? Joukkuetta rasitti monien pois jäänti, niin että KaaRe2 joukkueesta oli mukana Tuomen veljekset Ville ja Toni. Ville pelasi maalilla, mutta ei peli häneen pelaamiseensa kaatunut, päinvastoin Ville hoiti hommansa hyvin. Palloa ei vaan saatu millään pelattua hyökää-jille. Tuntui, ettei ketään haluttanut pelata. Paitsi Jukia. Juki oli selvästi laiskan joukkueen paras. Toiko uusi pelipaikka keskikentällä ruutia menoon, mutta jos edes puolella olisi ollut Jukin meno, niin ottelu olisi varmaan ollut mukavempi katsoa. Koutsi Toni palkitsikin Jukin ottelun parhaana eli siis Rummeshop.com lahjoittamalla palkinnolla.

24.7.2008 Harj.ottelu Kaarina KHT: KaaRe-TPK_A: 2-1 (1-0)

Pitkään kesätaukoon, 1 kk, tarvittiin yksi treenimatsi. Vastustajaksi Toni oli saanut TPK-A junnu joukkueen, sama mille keväällä Kupittaalle hävittiin 3-0. No, nyt pelistä saatiin voitto, mutta tuliko se väärästä ottelusta. Sarja pelit kun ovat kulkeneet takkuisasti. Peli oli kuitenkin tasaista ja hyvä tempoista. Aika ajoin TPK hallitsi, mutta ei KaaRella pelissä ollut mitään vaikeuksia. Maalit ensijakson ekalla minuutilla Azad:lle ja Jaska ottelun toisella jaksolla TPK:n tasoituksen jälkeen. Pelissä muuten mukana KaaRe2 joukkueesta Aleksi Koivu Ja Ville Tuomi. Ville muuten syötti Jaskan maalin.

2.7.2008 4.div. Lieto: Lieto-KaaRe: 1-0 (0-0)

Lieto oli selvästi parempi tässä ottelussa ja olisi voinut voittaa pelin todella suuri numeroisesti, ellei Ellu olisi tehnyt maalillaan tukun hyviä torjuntoja tai sitten Lieto olisi parannellut sihtejään. Ottelun ensijakso oli kutakuinkin tasaväkistä, mutta toinen jakso oli sitten täysin Liedon hallintaa. KaaRen yksi ottelun huippu hetki oli Ellun torjuma Liedon rangaistuspotku ottelun 75 minuutilla. Mutta kun virheenrajoilla pelataan koko toinen jakso, niin tuleehan se yksi herpaantuminen. Se tapahtui sitten 81 minuutilla, kun Liedon Rezgar Ramazani pääsi tuikkaamaan pallon maaliin. Loppupeli olikin sitten vain ajan tappamista kulmalipulla. Lieto kun vei pallon aina vain kulmalipulle hyökkäyksissään, eikä yrittänytkään pelata palloa maalille.
KaaRelle siis kevätkauden kuudes maalin tappio.

Kevään saldo 12 pelistä on 2-2-8, pisteitä 8 ja maalisuhde 14-21.

28.6.2008 4.div. Kaarina Keskuri 1: KaaRe-TuWe: 3-4 ( 1-0)

Mitäs kertoisi!
Seitsemän maalia! KaaRe johtaa peliä 60 min kohdalla 3-0 ja kaikki on hyvin. TuWe harhaili ekan jakson varjojen mailla ja Simppa maalillaan sai olla kuin kirkossa, hiljasta. Ei KaaRen pelikään mitään herkkua ollut, mutta tällä kertaa paikoista tehtiin maalit.Mutta kun puoli tuntia on peliä pelattu eteen päin, ja tuomari viheltää pelin päättyneeksi, lopputulos on 3-4! APUA!
Yksinkertaisesti voisi sanoa, että pelin ratkaisi TuWe:n vaihtojen peliin tuomat tuoreet jalat! Sillä niin maalit 3-1:een, 3-3:een kuin 3-4:ään tekivät TuWe vaihdosta tulleet pelajaat. KaaRella ei ollut vastaavia vaihtopelaajia, jalkeille kun joukkue sai erisyistä vain 13 pelajaa.
Ensimmäinen jakso oli tasaista pelamista, alun 10 min TuWe hallitsi, mutta sitten sai KaaRekin otetta peliin. Jakson ainoa maali tuli puolen tunnin pelin jälkeen rangaistus pilkulta, Kun ensin Janne oli 16 sisällä taklattu nurin. Maalin pilkulta ampui Mikko Lehmijoki.
Toisella jaksolla peli alkoi samanlaisena, tasaisena. 50 min pelin jälkeen tuli Azad:lle paikka oikealta 16 kulmalta ja hän saikin pallon potkaistua suoraan syötöstä maaliin. Sitten 10 min tästä ja KaaRe hyökkäsi tasaisena rintamana TuWen maalille ja lopuksi joukkueen parhaana Rummeshop.com palkinnolla palkittu Viljam Haarala sijoitti pallon takaverkkoon. Mutta sitten napsahti kunto poikki. TuWe teki sarjan vaihtoja, Tero Forss otti koko keskikentän itselleen ja KaaRen peli meni aivan säpäleiksi. Ainoa lohtu oli Simpan ottelun 70 min torjuma TuWen rangaistuspotku. Tilanne pelissä oli silloin 3-1. Mutta lopputulos taas jälleen keraan kaudessa,maalin tappio! Muutama sana muusta kuin pelistä.
Missä Juki, Pode, Öster, JP, Sami? Kaikki pelimiehiä. Syy poissaoloon ei voi olla, että etukäteen kysellään valmentajalta peliaikaa. Vaaditaan niin ja niin paljon aikaa. Sitten tullaan. Yksinkertaisesti juttu ei toimi noin. Ottakaa mallia Adamista. Kuinka positiivinen persoona. Treenaa ja peliaika tosi vähässä. Tiedoksi, että Adam pelasi keskiviikkona KaaRe2 joukkueessa 6.div pelin Littoisissa. Oli oikea pakki koko pelin ajan ja siellä pojat olivat tosi tyytyväisiä Adamin tuloon. Että iso käsi Adamille.
Sitten, varsin hyvänä seuramiehenä ja pelikaverina tunnettu Pasi jätti joukkueen jo parin kevään pelin jälkeen, kun ei ollut tyytyväinen peliaikaan. Nyt taitaa rakoilla lisää. Pojat, EI. Kausi on pitkä, peliminuutteja jäljellähurjasti. Jokaista tarvitaan.

Joukkue taistelee sarjan hännillä, eikä mitkään oman edun tavoittelut, (jos ne nyt ovat sellaista) paranna joukkueen tilannetta.

Pasi, raahaa sinäkin treenikassisi treenikentälle ja tuo oma panoksesi joukkueelle! Näytä MALLIA! Odotamme Sinua!
POJAT, FUTIS ON JOUKKUEPELI!

17.6.2008 4.div. Piikkiö: PiPS-KaaRe: 0-0 (0-0)

Tasapeli, mutapeli, sadepeli mikä vaan käy. Oliko peli viimeinen KaaRelle tällä legendaarisella Piikkiön nurmella? Nurmella täh!!!?? No piste molemille. Oliko oikein pelitapahtumiin nähden, kirjoittaja ei tiedä, mutta paikalla olleet kertovat, että aineksia voittoonkin oli. Ellu sai maalillaan vihellellä läpi pelin, ei siis PiPS:lläpahoja paikkoja. Mutta ei siis maaleja koko ottelussa.

Tällaisia pelataan kaudessa kuitenkin vain 1-2 joukkuetta kohden ja nyt sellainen tuli tästä nuhjaamisesta.

14.6.2008 4.div. Kaarina Keskuri 2: KaaRe-MynPa: 3-1 (0-1)

Eka puolisko oli todellisessa kuuden pisteen pelissä molemmin puolin varsin hermostunutta pelaamista. Varsinkin KaaRelaisilta puuttui maltti rakentaa hyökkäyksiä ja siten ratkaisevaa syöttöä lähdettiin jatkuvasti hakemaan liian aikaisin. Yksi avoin maalintekopaikka rakennettiin oikean laidan kautta, josta syöttö tavoitti maalilla Mikko Österin. Hyvin pelanut maalivahti peitti kuitenkin hienosti Mikon seitsemästä metristä lähteneen laukauksen. Kokonaisuutena MynPa hallitsi peliä ensijaksolla, mutta ei kyennyt juurikaan rakentamaan maalintekotilanteita. Niin kuitenkin kävi, että MynPa siirtyi ottelussa 0-1 johtoon vain kaksi minuuttia ennen taukoa. Tilanne oli varsin vaarattoman näköinen, kun yksinäinen MynPa peluri lähetti ahdistettuna hankalasta asennosta pallon kolmestakympistä kohti KaaRen maalin vasenta yläkulmaa. Pallo otti vielä sivutuulesta mukavasti lisäkierrettä ja Simppa ei voinut muuta kuin haroa tyhjää.
Tauon jälkeen isäntäjoukkue sai uutta virtaa muutamista pelaajavaihdoista. Haron tuli tauon jälkeen keskikentän keskustaan ja Jari meni kärkeen Jannen jäädessä vaihtoon. Lisäksi puolustuksesta vaihdettiin Citti pois ja Mikko Ö tippui vasemmaksi pakiksi. Vaihdosta juoksutettiin laitalinkiksi Omar. Pian myös Viljam vaihdettiin kärjessä Tikun. Tällä miehityksellä alkoi avausjaksolla yskinyt hyökkäyspeli toimia hieman paremmin. Kun Haron sitten siirsi Mikko L:n hyvästä esityöstä KaaRen tasoihin, oli kentällä enää yksi joukkue. Kukkona tunkiolla hääri Haron joka oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja pisti kaikkiaan kolme palloa maaliin kiduttavan rauhallisilla sijoituksilla alanurkkiin. Vastustaja tuntui väsähtävän pahasti toisella puoliajalla eikä päässyt ollenkaan maalipaikkoihin. Ainoastaan yhden kaukolaukauksen Simppa joutui venyttämään hienolla torjunnalla kulmaksi. Haronin lisäksi kotijoukkueen parhaita olivat kaksi maalia pohjustanut Mikko L ja tällä kertaa laitapakin tontilla varmaa työtä tehnyt Niini.
Tuomarilinja oli lauantaina poikkeuksellisen salliva, mutta kuitenkin tasapuolinen. Salliva voi olla jopa liian laimea sana, sillä välillä tuntui että etenkin pääpalloista taisteltaessa sai vastustajaa työntää käsin niin paljon kuin pystyi. Ja kun tuomari sen salli, niin sitä sitten tehtiin.

10.6.2008 4.div. Yläkenttä: FC Inter2-KaaRe: 2-1 (2-1)

Ei potki onni nyt KaaRea. Vastustaja naputtaa niistä paikoista maaleja, missä me osataan ohi. Pelinä Yläkentän ottelu oli ekan vartin osalta yhtä suhinaa rahoittuen kohden loppua. Inter tuli peliin kovalla tempolla ja maalasi (TAAS) ekasta hyökkäyksestään (4.min). Viljam onnistui Tikun hyvästä noususta tasoittamaan pelin, mutta seuraavasta hyökkäyksestä (TAAS) Inter teki voittomaalinsa (14.min). Interin maalit miltei kopioita: puskumaaleja vitosen sisältä ja miltei samasta kohtaa, toinen päätyrajalta takaviistoonannetusta syötöstä ja toinen vapaapotkusta. Haronilla oli ensijaksolla parikin hyvää paikkaa tasoitaa peli, mutta pallot yli maalin.

Toisella jakson lopulla Jannella hyvä paikka, mutta puskupallo osui liiaksi päälaelle ja pallo taas yli maalin.  Simppa pelasi maalilla kelpo ottelun, torjui pari selvää maalia, tosin eka maali; oliskos se ollut otettavissa, syöttö kun meni nenän edestä takana olevalle puskijalle! Viljam jaksoi raataa kärjessä, tosin loukkasi ranteensa taklauksessa ja on epävarmaa, pelaako lauantaina.
Joukkueena Inter olisi ollut aivan voitettava joukkue. Alun ryminä kun oli ohi ja kun alkoi sen kunto vähetä ja alkoi pinna palaa. Interin todella rumia taklauksia nähtiin, ja vaikka et. K.Sagulin näytti viidesti keltaista, menivät monet ns. ”läpi sormien”.
Yksi iso juttu olisi nyt joukkueen saatava aisoihin. Pelin alut, ekat 15 min. Noista minuuteista kun päästään yli niin tilanne olisi aivan toinen. Eli peliin valmistauminen, keskittyminen paremmaksi, pääkoppa kuntoon! SIF, UPK, GPR, RP-67 ja nyt Inter, noissa kaikissa otteluissa naapuri on tehnyt maalin ekalla 15 min:lla, Inter vieläpä kaksi. Jos niitä ei olisi tullut ja me olisimme pystyneet pitäämään omamme, meillä olisi koossa tupla määrä pisteitä, kuin nyt nuo neljä!

7.6.2008 4.div. Kaarina Keskuri 2: KaaRe-HammIK: 0-0 (0-0)

Kauden ensimmäinen kuuden pisteen ottelu, voisi sanoa näinkin. Piste tuli, mutta olisi voinut tulla kaikki kolmekin. Samin toisen jakson tolppalaukaus oli lähellä maalia, mutta pallo pomppasi kuitenkin takatolpalta miltei maali linjaa pitkin keskelle maalia, josta Hamikki pelaaja sai sen purettua pois. Toisaalta oli tolppa kuti Hamikillakin ottelun ensijaksolla. Eli siinäkin mielessä tasapeli.
Yleisesti voidaan sanoa, että ottelun alku oli Hamikin, varsinkin ekat 10 min. Hamikin nopeat vastahyökkäykset tuottivat pään vaivaa KaaRe puolustukselle. Sitten mitä pidemmälle edettiin sai KaaRe otteen pelistä ja toisen jakson loppulla oli ottelu sitten kääntyä Samin tolppalaukausen myötä KaaRelle.
Jälkeen päin ajatellen Hamikki sai olla pisteeseenä tyytyväisempi kuin kotijoukkue. Hamikki kun oli matkustanut peliin vain 12 pelaajalla! Mutta jatkuivat ne ongelmat KaaRellakin. Pode taas maalilla ja poissa siten topparin paikalta. Pakistossa Citti pelasi koko ottelun ja hänen pelaamisensa toimikin kokolailla hyvin. Kaverilla kun on runkoa ja voimaa purkupallotilanteissa. Mutta yleisesti jokin puuttui pelistä. Vaikka 4-4-2 pelattiin, tuntui, ettei sitä kärkeä ollut aika ajoin pelissä lainkaan. Kärki haki palloja keskikentältä, syötöissä hidasteltiin ja kun ne annettiin, osuivat ne ensimmäiseen vastustajaan. Toisella jaksolla Janne tuli vaihtojen myötä kentälle, mutta ei hänkään päässyt hevosen potkuja esittämään.
Tasapeli siis. Teemulle keltainen kortti, HammIK:lle pari. Haronille verinen nenä ja kaikille nestevajausta ja kipeitä jalkoja. Siinä saldot.

28.5.2008 4.div. Kaarina Keskuri 2: KaaRe-FC RP-67: 1-2 (0-2)

Eipä ollut voittoputki kuin yhden ottelun pituinen! Rusko onnistui omista paikostaan tekemään tarvittavat maalit, kun KaaRe omissaan tuhlasi pallot ohi. Tasaväkinen ottelu muuten. Näin lyhyesti pelin juoni. Ottelussa esiintyi oikeastaan kaksi eri koulukuntaa. Rusko heitteli pitkiä ristipalloja puolelta toisella, joiden aikana keskustan hyökkääjät ehtivät maalille odottaman sinne tulevia palloja. Ei kaunista, mutta tehokasta! KaaRe taasen kompasteli hitaasti maata pitkin eteenpäin, jolloin Ruskon pelaajat ehtivät hyvin pallon alle ottaman hyökkäystä vastaan. Paikkoja KaaRella oli, varsinkin toisen jakson lopulla, mutta ei niin maalin maalia.
Peli alkoi nolosti, kun jo 5 min pelin jälkeen Rusko pääsi vastahyökkäyksestä 0-1 johtoon. Ja puolen tunnin pelin jälkeen toinen maali Ruskolle!
Toisella jaksolla sai KaaRe useita paikkoja maalille, mutta toisaalta pääsi Ruskokin kertaalleen ampumaan pallon poikiparruun. Samin pilkulta ampuma tasoitusmaali 81 min:lla oli pelkää kosmetiikkaa. Olisiko erotuo-mari Sagulin edes antanut sitä, jos tilanne olisi ollut 0-0 tai 0-1, mene ja tiedä!
KaaRen peli kärsii nyt maalivahdin ja ”roolipelaajan” puutteesta. Ei ole oikeen, että Pode pelistä toiseen joutuu topparin paikalta maalin. Mutta minkäs teet! Simppa on armeijassa ja vapautuu sieltä vasta syyskier-roksille. Ja Ellu parantelee vielä pelisilmiään! Aatsi vielä kerran mukaan paikkaamaan pakistoa tai keskikenttää, lisää kokemusta penkiltä kentälle, vai mistä se myrkky pelin parantumiseen otetaan, siinäpä pulma! Vai pitääkö vain purra hammasta ja toivoa että hampaat kestää!

23.5.2008 4.div. Kaarina KHT: KaaRe-Ponteva: 3-1 (2-0)

No niin, vihdoinkin. Norsun kokoinen pelkopeikko putosi niin koutsi Tonin kuin joukkueenkin hartioilta, kun KaaRe pystyi avaamaan pistetilinsä Pontevan kustannuksella. Siirtymien 4-4-2 kenttäkoostumukseen siis toi tulosta ja 3-1 voiton. Pontevan ”kömpelönkokenut” joukkue ei huonosti pelannut, mutta ei saanut oikeastaan pelissä paljoakaan aikaan. KaaRe molari Simppa olikin ottelussa pitkät jaksot ilman ”töitä” pallon ollessa toisessa päässä kenttää. Lyhyesti sanottuna pelin KaaRelle ratkaisi kaksi onnenkantamoista. Niin Teemun 25 metristä ammuttu vaparimaali 1-0, kuin Jarin toisella jaksolla yhtä kaukaa tekemä 3-1 maali menivät Pontevan maalivahdin piikkiin. Molemmissa herra oli mukana, mutta hyppysistä pallo vaan pyöri maalin takanurkkaan. Viljamin 2-0 maali puolen tunnin pelin jälkeen selvää pässinlihaa, kun pääsee vitosen sisältä paukuttamaan pallon varmasti sisään. Sellainenkin erikoisuus pelissä muuten oli, että niinä kertoina kun Salmisen Sami on ollut KaaRen palaavassa kokoonpanossa, häviö on tullut viimeksi 23.9.2006!

13.5.2008 4.div. Kupittaa 2: GPR-KaaRe: 2-0 (1-0)

Ei ollut vieläkään piiloitettu KaaRen avauspisteitä Kupittaan keinonurmelle. Sarjanousija GPR otti aika helpolla pelipisteet itselleen 2-0 tuloksella ja vahvisti niillä sarjajohtoaan. KaaRen nolla taas lisäsi tuskaa joukkueen sisällä, onnistumisia kun ei tule. Ja naapuri rokottaa joka virheestä maalilla. Niin nytkin varsinkin ensijakson maalissa. KaaRe puolustus jäätyi jaloilleen tehden ”kunniakujan” GPR:n Anton Hallgrenille, joka sai rauhassa vitosen sisältä pistää pallon ohi Poden vartoiman maalin. Toinenkin maali syntyi keskeltä kenttää, keskeltä KaaRe puolustuksen… KaaRen peli toimi oikeastaan vain joten kuten toisella jaksolla, kun siirryttiin 4-4-2 kenttä koostumukseen. Oliskohan siinä sittenkin lääke (4-4-2) KaaRen nykytilanteeseen? Ainakin sitä pitäisi yhden kerran yrittää koko peliajan. Ehkä jo seuraavassa, Ponteva, pelissä.

9.5.2008 4.div. Kaarina KHT: KaaRe-UPK: 2-3 (0-2)

Ei sitten avauspisteitä tästäkään pelistä. UPK voitti, kun annettiin sen voittaa. UPK pelasi sillä samalla ajatuksella kuin niin monta vuotta aiemminkin: maalia haettiin Salinin Veskun pääpelitaidolla. Kyllähän Vesa Salin maalin tekikin, mutta aika nololla tavalla; sai suoraan kulmapotkusta ohjata pallon rinnalla maaliin! Rinnalla! Tyhmää. Ja oli UPK:n eka maalikin onnenkantamoinen. Palloa yritetään pelata KaaRe puolustuksen kautta ylös, mutta syntyykin paniikki. Podekin ryntää maalilta torjuntaan, mutta pakisto ei annakaan palloa hänelle, vaan lähtee purkupallolla selvittämään tilanetta. Pallo osuu vastaantulleeseen UPK:n Lauri Helmiseen ja kimpoaa maalille. Kun mv Podekin oli poissa maaliltaan, sai pallo pyöriä rauhassa maaliin. 0-2 siis ekajakso noin typerillä maaleilla. Toisella jaksolla KaaRe pääsi 1-2 kavennuksella (Pasi Veijalainen) maalin päähän ja olikin hieman niskanpäällä. Ei kuitenkaan mitään hurraamista pelissä sentään ollut. Mutta mitäs sitten. Sitten annetaan 17 vuotiaan juniori Salinin (Vesan poika) pyörittää itsensä vapaaksi ja tilanne 10 min ennen loppua 1-3. Lopussa Janne pääsi vielä pilkulta ampumaan loppunumeroiksi 2-3. Mutta eipä tuo juuri lohduttanut. KaaRe jatkaa kolmen kierroksen jälkeen ainoana nelosen joukkueena yhä nollilla ollen siis sarjan viimeinen.

4.5.2008 Suomen Cup, Kaarina KHT: KaaRe-JyTy: 0-3 (0-0)

Ottelu oli kopio TPK2 pelistä. Ekalla jaksolla ei hädän häivää, mutta toisella ei sitten jaksettu/osattu pelata lainkaan. Ellu pelasi maalilla hyvän pelin ja piti hyvillä torjunnoillaan numerot siedettävissä 0-3 lukemissa. JyTyn maalit 57-70 ja 85 min:lla. Näin siis KaaRe saa jatkossa keskittäytyä ainoastaan nelosdivarin pesteiden jahtiin.

29.4.2008 4.div, Kupittaa 2: TPK2-KaaRe: 2-1 (1-0)

Hyvää kenttäpeliä molemmilta joukkueilta. Eka jakso hallinnallisesti meni KaaRelle, mutta toisella jaksolla TPK hallitsi, kun KaaRen peli taisi ”pilaantua” vaihtoihin. KaaRen maali eka jaksolla 39 min:lla oli vahvan Azad/Tiku kaksikon ylöstuonnin lopputulos, josta Janne onnistui vitosen sisältä tekemään vierasjohdoksi 0-1. Toisella jaksolla oli TPK siis hallitsevampi, mutta ei esittänyt pelitilanteissa mitään suurta. Ottelun ratkaisi kaksi erikoistilannetta. Ensin 67 min kulmapotkun jälkitilanne ja 87 min vapaapotku, joka sujahti suoraan maaliin. Janne pelasi hyvä pelin keskikentän alla. Keskellä Mikko L ja Jari olivat hyvä pari. Eka jakson Azad/Tiku kaksikko toimi, mutta Tikun loukkaannuttua Azadkin jäi vain varjoksi ensijakson tapahtumiin verrattuna. Maalissa Ellu torjui hyvin ja koppasi esiintuloillaan monesti pallon mallikkaasti hanskaan. Summasummaarum: hyvä peli päättyi tappioon!

26.4.2008 4.div, Kaarina KHT: KaaRe-SIF: 0-3 (0-2)

Viime vuonna nelosen avaus miltei 0-kelissä, kovassa tuulessa ja räntäsateessa. Nyt kesäkelissä, arskaa koko siniseltä, lämpöä 16-17 astetta eikä juuri tuulta! Siinä puitteet Kaarinassa. Mitä voisi sanoa pelistä? SIF:llä 3-4 paikkaa ensijaksolla ja kaksi sisään, toisella jaksolla vain yksi ja siitäkin maali! KaaRe taas hallitsi varsinkin toista jaksoa, mutta Poden tolppa puskua lähemmäksi ei maalia päästy. SIF:n maalit teki kaikki sama kaveri, Jimmy Vidman. Ei muuta kun uutta matoa koukkuun, pojat!

19.4.2008 Suomen Cup, Paimio KHT, FC KyPS-KaaRe: 0-1 (0-1)

Maalin teko on ollut vaikea laji talven harjoitusotteluissa. Ja näin oli myös ekassa virallisessa pelissä. Hallintaa, mutta ei maaleja. Onneksi sentään yksi riitti voittoon, sillä ilman Jannen 21 min:lla tekemää olisi voinut olla, että 6.div. Kyrö olisi onnistunut maalinteossa ja menemään cupissa jatkoon.

6.4.2008 Harj.ottelu, Kupittaa KHT, TPK/A-KaaRe: 3-0 (3-0)

TPK:n A-junnut nakuttivat 10min:ssa kolme maalia Ellun verkkon, ekan heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Pelissä puolustuksella ja Ellullakin kevään huonoin 10 minuuttinen. Loppu pelistä sitten potkittiinkin palloa vähän sinne tänne. Löysiköhän kousti Toni jotain hyvää tästä pelistä….

30.3.2008 Harj.ottelu, Kaarina KHT, KaaPo2-KaaRe: 1-0 (0-0)

KaaPon 1-0 maali vain 5 min ennen loppua vei KaaRelta ottelusta harj.ottelun tasuri pisteen. Ihan hyvä matsi, jossa KaaPo kuitenkin hieman niskan päällä.

12.3.2008 Harj.ottelu, Lieto KHT, Lieto-KaaRe: 1-2 (0-2)

Treenimatsien eka voitto ja vielä Liedosta. Ihan hyvä, sillä kyllähän Lieto on yksi varteenotettavista nousija ehdokkaista kautena 2008. Ottelussa Lieto tuli alussa totuttuun tapaan kovaa ja korkealta, mutta hiipui sitten ja varsinkin toinen jakso aika tasaista vääntöä. KaaRen maalit molemmat Janne Kujansuu, eka puskulla Teemun vaparista ja toinen pilkulta. Lieto maali Teemu Laine, kun toista jaksoa oli jäljellä 10min.

8.3.2008 Harj.ottelu, Kaarina KHT, KaaRe-TuWe: 1-2 (1-0)

KaaRen ja TuWe molemmat treenimatsit ovat olleet aika tasaisia. Ensin tasuri ja nytkin voitto oli 20 min päässä. Ottelun lopun parilla puskumaalilla sai TuWe kuitenkin ”treenipisteet” itselleen.

23.2.2008 Harj.ottelu, Kaarina KHT, KaaRe – KaaPo2: 1-1

Ei vieläkään voittoa harjoituspeliestä. Ihan hyvä tasoinen ottelu, jossa KaaPo taisi tehdä molemmat maalit. Vai oliko se sittenkin Alfredo Nieminen.

17.2.2008 Harj.ottelu, Kupittaa 5, TuWe-KaaRe: 1-1 (1-1)

Pelata nyt peli sunnuntai aamuna klo 10.00! No, jotenkuten se onnistui, osal-taan uusien pelaajien turvin. Toni oli saanut houkuteltua armeija lomallaan olevan Simpan maalille, joka pelasikin varsin hyvän ottelun. Toivotaan, että Simppa jatkossakin jaksaa tulla mukaan!
Itse peli ei suuri ollut. Kevyt pallo ja Kupittaan tuuli teki omia temppujaan. Ehkä TuWe oli parempi ja heillä oli enemmän paikkoja, mutta puolustus oli heillä hieman hakusessa. KaaRen tasoittava maalikin syntyi, kun TuWen oma pelaaja antoi palautuspallon maalivahdille, lentävä pallo kimposi tolppaan ja paluu palloon enti ensin Alfredo Nieminen tasoittaen pelin.

9.2.2008 Harj.ottelu, Kaarina KHT, KaaRe-RP-67: 0-3 (0-0)

Näinkin voi ottelun pelata. Ensijaksolla sata paikkaa tehdä maali, vastustajalla ei yhtään. Sitten toisella jaksolla osat vaihtuu täysin ja toinen naputtaa kolme maalia. Liike loppui ja asennetta ei löytynyt; Toni kävi hiilenä treenikopissa pelin jälkeen.

26.1.2008, Harj.ottelu, Kaarina KHT, KaaRe-Lieto: 2-2 (0-2)

Ensijaksolla peli aika hakusessa. Liedon eka maali jo parin peliminuutin jälkeen. Toisella jaksolla pelitilanteet vaihtuvat ja Liedosta tuli altavastaaja. KaaRe maalit Teemu Kurtti suoraan vapaapotkusta ylämummoon ja vartti ennen loppua Mikko Lehmijoen tasoitus 16:sta sisältä keskelle maalia.

19.1.2008, Harj.ottelu Kaarina KHT, LTU – KaaRe: 3-0 (2-0)

Kauden ensimmäinen ottelu kahden treeni kerran jälkeen. Peli aika potkimista. Jos jotain hyvää, niin se oli Pete maalilla.

Edustusjoukkue 2008 -sivulle